Vadmyrveien 71C, 5172 LODDEFJORD

Moderne og innholdsrik 4-roms leilighet | Oppusset i nyere tid | Walk-in closet | Stor og solrik balkong | Sentralt

Vadmyrveien 71C
5172 LODDEFJORD

Sandgotna borettslag

Andelsbrevnummer

41

Stor 4-roms leilighet sentralt beliggende i Loddefjord. Leiligheten inneholder entré, gang, stue, kjøkken, tre soverom, bad og walk-in closet. Utgang til balkong på 21,3 kvm. Ekstern bod i u-etg. på 5,8 kvm.

Standard

Velkommen til Vadmyrveien 71C, en delikat og romslig 4-roms leilighet meget sentralt beliggende med kort gangavstand til Vestkanten Storsenter. Leiligheten fremstår moderne og innholdsrik med blant annet tre romslige soverom hvor ett har walk-in garderobe, stor og solrik balkong, tidsriktige overflater og nyere bad og kjøkken. Parkering i felles garasje. Gode bussforbindelser i området, og kort vei til barnehager, skoler og fritidstilbud.

Enkel adkomst til leiligheten, her kommer vi inn i en hyggelig entré med god garderobeplass og stilige fliser på gulvet.
Videre går vi inn i lys gang med flott laminat på gulv, og gipsvegger malt i dus og tidløs farge. Laminaten på gulv er gjennomgående i hele leiligheten og bidrar til et pent og helhetlig uttrykk.

På høyre side av gangen ligger alle tre soverom i leiligheten. Soverommene er romslige og flotte og har god plass til seng og garderobe. Hovedsoverommet er av meget god størrelse og har også inngang til eget walk-in closet.

Vi går inn i stuen, som er lys og trivelig med god plass til salonggruppe og spisebord. Store vindusflater i enden av rommet, samt utstrakt bruk av spotlights i himling gir et lyst og luftig inntrykk. Delvis åpen løsning til kjøkkenet, som er romslig og pent med god skap- og benkeplass. Kjøkkenet ble oppusset i 2019 og har innredning fra IKEA. Lyse, slette fronter og laminert benkeplate, og integrert platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Fra stue er det utgang til stor og flislagt balkong på hele 21,3 kvm. Balkongen har gode solforhold og flott utsikt over borettslagets pent opparbeidede fellesområder. God plass til flere sittegrupper på balkongen. Her kan man nyte flotte og varme sommerdager!

Badet har tilkomst fra gang, og er lekkert med moderne fliser på gulv og vegger samt underliggende elektriske varmekabler. Badet ble oppusset i 2019, og er innredet med dusjhjørne, vegghengt toalett, benkeinnredning og servant med skuffeseksjon. Her er også opplegg for vaskemaskin.

Romslig ekstern bod i undertasje, denne er på 5,8 kvm med god oppbevaringsplass.

Byggeår

1974

Tomteareal

23131m2

Parkering

Parkering i felles garasje.

Beskaffenhet

Stor felles tomt for borettslaget.
Tomten er opparbeidet med asfaltert adkomst, asfalterte parkeringsplasser, lekeplass, grøntarealer og spredt buskebeplantning.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 20.03.2024.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

05-04-2024

Meny