Rugdeveien 32A, 5097 BERGEN

Delikat 3-roms leilighet med balkong | To store soverom | Kort gangavstand til Landåstorget og bussforbindelser

Prisantydning

3 090 000,-

Omkostninger totalt

18 121,-

Totalpris inkl. omkostninger

3 212 308,-

Fellesgjeld

104 187,-

Omkostninger

500,-  Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk
500,-  Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk
7 981,-  Omkostning kjøper - betales i sluttoppgjøret
240,-  Pantattest kjøper
8 900,-  Boligkjøperforsikring Gar-Bo (valgfritt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  • Boligtype:

    Leilighet

  • Etasje:

    1

  • Byggeår:

    1958

  • Kommunenr.:

    4601

  • Gårds/Bruksnr.:

    161/1013

  • Primærrom:

    71 m2

  • Bruksareal:

    80 m2

  • Tomteareal:

    7701 m2

  • Oppholdsrom:

    1

  • Antall soverom:

    2

  • Antall baderom:

    1

  • Energimerking:

    G

  • Felleskostnader:

    4497,-

  • Ligningsverdi:

    889392,-

  • Dato ligningsverdi:

    31-12-2022

  • Takseringsdato:

    06-03-2024

  • BRL/Sameie:

    Ny-Landås Borettslag avd. G

  • Meglers ref.nr:

    3230170

Rugdeveien 32A
5097 BERGEN

Ny-Landås Borettslag avd. G

Andelsbrevnummer

50

Trivelig 3-roms leilighet sentralt beliggende på Landås. Leiligheten ligger i byggets 1.etasje og inneholder følgende: Gang, stue, kjøkken, to soverom og bad. Utgang til balkong på 3,6 kvm. I tillegg har man godt med ekstra oppbevaringsplass i tre eksterne boder, en på loft og to i kjeller, samt felles bod for sykler og barnevogner på gateplan.

Standard

Velkommen til Rugdeveien 32A, en delikat og flott 3-roms leilighet med sentral beliggenhet på Landås. Leiligheten er jevnlig oppgradert og fremstår lys og trivelig med jevnt over gode kvaliteter. Her har man blant annet to romslige soverom, koselig balkong, og gode oppvarmingsmuligheter med både varme i gulv samt vedovn i stue. I Rugdeveien bor man nær alt man trenger i det daglige, med kort vei til bussforbindelser og Landåstorget med flere butikker.

Leiligheten ligger i byggets 1.etasje. Vi kommer inn i en hyggelig gang med plass til å henge fra seg yttertøyet. Her er vegger som er malt i moderne og dus farge, og på gulv er det pen laminat som er gjennomgående i hele leiligheten. Dette gir et meget pent og helhetlig uttrykk.

Like til høyre ved inngangsdøren ligger badet, som er lyst med fliser på gulv og vegger samt varmekabler i gulv. Innredningen består av dusjhjørne, toalett, skap med overliggende servant og opplegg for vaskemaskin. Badet er av eldre dato og har oppgraderingsbehov; det kan eventuelt være lurt å beregne dette samtidig som en eventuell rørfornying i borettslaget gjennomføres.

Rett ved siden av badet, på høyre side av gang, ligger kjøkkenet. Kjøkkenet er meget lyst og trivelig med praktisk skap- og benkeplass. Innredningen har lyse, slette fronter og laminert benkeplate, og her er er også integrert platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Ny ventilator over platetopp i 2024.

Tvers over gangen fra kjøkkenet ligger stuen, som er lys og romslig med god plass til spisebord og salonggruppe. Smartpanel på vegger som er malt i samme farge som gang. Store vindusflater i enden av rommet som gir godt med naturlig lysinnslipp. Det er varmematter i gulvet under laminaten, dette strekker seg også til soverommene. Stuen har også vedovn som avgir god varme, så her trenger man ikke fryse!

Fra stue er det utgang til koselig balkong på 3,6 kvm, med pene solforhold og utsikt mot lekeplassen og grøntarealene i borettslaget. Balkonggulvet er belagt med keramiske fliser.

De to soverommene i leiligheten har tilkomst fra henholdsvis stue og gang. Begge er av meget god størrelse med god plass til dobbeltseng og garderobe, og har varmematter i gulv som i stue.

Godt med ekstra oppbevaringsplass i tre eksterne boder, en på loft og to i kjeller. I tillegg felles bod for sykler og barnevogner på gateplan.

Byggeår

1958

Tomteareal

7701m2

Parkering

Borettslaget har 8 garasjeplasser som leies ut etter ansiennitet. Ellers parkering i offentlig vei etter gjeldende bestemmelser.

Beskaffenhet

Felles tomt. Tomten er opparbeidet med asfaltert adkomst, gressplener, lekeplasser og spredt buskebeplantning.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.
Vedovn av stål med glassdør.
Det er varmekabler i gulvet på badet og varmematter i gulv under laminat på stuen og soverommene.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 06.03.2024.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

16-04-2024

Meny