Brattlien 39
5019 BERGEN

Sameiet Brattlien 39

Flott 3-roms utsiktsleilighet med attraktiv beliggenhet i Fjellsiden. Leiligheten inneholder gang, stue/kjøkken, to soverom, bad, kontor og walk-in closet. Utgang til balkong på 5,6 kvm. Man har også en bod i kjeller, denne er på 4,7 kvm.

Standard

Kaland & Partners ved Kristoffer Mjøs har gleden av å presentere denne lekre leiligheten i Brattlien 39. Nydelig beliggenhet i Fjellsiden, kun noen minutters gange fra sentrumskjernen. Herfra har du praktfull utsikt over hele Bergen og til Byfjorden samt gode solforhold fra morgen til kveld. Egen altan i tillegg til opparbeidet felles uteplass. Leiligheten ble totalt oppusset i 2015 og fremstår med god og moderne standard. Huset er et arkitekttegnet bygg i funkis-stil fra 1935, som er utvendig oppgradert i 2020. Brattlien 39 er, iht. uttalelse fra Byantikvaren, et av de mest markante og synlige funkis-byggene i Fjellsiden.

Vi kommer inn i en romslig og hyggelig entré med flislagt gulv, og god plass til klesoppheng og annen oppbevaring i stor skyvedørsgarderobe med speilfronter. Fra entré er det to trinn opp til leilighetens øvrige flate, trinnene er spesialbygget med innlagt lyslist. Leiligheten har generelt gjennomtenkte og flotte belysningsordninger med blant annet LED-belysning og dels skjulte lyslister, utstrakt bruk av downlights med mer.

Gangen er lys og trivelig og fører videre inn i åpen stue/kjøkkenløsning. Lekker 1-stavs Kahrs eikeparkett på gulv, denne er gjennomgående i hele leilgheten og bidrar til et pent og helhetlig uttrykk. Store vindusflater slipper det naturlige lyset inn, her kan man også nyte den fantastiske utsikten leiligheten har. God plass til salong, spisebord og andre sittegrupper. Leiligheten er oppgradert med flott peisovn, som også fungere som romavdeler mellom stue og kjøkken.

Kjøkkenet er pent og praktisk med god skap- og benkeplass. Innredningen har lyse, slette fronter og finerbelagt benkeplate, og det medfølger integrert platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap.

Fra stue/kjøkken er det utgang til koselig balkong på 5,6 kvm, med gode solforhold og nydelig panoramautsikt over Bergen by.

Det er to soverom i leiligheten. Hovedsoverommet er av meget god størrelse og har god plass til dobbeltseng, her er også inngang til egen walk-in garderobe. Soverom nr. 2 er lyst og pent med plass til seng og garderobeskap.

Lekkert bad med fliser på gulv og vegger, samt underliggende elektriske varmekabler. Badet er innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne og servant med skuffeinnredning. Her er også opplegg for vaskemaskin.

Vegg i vegg med hovedsoverommet er et rom på ca. 5 kvm, perfekt til bruk som hjemmekontor.
Stor ekstern bod i kjeller på 4,7 kvm.

Byggeår

1935

Tomteareal

486m2

Parkering

Parkering i offentlig vei etter gjeldende bestemmelser. Boligsoneparkering i området.

Beskaffenhet

Felles tomt i sameiet, opparbeidet med skiferbelagte uteområder, betongmurer, betongtrapp og grøntområder.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.
Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 22.05.2024.

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

06-06-2024

Kart
Brattlien 39, 5019 BERGEN

Se flere boliger i området

Bergen-Sentrum
Nyhavn 19
45 m2 - 1 soverom
kr 3 890 000
Meny