Lundahovden 5, 5713 VOSSESTRAND

Visning avlyst – kontakt megler for mer info

Lundahovden 5
5713 VOSSESTRAND

Trivelig fritidsbolig over to etasjer + kjeller, flott beliggende i landlige omgivelser. Hytten inneholder følgende: 1.etg: Entré, gang, stue, kjøkken, soverom og bad. Stor altan. 2.etg: Gang og to soverom. I tillegg har man en kjeller på 50 kvm, men med takhøyde under 1,9 meter.

Standard

Velkommen til Lundahovden 5, en trivelig og romslig hytte med flott og landlig beliggenhet. Hytten har blitt jevnlig oppusset i perioden 2015-2023 og fremstår lys og moderne med pene kvaliteter. Stor altan med herlige solforhold og pen utsikt, og parkering på egen tomt. Man har også innlagt vann fra borehull. Flott natur og turmuligheter like utenfor døren, og kort vei til flere aktivitetstilbud.

Det er inngang i hyttens 1.etasje. Her kommer man inn i en lys entré med fliser på gulv, og god plass til klesoppheng eller garderobeskap. Elektriske varmekabler i gulv.

Via gang går man inn i stuen, som er romslig og luftig med god plass til salong og spisestuegruppe. Montert vedovn i stue som gir god varme. Store vindusflater slipper inn mye naturlig lys. Stuen har pen laminat på gulv og flott smartpanel på vegger som bidrar til den koselige hyttefølelsen.

Fra stue er det utgang til stor og solrik altan. Her har man nydelig utsikt over nærområdet, og gode solforhold. God plass til flere sittegrupper, her kan man invitere til grillfest om sommeren eller sitte rundt bålpannen vinterstid.

Flott kjøkken i tilknytning til stue. Kjøkkenet er pent og praktisk med god skap- og benkeplass, profilerte fronter i tidløs farge og laminert benkeplate. Her er også integrert platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.

Fra stue er det også inngang til ett av hyttens tre soverom. Soverommet har plass til seng og kommode, og har laminat på gulv. Smartpanel på vegger som er malt i pene farger.

Badet er oppgradert i perioden 2015-2018 og har fliser på gulv og vegger, samt elektriske varmekabler i gulv. Innredningen består av toalett, dusjkabinett og servant med skuffeinnredning.

Fra entré går vi opp i 2.etasje. Her kommer man opp i lys gang med tilkomst til de to resterende soverommene i boligen. Hovedsoverommet er meget romslig med 13 kvm gulvareal, og god plass til dobbeltseng og garderobeløsning. Det andre soverommet har gulvareal på 6,7 kvm og plass til seng, samt en krok med plass til kommode.

Romslig kjeller i hytten på ca 50 kvm, men med takhøyde under 1,9 meter. Kjelleren har god oppbevaringsplass, men trenger noe oppgradering.
Hytten har vannrør i rør i rør-løsning, fordelerskapet befinner seg i skap i kjeller.

Byggeår

1966

Tomteareal

894m2

Parkering

Parkering på tomten. Egen elbillader montert på husvegg ved parkeringsplassen.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med gruset adkomstveg og gressmarker.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.
Det er etablert varmekabler i gulvet på badet og i entrè.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 12.04.2024.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

30-04-2024

Meny