Flatnesvegen 34
5550 SVEIO

Flott fritidseiendom med tilhørende naust, brygger og innredet anneks, landlig beliggende i Sveio. Fritidsboligen har alle oppholdsrom på ett plan, og inneholder følgende: Hovedetasje: Gang/kjøkken, tre soverom, stue og bad. Stor solrik terrasse. Kjeller: Bod. Det er oppført et anneks på eiendommen, dette er på 22 kvm og er innredet med gang/kjøkken, to soverom og utvendig bod. Ved sjøen er det tilhørende naust på 27 kvm, utenfor er det bygget trebrygge og flytebrygge.

Standard

Velkommen til Flatnesvegen 34, en idyllisk fritidseiendom med landlig beliggenhet i Indre Ålfjorden. Fritidsboligen har alt på ett plan, og fremstår lys og trivelig med stor og solrik terrasse. Medfølgende naust i sjøkanten med godkjent brygge og flytebrygge, samt stor og pent opparbeidet tomt med eget, innredet anneks.

Fra parkeringsplassen ved porten går vi opp til hytten, hvor det er laget trapp opp til inngangspartiet. Her er det en koselig altan med plass til sittegruppe.
Vi kommer inn i gang med åpen løsning til kjøkkenet. Overflatene er lyse og trivelige. Pen kjøkkeninnredning med lyse, profilerte fronter og benkeplate av laminat, og praktisk skap- og benkeplass. Her er også opplegg for oppvaskmaskin. Kjøkkenet er fra 2012.

Like ved kjøkkenet ligger de tre soverommene, ett av dem har kun tilkomst via det andre soverommet. Rommene er malt i lyse farger, og har god plass til seng / familiekøyer.

I motsatt retning av gangen ligger bad og stue, samt utgang til terrasse.

Pent bad fra 2012, med vinylbelegg på gulv og våtromsplater på vegger. Badet er innredet med toalett, dusjkabinett og baderomsmøbel med servant, og har også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Stuen er stor og romslig med god plass til flere sittegrupper. Store vinduer som slipper inn det naturlige lyset, og bidrar til et lyst og luftig inntrykk. Montert vedovn som avgir god varme, her er det også nytt innvendig keramisk røykrør i pipe. I tillegg er det også installert varmepumpe.

Stor terrasse med gode sol- og utsiktsforhold. Nydelig utsikt mot sjøen, og selger opplyser at det er sol fra morgen til ca. kl 19-20 sommerstid. Hyggelig takoverbygd del ved inngangen til gang/kjøkken. Hytten og terrassen ligger generelt lunt til, og er sørvendt.

I hagen er det oppført et frittstående anneks, malt i samme farge som hytten og med en hyggelig treplatting like ved inngangen. Annekset er innredet med gang/kjøkken og to soverom, som er lyse og trivelige. I annekset er det også montert varmepumpe som gir en jevn og god temperatur.

Vi går ned til sjøen.
Her har man et romslig naust med båtplass, og utenfor er det bygget to godkjente brygger; en fast trebrygge og en tilknyttet flytebrygge. Nydelige solforhold med sol fra tidlig morgen til ca. kl 21 sommerstid, og da dette ligger innerst i fjorden er det lite bølger og god badetemperatur om sommeren. Det er lagt ned vannledning fra hytten til naustet samt fram til annekset, med koblingskran på utsiden.

Byggeår

1960

Tomteareal

1671m2

Parkering

Plass til mange biler på egen tomt, på parkeringsplassen over hovedveien. I tillegg er det tinglyst vei- og parkering ved porten til eiendommen.

Beskaffenhet

Skrånende tomt opparbeidet med terrasse, plen og øvrig beplantning.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.
Det er varmepumpe i annekset og i hytten.

Eier opplyser om at de i en periode ikke klart å koble seg opp på varmepumpen i hytten via APP. I følge leverandør Torbjørn Engelsen hos varmepumpemontøren er det trolig wifimodul som må skiftes og dette skulle han skaffe. Dette er foreløpig ikke utbedret.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstmann Arnfinn Knutsen, datert 21.03.2024.

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

13-06-2024

Kart
Flatnesvegen 34, 5550 SVEIO

Se flere boliger i området

Meny