Bjørnar Berg

Eiendomsmegler

48 88 84 68

Jeg etterstreber alltid å gjøre det lille ekstra slik at jeg ikke bare møter, men overgår kundens forventninger. I Kaland & Partners jobber jeg både med nye prosjekter og bruktobjekter i hele Bergensområdet. Jeg er påskrudd og tilstede gjennom hele prosessen og du skal være strålende fornøyd med jobben jeg har utført

Referanser

Bjørnar er fremstår som rolig og behersket, med tunge faglige kunnskaper. Rett og slett den beste eiendomsmegleren jeg har vært borti. Eminent. Ved neste boligsalg vet jeg hvem jeg skal samarbeide med.

— Alex Toft (Salg 2020)

Bjørnar Berg har vært fantastisk gjennom hele salgsprosessen! Med sin kunnskap, erfaring og rolige fremtoning, kunne han veilede oss og komme med gode råd underveis i de ulike fasene. Uansett når og hva vi kontaktet Bjørnar om, kom han tilbake med svar og avklaringer innen kort tid. Vi kunne ikke vært mer fornøyd med samarbeidet og vi vil anbefale Bjørnar Berg på det varmeste ved kjøp og salg av bolig.

— Vivian og Dag Horgen (2022)

Han var en imøtekommende, hyggelig og engasjert megler som også var ærlig og enkel å snakke med.

— Astrid Jacobsen Hilt (2022)

Vi er svært fornøgde med jobben Bjørnar har utført som vår meklar! Vi opplevde han som både stødig, dyktig, imøtekomande og raus. Vi nytta oss av Bjørnar som meklar i forbindelse med sal av leilegheita vår på Danmarksplass i Bergen. Prosessen både i forkant og etterkant av salet gjekk smertefritt og mykje av dette er takka vere det gode samarbeidet med Bjørnar. Vi enda også opp med å selje over takst, noko vi sjølvsagt var veldig fornøgde med. Alt i alt anbefalar vi Bjørnar på det sterkaste til andre som ynskjer å selje sin bustad!

— Sigrid Fjellestad og Knut Matias Sande (2022)

God og kompetent oppfølging fra start til mål. Gode råd underveis. Rask respons på alle henvendelser og vi følte oss godt ivaretatt. Ryddig og oversiktlig prosess. Vi gir Bjørnar vår varmeste anbefaling!

— Elisa Bjersand (2022)

Strukturert, presis og tydelig i kommunikasjon. Vi er svært fornøyd og gir han våre beste anbefalinger videre!

— Bjørn Bratten (2022)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny