Kristoffer Mjøs

Daglig leder Vestland / Partner / Eiendomsmegler

48 88 84 06

Bolig er den største verdien folk flest har, så det er viktig at jobben jeg gjør alltid er 100%. Kompetanse, trygghet og tilgjengelighet er avgjørende. Jeg er født og oppvokst i Åsane, og bor fremdeles der, men salgsområdet mitt strekker seg over hele Bergen. Ellers er jeg glad i å stå på ski, og tar gjerne noen runder på golfbanen når solen skinner.

Referanser

Kristoffer en megler som man raskt får tillit til. Profesjonell og grundig i alt han foretar seg. Vi var ikke i tvil om at han var den rette megleren for oss. Hele salgsprosessen har gått som en drøm og vi kunne ikke ha vært mer fornøyd. Vi kan trygt anbefale Kristoffer til alle som er på jakt etter en kunnskapsrik, effektiv og hyggelig megler.

— Marianne og Are Aga (2021)

Dette er en megler som virkelig står på for å oppnå gode resultater. Alltid i godt humør, punktlig og møter alltid presis til avtaler. Han satte seg godt inn i oppgaven og leverte en skikkelig god jobb for oss. Han anbefales virkelig.

— Britt og Håkon Wilhelmsen (2021)

Kristoffer er utrolig hyggelig og kunnskapsrik megler, men ikke minst er han en svært god selger. Hele salgsprosessen ble håndtert på en effektiv og profesjonell måte, hvor vi ble fulgt opp godt underveis.

— Elvira Lakic & Staffan Anderberg (2020)

En mer engasjert megler skal du lete lenge etter! Vi er strålende fornøyd med å bruke Kristoffer som vår megler.

— Elisabeth og Thomas (2020)

Vi er veldig fornøyd med å bruke Kristoffer som vår megler. Kristoffer er en positiv, engasjert og dyktig selger. Vi anbefaler Kristoffer på det sterkeste.

— Nerijus Vaitkus (2020)

Nå har vi både kjøpt og solgt leilighet med Kristoffer som megler, og vi er kjempe fornøyd. Både som kjøper og selger ble vi fulgt tett opp gjennom hele prosessen med gode innspill, positivitet og engasjement. Gir han våre beste anbefalinger, han er en kunnskapsrik og svært hyggelig mann:)

— Kari og Helge (2020)

Boliger jeg har til salgs nå

De siste boligene jeg har solgt

Meny