Klypeteigen 42, 5713 VOSSESTRAND

Meget pen fritidsleilighet i bygg fra 2018 | Romslig balkong | Parkering i underetasje | Ski in/ski out-beliggenhet

Klypeteigen 42
5713 VOSSESTRAND

Sameiet Klypeteigen 1

Pen fritidsleilighet med attraktiv beliggenhet i fjellandsbyen. Leiligheten ligger i 1.etasje i bygg fra 2018 og inneholder følgende: Gang, stue/kjøkken, to soverom, bad, teknisk rom og bod (i dag innredet som ekstra soverom av nåværende eier). Utgang til balkong på 8,3 kvm. I tillegg medfølger ekstern bod i parkeringsanlegg.

Standard

Velkommen til Klypeteigen 42, en meget pen fritidsleilighet med flott ski in/ski out-beliggenhet. Bygget er fra 2018 og leiligheten fremstår velholdt og tidsriktig med pene kvaliteter. Man har også en romslig balkong med pene sol- og utsiktsforhold, og parkeringsplass i underetasjen.

Leiligheten ligger i byggets 1.etasje med enkel adkomst.
Entréen har fliser på gulv med varmekabler under, og det er god plass til klesoppheng.

Åpen stue/kjøkkenløsning med pen parkett på gulv og trepanel på vegger. Overflatene er gjennomgående i hele leiligheten og bidrar til et flott og helhetlig uttrykk. Her er plass til både salonggruppe og spisestue, og det er godt lysinnslipp fra vinduene. Stuen har også vedovn som varmer godt om man trenger det på kalde vinterdager.
Flott kjøkken fra kvalitetsleverandøren Sigdal med slette fronter og laminert benkeplate. Kjøkkenet har praktisk skap- og benkeplass og integrerte hvitevarer.

Fra stue/kjøkken er det utgang til koselig balkong på 8,3 kvm, med gode solforhold og pen utsikt over dalen. Balkongen har god plass til utemøbler.

Leiligheten har to soverom pluss et rom som i dag er innredet som et tredje soverom, men som er merket bod på bygningstegninger. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og garderobe, soverom nr. 2 kan enkelt møbleres med familiekøye og kommode.

Lyst og pent bad med fliser på gulv og vegger, og nedsenket dusjsone. Her er også varmekabler i gulv og opplegg for vaskemaskin. Badet er ellers innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne og skapinnredning med overliggende servant.

Det er balansert ventilasjon i leiligheten, noe som bidrar til et godt inneklima.

Godt med oppbevaringsplass i romslig bod i parkeringsanlegget, denne er på hele 7,9 kvm.

Byggeår

2018

Tomteareal

4824m2

Parkering

Hver seksjon har en biloppstillingsplass i underetasje og tilgang til en av åtte gjesteparkeringsplass på fellesarealet ihht situasjonsplan.
Det er montert elbillader i carporten som hører til leiligheten.

Beskaffenhet

Tomten er felles for sameiet.
Tomten er opparbeidet med gruset adkomstveg, gruset uteplasser og gressmarker.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 15.02.2024.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

07-03-2024

Meny