Wesenbergsmauet 4
5003 BERGEN

BORETTSLAGET WESENBERGSMAUET 4

Andelsbrevnummer

13

Trivelig 3-roms byleilighet med super beliggenhet. Leiligheten ligger i loftsetasje i bygget, og inneholder følgende: Gang, stue/kjøkken, to soverom, bad. Tilgang til kryploft på 19,2 kvm. I tillegg har man to boder i kjeller på tilsammen 6,3 kvm, samt felles sykkelbod.

Standard

Velkommen til Wesenbergsmauet 4, en lys og innbydende 3-roms andelsleilighet med meget sentral og attraktiv beliggenhet. Med bare få minutters gange til Bryggen og sentrum hvor alle daglige servicetilbud finnes, får man de beste forutsetningene for effektive dager som student eller nyutdannet. Leiligheten og bygget ble modernisert i 2013, og har pene, tidløse overflater og fargevalg.

Hyggelig stue med plass til både salonggruppe og spisebord. Store vinduer ved kjøkkenet og stort takvindu i stue gir rikelig med lysinnslipp og en god romfølelse. Pene overflater på vegg og tak malt i lyse farger, spotlights i himling, parkett på gulv og lekker kontrastvegg.

Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken. Kjøkkeninnredningen har slette hvite fronter og laminert benkeplate, og her er også fliser på vegg mellom benkeplate og overskap. Her er også integrerte hvitevarer, herunder stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin som medfølger handelen. Kjøle/fryseskap står løst.

Pent, flislagt baderom med elektriske varmekabler i gulv. Badet er innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne med glassvegger og servant med skuffeinnredning. Det er også opplegg for vaskemaskin og skap/ sentral for "rør i rør" system på bad. Spotlights i himling.

Romslig hovedsoverom som er lyst og trivelig med vindusflate vendt mot en rolig bakgård. Det er plass til dobbeltseng, arbeidsplass og stor garderobeinnredning bak gardiner. Soverom 2 ligger like ved badet og har plass til både seng, kontorpult og garderobeskap. Begge soverom er malt i tidløse farger og har parkett på gulv.

Leiligheten har også en meget praktisk entre med nisje for oppheng av yttertøy og plass til sko. I entreen er det takluke med loftstrapp opp til et stort loftsrom med rikelig oppbevaringsplass og gulvareal på hele 19 kvm!
 
Leiligheten har sprinkleranlegg og seriekoblet brannvarslingsanlegg.

To eksterne boder i kjeller på totalt 6,3 kvm med god oppbevaringsplass. Det er også felles sykkelbod i bygget.

Byggeår

1896

Tomteareal

344m2

Parkering

Parkering i offentlig gate etter gjeldende bestemmelser.

Beskaffenhet

Bygningskroppen opptar største delen av tomten. Gatene rundt er opparbeidet med asfalt og noe brostein.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.
Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.
Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 17.04.2024.

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

02-05-2024

Kart
Wesenbergsmauet 4, 5003 BERGEN

Se flere boliger i området

Bergen-Sentrum
Nyhavn 19
45 m2 - 1 soverom
kr 3 890 000
Meny