Ole Irgens' vei 50
5019 BERGEN

Sameiet Ole Irgensvei 50

Innholdsrik eierleilighet over to etasjer, nydelig beliggende i Fjellsiden. Leiligheten ligger i byggets to øvre etasjer (2. og 3.etg) og inneholder følgende: 2.etg: Entré, gang, stue/kjøkken, to soverom og bad. Utgang til balkong på 4,7 kvm. 3.etg: Vaskerom, stue og bad.

Standard

Velkommen til Ole Irgens' vei 50, en lekker og innholdsrik 3-roms leilighet i Fjellsiden. Leiligheten ligger meget flott til i attraktive Ole Irgens' vei med panoramautsikt over Bergen by. Her kan både utsikten og de gode solforholdene nytes fra egen altan eller fra sameiets uteplass som er flott opparbeidet med plen, terrasse og pergola. Leiligheten strekker seg over byggets to øverste etasjer og har gjennomgående god standard.

Det er gjort betydelige oppgraderinger og påkostninger de senere år. Hovedetasjen er ombygget og totalt oppusset i 2015 med blant oppussing av bad, nye vinduer, nytt elektrisk anlegg, nye overflater, nytt kjøkken, nytt ildsted m.m. Loftetasjen ble innredet og oppusset i 2019 med isolering, overflater, vaskerom og nye vinduer. Bad på loft ble bygget på samme tid, men ble i 2024 ferdigstilt med membran, fliser og innredning. Bygget utvendig ble slemmet og malt i 2018. Det er også opparbeidet flotte fellesareal med plen og terrasse med pergola, hvor det er bygget benker, bord og bålfat.

Lys og flott entré i hovedetasje med lekre fliser på gulv samt underliggende varmekabler. Her er god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg skoene.
Via gang går vi videre inn i åpen stue/kjøkkenløsning med flott parkett på gulv, og gipsvegger malt i tidløs farge. Stuen har god plass til både salong og spisestuegruppe, og store vindusflater slipper det naturlige lyset inn. Dekorativ peis med ovninnsats bidrar med god varme på kalde høst- og vinterdager.
Fra stue er det også utgang til balkong på 4,7 kvm, med gode solforhold og nydelig panoramautsikt over Bergen by!

Kjøkkenet er meget pent og praktisk med god skap- og benkeplass. Pen kjøkkeninnredning med slette fronter og Silestone benkeplate, samt vask av komposittmateriale. Her er også integrerte hvitevarer, herunder bred 5-soners platetopp (80 cm bred), hide and slide stekeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap og vinskap. Praktisk med integrert sentralstøvsuger i sokkel på kjøkkenet.

Ett av leilighetens to bad ligger også i denne etasjen. Badet er flislagt og har elektriske varmekabler i gulv. Innredningen består av vegghengt toalett, veggskap, dusjhjørne og servant med skuffeinnredning.

Det er to soverom i leiligheten, begge ligger i hovedetasjen. Soverommene er lyse og trivelige, og har god plass til seng og garderobeskap eller kommode. Her er parkett på gulv.

Det er to trapper til loftetasjen. Den opprinnelige trappen går fra entré, og det ble i 2019 satt inn ny trapp fra gang. Her kommer vi opp i koselig loftstue med flotte takvinduer som slipper dagslyset inn, og bidrar til et lyst og luftig inntrykk. Stuen er av god størrelse med flere møbleringsmuligheter. Loftstue ble oppusset i 2019 hvor det også ble satt inn nye takvinduer. Loftet er ikke godkjent som oppholdsrom.

I loftsetasjen er også bad nr. 2 samt separat vaskerom.
Badet er nytt i 2024, og er lekkert med fliser på gulv og vegger samt elektriske varmekabler i gulv. Innredningen består av toalett, badekar, dusjhjørne og servant med skuffeinnredning.

Vaskerommet har fliser på gulv med varmekabler og vegger av malt gips. Vaskerommet er innredet med utslagsvask og opplegg for vaskemaskin.

Byggeår

1949

Tomteareal

311m2

Parkering

Parkering i offentlig vei etter gjeldende bestemmelser.

Beskaffenhet

Felles tomt i sameiet, opparbeidet med skiferbelagte uteområder, betongmurer, betongtrapp og grøntområde.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 28.05.2024.

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

10-06-2024

Kart
Ole Irgens' vei 50, 5019 BERGEN

Se flere boliger i området

Bergen-Sentrum
Nyhavn 19
45 m2 - 1 soverom
kr 3 890 000
Meny