Bygardslii 179, 5713 VOSSESTRAND

Innholdsrik hytte med tre soverom | Stor, solrik terrasse med pen utsikt | Hems m/20 kvm gulvareal | Parkering på tomten

Bygardslii 179
5713 VOSSESTRAND

Pen fritidsbolig med flott beliggenhet i etablert hyttefelt i fjellandsbyen. Hytten går over en etasje + hems og inneholder følgende: Entré, gang, stue/kjøkken, tre soverom, bad og bod. Utgang til terrasse på 22,6 kvm. Hemsen har 20 kvm gulvareal.

Standard

Velkommen til Bygardslii 179, en innbydende og innholdsrik hytte med super beliggenhet i fjellandsbyen. Hytten har god planløsning med alt på ett plan, samt romslig hems med 20 kvm gulvareal. Stor terrasseplatting med flotte sol- og utsiktsforhold, og parkering like ved på egen tomt. Kort vei til alt fjellandsbyen kan by på av skiløyper og skitrekk, butikker, kaféer med mer.

Via terrasseplattingen og et delvis overbygget inngangsparti går vi inn i en hyggelig entré med flislagt gulv. Her er det underliggende varmekabler, og god plass til å henge fra seg yttertøyet. Like ved er det inngang til romslig bod med god oppbevaringsplass.

Fra gang er det tilkomst til badet og de tre soverommene i hytten.
Badet er lyst og trivelig med flislagt gulv og underliggende varmekabler, på vegger er det trepanel samt fliser i dusjsone. Innredningen består av dusjhjørne, toalett og skapinnredning med overliggende servant.

Soverommene er av varierende størrelse, men med plass til familiekøye eller vanlig køyeseng på alle rommene. Her er det med andre ord muligheter for flere sengeplasser. Soverommene er koselige med furugulv og trepanel på vegger som gir den gode hyttefølelsen, og er gjennomgående i store deler av hytten ellers.

Videre gjennom gangen kommer vi til åpen stue/kjøkkenløsning med god boltreplass. Stuen kan enkelt møbleres med både spisestuegruppe og salonggruppe, og montert vedovn bidrar med god varme om man trenger det på kalde høst- og vinterdager. God takhøyde og mange stuevinduer gir et lyst og luftig inntrykk.
Kjøkkenet er pent og praktisk med god skap- og benkeplass. Innredningen har profilerte fronter i trevirke, og laminert benkeplate. Integrert oppvaskmaskin, ellers plass til komfyr og kjøleskap.

Fra stue/kjøkken er det utgang til terrasseplattingen, som er på hele 22,6 kvm. God plass til utemøblene, og flott utsikt over dalen. Terrassen har pene solforhold som man kan nyte på flotte vår- og sommerdager.

Fra gang er det tilkomst til hemsen, som er romslig og trivelig med flere innredningsmuligheter. Lav takhøyde gjør at arealet ikke er målbart, men gulvarealet er på 20 kvm.

Hytten har også en krypkjeller hvor ski og annet utstyr kan oppbevares.

Alt i alt en flott fritidsbolig som passer hele familien, med attraktiv beliggenhet i snørike Myrkdalen.

Byggeår

2003

Tomteareal

1029m2

Parkering

Parkering på egen tomt.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med gruset adkomstveg, gressmarker og terrasseplattinger i trevirke.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 27.02.2024.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

19-03-2024

Meny