Bavallstunet 92, 5710 SKULESTADMO

Fritidsleilighet over 2 etg. | Flott beliggenhet i Bavallen med kort vei til skitrekk og skiløyper | Parkering like ved

Bavallstunet 92
5710 SKULESTADMO

Bavallen Fritidssenter Velforening

Flott fritidsbolig over to etasjer, i bygg fra 2004. Boligen inneholder følgende: 1.etg: Entré, gang, to soverom, bad, badstue, kott og bod. Terrasseplatting ved inngangsparti. 2.etg: Stue/kjøkken og soverom. Utgang til altan på 4,5 kvm, samt terrasse på bakside av bygget. I tillegg har man tre eksterne boder. En bod på 1,6 kvm på altan, en ved ytterdør på 1,6 kvm samt en vedbod på 1,5 kvm.

Standard

Velkommen til Bavallstunet 92, en trivelig fritidsleilighet over to etasjer, supert beliggende i Bavallen med kort vei til skitrekk og skiløyper. Nydelig utsikt over dalen, og pene solforhold med altan og terrasse på hver sin side av bygget. Bilvei helt frem, med biloppstillingsplass like ved boligen.

Man møtes av en hyggelig terrasseplatting ved inngangspartiet på forsiden av bygget. Like ved er det inngang til bod på 1,6 kvm.
Entréen i 1.etasje har flislagt gulv og god plass til å henge fra seg yttertøyet. Videre går man inn i lys gang med parkett på gulv. Det er varmekabler i gulv i både entré og gang.

To av boligens tre soverom ligger i denne etasjen. Soverommene er av god størrelse med plass til dobbeltseng og/eller familiekøyer, og fra ett av soverommene er det tilkomst til kott/bod.

Badet ligger også i 1.etasje, og har fliser på gulv og vegger samt elektriske varmekabler i gulv. Innredningen består av toalett, dusjhjørne, og servant med skapinnredning. Fra badet er det videre inngang til koselig badstue hvor man kan slappe av etter en lang dag i skibakken.

Vi går opp i 2.etasje.
Her kommer man opp i stor og romslig stue med åpen kjøkkenløsning. Pen parkett på gulv, og panel på veggene som gir en hyggelig hyttefølelse. Vedovn i stuen varmer godt på kalde vinterdager. Store vinduer slipper mye naturlig lys inn, samtidig som man kan nyte utsikten.
Kjøkkenet er pent og praktisk med integrerte hvitevarer og god skap- og benkeplass. Innredningen har røde, profilerte fronter, og det er lagt stilige, mørke fliser på vegg over benkeplaten.

Fra stue/kjøkken er det utgang til to uteplasser. Terrassen på baksiden av bygget har utgang fra salongdelen av stuen, og er solrik og usjenert med god boltreplass. Her er også inngang til bod på 1,6 kvm.
Takoverbygget altan nr. 2 på fremsiden av bygget med tilkomst fra kjøkkendelen. God plass til sittegruppe, og med fantastiske utsiktsforhold.

Fra kjøkkenet er det også inngang til det tredje og siste soverommet i boligen, dette er lyst og trivelig og har plass til familiekøye og nattbord.

Byggeår

2004

Tomteareal

1716m2

Parkering

Boligen har biloppstillingsplass like ved.

Arealbeskrivelse

1.etg: Entré, gang, to soverom, bad og badstue. 2.etg: Stue/kjøkken, soverom.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med asfaltert adkomst, gressplener og terrasseplatting i trevirke.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 10.10.2023.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

14-03-2024

Meny