Daniel Hansens gate 9, 5008 BERGEN

Delikat og moderne 4-roms sentrumsleilighet over to etasjer | Nyere kjøkken | Balkong med flott byutsikt

Daniel Hansens gate 9
5008 BERGEN

Sameiet Pianofabrikken

Flott 4-roms toppleilighet over to etasjer, sentralt beliggende i ombygget fabrikkbygning på Nedre Nygård. Leiligheten har inngang i 6.etasje med tilkomst via heis, og inneholder følgende: 6.etg: Gang, to soverom, bad. 7.etg: Gang, stue/kjøkken, soverom og toalettrom. Balkong på 1,5 kvm. I tillegg medfølger bod i underetasje.

Standard

Velkommen til Daniel Hansens gate 9, en delikat og moderne 4-roms leilighet over to etasjer, sentralt og flott beliggende på Nedre Nygård. Enkel adkomst via heis i bygget, og en koselig balkong med flott utsikt over byen. Her har man også lekkert og moderne kjøkken, lyse overflater og god planløsning. Gangavstand til alt Bergen kan by på av butikker, spisesteder, studiesteder med mer. Må sees!

Ta heisen opp til 6.etasje i bygget, som opprinnelig var fabrikkbygning før ombygging rundt 2000/2001. Her kommer man inn i lys gang med tilkomst til to av leilighetens tre soverom, bad samt trapp opp til stue/kjøkken i 7.etasje. Gangen har lysmalte gipsvegger og pen laminat på gulv, og det er god plass til klesoppheng.

De to soverommene i denne etasjen er lyse og trivelige, og har parkett på gulv. Det største soverommet er på 9 kvm med god plass til dobbeltseng, og god garderobeplass i skyvedørsgarderobe. Det andre soverommet er på drøye 6 kvm med plass til seng og kommode.

Badet er fra ombyggingen rundt år 2000, men er lyst og pent med fliser på gulv og vegger. Her er også elektriske varmekabler i gulv. Innredningen består av toalett, dusjhjørne og servant med skapinnredning, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Vi går opp i 7.etasje.
Her kommer man opp i åpen stue/kjøkkenløsning med god boltreplass, og montert vedovn som gir ekstra varme om man trenger det på kalde høst- og vinterdager. Lekkert og moderne kjøkken fra Drømmekjøkkenet, med mørke, slette fronter i trevirke og benkeplate i steinmateriale. Integrerte hvitevarer medfølger, herunder platetopp, stekeovn, vinskap, oppvaskmaskin, fryseskap og kjøleskap.
God plass til spisebord og salonggruppe i stuen, og godt med lysinnslipp fra vindusflater i begge ender av rommet. Laminat på gulv, og gipsvegger malt i tidløs farge.

Soverom nr. 3 i leiligheten ligger i 7.etasje, romslig og flott med utgang til balkong. Soverommet er på 7 kvm med plass til dobbeltseng, og store vindusflater som slipper lyset inn. Koselig balkong på 1,5 kvm med pene solforhold og nydelig utsikt over byen.

Like ved siden av soverommet ligger toalettrom innredet med servant og toalett, og med flislagt gulv og lysmalte gipsvegger.

Ved toalettrommet er det også en entré/gang med separat utgang. Gangen har åpen løsning til stue/kjøkken,

Man har ekstra oppbevaringsplass i bod i underetasje, denne er på 2,7 kvm.

Byggeår

1914

Tomteareal

1071m2

Parkering

Parkering i offentlig vei etter gjeldende bestemmelser (soneparkering). Ellers finnes det flere parkeringshus i nærområdet.

Beskaffenhet

Felles tomt i sameiet. Foruten bygningskroppen har tomten tilgang på en bakgård som er opparbeidet med gruset stikkveg, gressplen, benker og spredt buskebeplantning.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 11.04.2024.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

30-04-2024

Meny