Torggata 17, 5713 VOSSESTRAND

Pen 3-roms fritidsleilighet i fjellandsbyens sentrumsområde | Vannbåren varme | Heis i bygget | Skitrekk m.m. like ved

Torggata 17
5713 VOSSESTRAND

Eierseksjonssameiet Torggarden Gnr 274 Bnr 22

Flott fritidsleilighet med meget sentral og attraktiv beliggenhet i Myrkdalens sentrumsområde. Leiligheten ligger i 2.etasje i bygg fra 2016, og inneholder følgende: Gang, stue/kjøkken, 2 soverom, bad og innvendig bod. Utgang fra stue til balkong, hvor man også har en ekstra bod på 1,5 kvm. Medfølgende bod i byggets underetasje. Denne er avdelt i to, hvor hver del er på ca. 2,7 kvm.

Standard

Velkommen til Torggata 17, en meget pen og arealeffektiv 3-roms fritidsleilighet med super beliggenhet i Myrkdalens sentrumsområde. Leiligheten ligger i 2.etasje i bygg fra 2016, har lekre kvaliteter og fremstår lys og trivelig. Umiddelbar nærhet til skitrekk, langrennsløyper og andre fritidsaktiviteter, samt kafé og koselige uteområder.

Lys og trivelig entré med god plass til yttertøy og annen oppbevaring. Gulvet er flislagt og har vannbåren varme.

Fra entréen går man videre inn i en romslig stue med åpen løsning til kjøkkenet. Stuen har god plass til salong- og spisegruppe, og har lekker høytrykkslaminat på gulv. Store vindusflater slipper mye naturlig lys inn. Her er også utgang til trivelig balkong med pen utsikt over nærområdet, og bod på 1,5 kvm.

Kjøkkenet er meget flott med innredning fra Sigdal. Her er slette fronter og laminert benkeplate, og det er lagt fliser på vegg over benkeplaten. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer, herunder platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Leiligheten har to romslige og pene soverom, hvor hovedsoverommet har adkomst fra stue. Her er god plass til garderobeskap, og veggene er malt i lyse farger.
Soverom nr. 2 har god plass til familiekøye, og har adkomst fra entré.

Lyst og lekkert bad med fliser på gulv og vegger, og vannbåren varme i gulv. Badet er innredet med dusjhjørne, toalett, speilskap og skapinnredning med servant.

Generelt i leiligheten består innvendige kvaliteter av fliser og høytrykkslaminat på gulv, og sparklet og malte gips- og betongvegger samt sparklet og malte gipsplater i himlinger.

Bygget har balansert ventilasjon, som gir god energieffektivitet og luftkvalitet. Det er også heis i bygget.
Det er vannbåren gulvvarme i entré, bad og stue/kjøkken.

Vann- og avløpsrør er av plast, sluker er av metall. Vannrør er lagt i "rør i rør"-system.

I byggets underetasje har man en stor bod som er avdelt i to, praktisk med tanke på utleie av leiligheten da den ene delen kan være privat og den andre kan følge utleie.

Byggeår

2016

Tomteareal

536m2

Parkering

Parkering på felles parkeringsplass.

Arealbeskrivelse

Gang, stue/kjøkken, to soverom og bad.

Beskaffenhet

Felles eiet tomt for sameiet. Tomten er opparbeidet med singlet adkomstveger, stikkveger, gressplen og grusplasser. Det er felles uteområde mellom leilighetsbyggene og hotellet, her finner en et tillaget parkområde.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i stue/kjøkken, bad og entré. Ellers elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 27.09.2023.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

18-04-2024

Meny