Tveitastølsvegen 90, 5713 VOSSESTRAND

Unik og innholdsrik fritidsbolig m/ nydelig, solrik beliggenhet | Utsikt | Lekre kvaliteter og løsninger | Stor uteplass

Prisantydning

7 290 000,-

Omkostninger totalt

199 990,-

Totalpris inkl. omkostninger

7 489 990,-

Omkostninger

182 250,-  Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 290 000,-)
240,-  Pantattest kjøper
500,-  Tingl.gebyr pantedokument
500,-  Tingl.gebyr skjøte
16 500,-  Boligkjøperforsikring Gar-Bo (valgfritt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  • Boligtype:

    Fritidseiendom

  • Byggeår:

    2016

  • Kommunenr.:

    4621

  • Gårds/Bruksnr.:

    280/20

  • Primærrom:

    189 m2

  • Bruksareal:

    200 m2

  • Tomteareal:

    723 m2

  • Antall rom:

    5

  • Antall soverom:

    3

  • Energimerking:

    B

  • Kommunale avg.:

    11515,-

  • Ligningsverdi:

    453750,-

  • Takseringsdato:

    16-02-2024

  • Meglers ref.nr:

    3240017

Tveitastølsvegen 90
5713 VOSSESTRAND

Lekker og innholdsrik hytte med landlig og flott beliggenhet i Myrkdalen. Hytten ble oppført i 2016 og inneholder følgende: 1.etg: Gang, stue/kjøkken, soverom, bad, vaskerom og bod. Utgang til romslig terrasse på 68 kvm. 2.etg: Stue m/trapp, to soverom, bad og bod. I tillegg har man en bod med inngang utenfra.

Standard

Velkommen til Tveitastølsvegen 90, en unik og lekker fritidsbolig med flott beliggenhet på Tveite i Myrkdalen. Hytten ble bygget i 2016 og har flotte, delikate kvaliteter og løsninger. Nydelige sol- og utsiktsforhold, og stor terrasseplatting foran hytten. Perfekt familiehytte med god boltreplass, tre romslige soverom og to bad. Flott turterreng like utenfor døren, og kort kjørevei til fjellandsbyen med skitrekk og flere aktivitetstilbud.

Man kommer inn i entré/gang i hyttens 1.etasje. Entréen er romslig med god plass til å henge fra seg yttertøyet og sette fra seg skoene. Flislagt gulv med underliggende varmekabler. Det er ellers varmekabler i gulv i hele etasjen samt stue og bad i 2.etasje; Danfoss styringssystem for varmekabler som er koblet til internett.  Dette kan fjernstyres via app på telefonen.

Rett frem går man inn i åpen stue/kjøkkenløsning med flott parkett på gulv, og vegger av gips som er malt i tidløse farger. Langs hele ytterveggen er det store panoramavinduer som gir et meget luftig og flott inntrykk, her kan man også nyte den fantastiske utsikten utover dalen. Stuen har god plass til flere sittegrupper og spisestueavdeling, og her er også dekorativt ildsted med vedovn i stål som bidrar til peiskos og ekstra varme på mørke og kalde vinterdager.
Lekkert kjøkken med meget god skap- og benkeplass, og smart kjøkkenøyløsning. Kjøkkeninnredningen er fra Kvik med hvite, slette fronter og pen benkeplate i kompaktlaminat. Her er også integrerte hvitevarer, herunder kaffemaskin, varmeskuff, mikrobølgeovn, stekeovn, kombi mikro/stekeovn, dampovn, induksjonsplatetopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseskap. Kjøleskap og fryseskap er av merke AEG, resterende hvitevarer i samme Siemens-serie. Avtrekk innfelt i tak med utkast over vegg.  Denne er utstyrt med trykksvakt koblet til det balanserte ventilasjonsanlegget.

Like ved stuen ligger hovedsoverommet, som er ett av tre soverom i hytten. Soverommet er lyst og romslig med god plass til dobbeltseng og garderobe. Panoramavinduer også i dette rommet, som slipper inn det naturlige lyset.

Fra stue/kjøkken og soverommet er det utgang til stor og herlig terrasseplatting på 68 kvm, med nydelige sol- og utsiktsforhold. Her kan man tenne opp bålpannen og kose seg i mørket i vinterhalvåret, eller invitere til hyggelige grillfester om sommeren.

Ett av boligens to bad ligger i 1.etasje, med inngang fra hovedsoverom og vaskerom. Badet er romslig, lyst og lekkert med fliser på gulv og vegger, og er innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne og skuffeseksjon med overliggende dobbel servant.

Vaskerommet ligger like ved, og har flislagt gulv og malte gipsvegger. Her er utgang til hage, samt tilkomst også fra entré. Vaskerommet er innredet med varmtvannsbereder, hylle- og opphengsmuligheter og opplegg for vaskemaskin. Det gjøres oppmerksom på at rommet er merket bod på godkjente bygningstegninger.

Godt med oppbevaringsplass i to innvendige boder samt romslig bod med utvendig tilkomst.

Fra entré/gang går vi opp i 2.etasje.
Her kommer vi opp i en meget koselig loftstue med god boltreplass og flere innredningsmuligheter. Like ved ligger de to resterende soverommene i boligen, som er lyse og trivelige med god plass til seng og garderobe. Flott parkett på gulv og lysmalte gipsvegger.
Loftstuen kan enkelt deles opp med 2 lettvegger, slik at man får 3 soverom oppe (4 totalt).  Ventilasjonsanlegget er allerede lagt opp slik at det er tilrettelagt for å etablere et soverom ekstra.

Bad nr. 2 ligger i 2.etasje, lyst og flott med fliser på gulv og vegger. Innredningen består av vegghengt toalett, dusjhjørne, badekar og skuffeseksjon med overliggende dobbel servant.

Det er Damixa G-Type blandebatterier på kjøkken og begge bad (vask, dusjer og badekar)

Ellers kan det nevnes at det er balansert ventilasjon i hytten, som er med å bidra til et godt inneklima.
Hytten har også innlagt fiber (internett).
Hele hytten har innebygget LED-belysning i alle rom og designerlamper/pendler.  Belysningen er utarbeidet av lysrådgiver (Lys Teknikk Design AS) som driver med belysning av boliger og næringseiendommer.

Byggeår

2016

Tomteareal

723m2

Parkering

Parkering på egen tomt.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med gruset adkomst, gressmarker og terrasseplattinger i trevirke.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming. Det er varmekabler i alle gulv foruten soverommene i 2.etg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 16.02.2024.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

25-04-2024

Meny