Vårstølen 13, 5713 VOSSESTRAND

Trivelig og innholdsrik 4-roms fritidsleilighet med hems | Sentral beliggenhet nær skitrekk og sentrumsområdet | Balkong

Vårstølen 13
5713 VOSSESTRAND

Vårstølen D Sameie

Romslig 4-roms fritidsleilighet med hems, flott beliggende i fjellandsbyen. Leiligheten ligger i 2.etasje i bygg fra 2010, og inneholder følgende: Entré, gang, stue/kjøkken, tre soverom, bad, toalettrom og utvendig bod ved inngangsdør. Utgang til balkong på 9,4 kvm. I tillegg har man hems innredet med stue.

Standard

Velkommen til Vårstølen 13, en lekker og innholdsrik 4-roms fritidsleilighet med hems, meget sentralt beliggende nær sentrumsområdet i fjellandsbyen. Leiligheten fremstår velholdt med pene kvaliteter, og har blant annet balansert ventilasjon, stor balkong og gulvvarme i store deler av leiligheten. Attraktiv beliggenhet med umiddelbar nærhet til skitrekk og langrennsløyper, samt hotellet og områdene rundt med flere fasiliteter og aktivitetstilbud.

Leiligheten ligger i byggets 2.etasje, men på grunn av skrånende tomt er det trappefri adkomst på baksiden av bygget. Her kommer vi inn i hyggelig entré med fliser på gulv, disse strekker seg også inn i gangen ved siden av. Det er varmekabler i gulv, praktisk med tanke på å la våte sko og ytterklær tørke over natten.

Rett ved entréen ligger gjestetoalett innredet med servant og toalett, her er det også opplegg for vaskemaskin. Det er fliser på gulv og vegger, og varmekabler i gulv.

Gangen er romslig og har god oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe.

Stor og flott stue med åpen kjøkkenløsning. Her er pen laminat på gulv med underliggende varmefolie, og veggene har trepanel som bidrar til følelsen av å dra på hytten. Meget god takhøyde og flere vinduer med godt lysinnslipp gir samlet et lyst og luftig inntrykk. God plass til salong- og spisestuegruppe, og montert vedovn som varmer godt på kalde vinterdager.
Kjøkkkenet har god skap- og benkeplass, og innredning med lyse, slette fronter og laminert benkeplate. Her er også integrerte hvitevarer, herunder platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Fra stue/kjøkken er det utgang til koselig balkong av god størrelse, med god plass til utemøblement. Utsikt delvis mot bygget foran, men også utover nærområdet.

Leiligheten har tre koselige soverom. Rommene har vinylbelegg på gulv og trepanel på veggene. Hovedsoverommet er på ca 9 kvm med plass til dobbeltseng og garderobeskap eller kommode, de to andre soverommene er på drøye 5 kvm og kan innredes med familiekøyer. Her er med andre ord god plass til familien.

Lyst og pent bad med fliser på gulv og vegger, og varmekabler i gulv. Badet er innredet med toalett, dusjhjørne og servant med skuffeinnredning.

Fra gang er det trapp opp til hemsen, som er romslig og hyggelig med 10 kvm målbart areal samt 10 ytterligere kvm som ikke kan måles grunnet takhøyde. Hemsen er innredet som stue med god boltreplass, perfekt som ekstra TV-stue eller lekerom for barna.

Ekstra oppbevaringsplass i bod ved inngangsparti, denne er på 3 kvm.

Byggeår

2010

Tomteareal

970m2

Parkering

Parkering på felles biloppstillingsplass.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med gruset adkomst, gruset biloppstllingsplass og gressmarker.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 11.03.2024.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

04-04-2024

Meny