Helgatunvegen 30, 5713 VOSSESTRAND

Innbydende fritidsleilighet med stor hems | Ski in/ski out beliggenhet | Parkering i carport | Vannbåren varme | Balkong

Prisantydning

6 700 000,-

Omkostninger totalt

11 140,-

Totalpris inkl. omkostninger

6 711 140,-

Omkostninger

240,-  Pantattest kjøper
500,-  Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk
500,-  Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk
9 900,-  Boligkjøperforsikring Gar-Bo (valgfritt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  • Boligtype:

    Fritidseiendom

  • Etasje:

    2

  • Byggeår:

    2021

  • Kommunenr.:

    4621

  • Gårds/Bruksnr.:

    272/56

  • Primærrom:

    123 m2

  • Bruksareal:

    137 m2

  • Tomteareal:

    1903 m2

  • Antall rom:

    3

  • Antall soverom:

    2

  • Energimerking:

    A

  • Felleskostnader:

    4145,-

  • Takseringsdato:

    20-03-2024

  • BRL/Sameie:

    Helgatunlia borettslag

  • Meglers ref.nr:

    3240021

Helgatunvegen 30
5713 VOSSESTRAND

Helgatunlia borettslag

Andelsbrevnummer

5

Pen og romslig fritidsleilighet med innredet hems, flott beliggende like ved Helgatuntrekket. Leiligheten ligger i 2.etasje i bygg fra 2021, og inneholder følgende: 2.etg: Gang, stue/kjøkken, to soverom, bad og bad/vaskerom. I tillegg har man hems som i dag er innredet med stuedel og to alkover av nåværende eier. Utgang fra stue til balkong på 6,5 kvm. Medfølgende ekstern bod ved parkeringsanlegget, denne er på 14,1 kvm.

Standard

Velkommen til Helgatunvegen 30, en meget innbydende og romslig fritidsleilighet med stor hems. Ski in/ski out beliggenhet like ved Helgatuntrekket, og medfølgende parkering i underetasje. Meget flotte kvaliteter som blant annet vannbåren varme og balansert ventilasjon via NIBE-anlegg, lekker parkett på gulv og Sigdalkjøkken med integrerte hvitevarer. Trivelig balkong med pene sol- og utsiktsforhold. Kort vei til alt fjellandsbyen kan by på av skiløyper, skitrekk samt andre aktiviteter og servicetilbud.

Leiligheten ligger i 2.etasje. Her kommer en inn i en lys og trivelig gang med flislagt gulv, og underliggende vannbåren varme. Dette strekker seg også inn i stue/kjøkken. Varmen i leiligheten kan fjernstyres via app. Gangen har god plass til klesoppheng.

Rett ved inngangsdøren, på hver side av gangen ligger de to soverommene. Soverommene har flott parkett på gulv og vegger av beiset trevirke fra massiv veggelementer, noe som gir en koselig hyttefølelse samtidig som det føles moderne. Dette er gjennomgående i hele leiligheten og bidrar til et pent og helhetlig uttrykk. Soverommene kan innredes med familiekøyer og kommoder.

Lenger innover i gangen, også på hver side av gangen ligger bad og bad/vaskerom. Begge har fliser på gulv og våtromsplater på vegg, og elektriske varmekabler i gulv. I tillegg er begge innredet med dusjhjørne, vegghengt toalett og skuffeseksjon med overliggende servant. Bad/vaskerom har også opplegg for vaskemaskin, samt at NIBE-aggregatet er plassert her.

Til slutt kommer vi inn i en romslig og flott stue med åpen løsning til kjøkkenet. Parkett på gulv og beisede vegger, og store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys og dermed bidrar til et lyst og luftig inntrykk. Stuen har god plass til salong- og spisestuegruppe, og det er vannbåren varme i gulv. Nåværende eier har laget til en oppbevaringsløsning ved trapp til hems, adskilt fra rommet med skillegardin.
Flott kjøkken med god skap- og benkeplass, og innredning fra Sigdal med lyse, slette fronter og laminert benkeplate. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer, herunder stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap.

Fra stue/kjøkken er det utgang til koselig balkong på 6,5 kvm. Balkongen har pene sol- og utsiktsforhold, og god plass til sittegruppe.

Fra stue er det trapp opp til hemsen, trappen har stilige lyslister i trinnene.
Hemsen er av god størrelse og har god boltreplass. På godkjente byggetegninger er dette kun betegnet som hemsareal, men nåværende eier har innredet med koselig stuedel og to romslige alkover.

Det er balansert ventilasjon i leiligheten, noe som bidrar til et godt inneklima.

Godt med oppbevaringsplass i stor bod ved parkeringsanlegget. Boden er på hele 14,1 kvm.

Byggeår

2021

Tomteareal

1903m2

Parkering

Parkering med elbillading i felles carportanlegg.

Beskaffenhet

Felles tomt for borettslag. Tomten er opparbeidet med singlet adkomstveg, singlet biloppstillingsplass, gressplener, lekeareal og singlet stikkveger.

Oppvarming

Det er vannbåren varme i gulv gang og stue/kjøkken via Nibe anlegg.
Ellers elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter A. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 20.03.2024.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

25-04-2024

Meny