Ådnavegen 54, 5260 INDRE ARNA

Meget flott 3-roms leilighet nær Øyrane Torg, jernbanestasjon m.m. | Fast garasjeplass med ladepunkt | Utsikt

Ådnavegen 54
5260 INDRE ARNA

Arna Urban borettslag

Andelsbrevnummer

41

Flott 3-roms leilighet meget sentralt beliggende nær Øyrane Torg i Indre Arna. Leiligheten ligger i 5.etasje i bygg fra 2017, og inneholder følgende: Gang, stue/kjøkken, to soverom, bad, toalettrom og bod/teknisk rom. Utgang fra stue til balkong. I tillegg medfølger bod i parkeringsanlegg.

Standard

Velkommen til Ådnavegen 54, en romslig og innbydende 3-roms leilighet meget sentralt i Indre Arna. Her er umiddelbar nærhet til kjøpesenteret Øyrane Torg med de fleste fasiliteter og servicetilbud, bussterminal og jernbanestasjon. Leiligheten ligger i 5.etasje i bygg fra 2017, med fri og nydelig utsikt over Arnavågen og omkringliggende områder. Enkel adkomst via heis i bygget, og medfølgende fast parkeringsplass i garasjeanlegg.

Leiligheten fremstår lys og trivelig med gode kvaliteter og løsninger. Det er pen parkett på gulv, gjennomgående i hele leiligheten, og veggene er av gips og malt i lyse og tidløse farger. Balansert ventilasjon bidrar til et godt inneklima.

Vi kommer inn i en lys entré med god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg skoene. Rett ved inngangen er det inngang til leilighetens to soverom, på hver sin side av entréen. Soverommene har god plass til seng og garderobe.

Videre frem i entréen ligger et pent toalettrom på høyre side, og gang som fører til badet samt innvendig bod på venstre side. Gangen har skyvedørsgarderobe med god oppbevaringsplass.
Badet er lyst og lekkert med fliser på gulv og vegger, og nedsenket dusjsone. Det er elektriske varmekabler i gulv. Badet er innredet med vegghengt toalett, servant med skuffeinnredning, dusjhjørne, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel bak skyvedør med speil.
Toalettrommet har pene mørke fliser på gulv, og lysmalte gipsvegger. Innredningen består av vegghengt toalett, skapinnredning og servant med skuffeseksjon.

Til slutt kommer vi inn i en meget romslig og trivelig stue med åpen kjøkkenløsning. Her er god boltreplass, og stuen er enkel å møblere med både salong- og spisestuegruppe. Store vindusflater bidrar med mye lysinnslipp, samtidig som man kan nyte utsikten over Arnavågen.
Kjøkkenet er fra kvalitetsleverandøren Sigdal med lyse, slette fronter og laminert benkeplate, og rikelig med skap- og benkeplass. Her er også integrert platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Kjøle-/fryseskap er plassert løst.

Fra stue/kjøkken er det utgang til koselig balkong på 10,5 kvm, med herlig utsikt og god plass til utemøblement.

Ekstra oppbevaringsplass i ekstern bod i parkeringsanlegg, denne er på 5 kvm.

Det er også tilgang til hyggelig, felles takterrasse.
Medfølgende fast parkeringsplass med eget ladepunkt i garasjeanlegg.

Byggeår

2017

Tomteareal

5731m2

Parkering

Fast parkeringslass med elbillader i garasjeanlegg.
Se under punkt Diverse for mer informasjon om garasjeplassen.

Arealbeskrivelse

Gang, stue/kjøkken, to soverom, bad og toalettrom.

Beskaffenhet

Tomten er felles for borettslaget og er opparbeidet med asfaltert adkomst, uteplasser med belegningsstein av granitt og natursteinsmurer.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler i gulv på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 12.12.2023.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

13-03-2024

Meny