Blomlia 16
5966 EIVINDVIK

Romslig hytte med landlig og flott beliggenhet nær sjø. Hytten går over ett plan + hems og inneholder entré, gang, stue/kjøkken, tre soverom, bad, wc-rom og bod. Utgang fra stue/kjøkken til terrasse på 10,1 kvm. Fra entré går det trapp opp til hems.

Standard

Velkommen til Blomlia 16, en rålekker, nyoppført hytte over ett plan med god takhøyde, samt tilkomst til koselig hems. Flott og landlig beliggenhet med nydelig utsikt mot sjø og omkringliggende fjell, og kort gangavstand til småbåthavn hvor det er mulighet for båtplass samt bodplass i naust. Hytten har meget pene kvaliteter, og funksjonell planløsning. Solrik terrasse hvor man kan nyte flotte, varme vår- og sommerdager.

Entréen har flislagt gulv, og god plass til å henge fra seg yttertøyet. Det er varmekabler i gulv, for øvrig gjelder dette i alle rom utenom soverom og bod. Fra entréen er det trapp opp til hemsen, som har romslig gulvareal og delvis åpen løsning ned til stue.

Stor og flott stue med åpen kjøkkenløsning. Her er det meget god takhøyde, og store vinduer som både gir godt lysinnslipp og har nydelig utsikt over sjøen. Kombinert gir dette en meget luftig og åpen romfølelse. På gulv er det enstavs laminat, og på vegger er det stilig, beiset panel som bidrar til en hyggelig hyttefølelse. Her er også montert peisovn som avgir god varme.

Kjøkkenet er fra IKEA og har god skap- og benkeplass, og integrerte hvitevarer.
Fra stue/kjøkken er det utgang til pen og solrik terrasse på 10 kvm.

Bad og wc-rom er flislagt på gulv og har baderomspanel på veggene. Begge rom er innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne og servant med skuffeinnredning.

Hytten har tre romslige og trivelige soverom med god plass til seng og garderobeskap. Soverommene ligger samlet i ene enden av hytten.
Ekstra oppbevaringsplass i innvendig bod.

Byggeår

2022

Tomteareal

1221m2

Parkering

Parkering på egen tomt.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med terrasse og gruslagt dekke.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

13-05-2024

Kart
Blomlia 16, 5966 EIVINDVIK

Se flere boliger i området

Meny