Nedre Ulsetskogen 71
5119 ULSET

Nedre Ulsetskogen Huseierforening

Romslig rekkehus over tre etasjer, flott beliggende i etablert boligfelt. Rekkehuset inneholder følgende: 1.etg: Entré, gang, tre soverom, vaskerom, bad, toalettrom og tre utvendige boder. Utgang til terrasseplatting. 2.etg: Kjøkken og stue. Utgang til terrasse. Loft: Hems. I tillegg disponerer boligen en egen garasje med el-bil lader.

Standard

Velkommen til Nedre Ulsetskogen 71, et romslig og innholdsrikt rekkehus med flott og barnevennlig beliggenhet. Her har man blant annet flere store uteplasser med gode solforhold, god planløsning og garasjeplass med elbillading. En perfekt familiebolig med kort vei til det meste man trenger i hverdagen!

Et hyggelig, overbygget inngangsparti ønsker oss velkommen inn. Entréen har flislagt gulv og god oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe. Praktisk med gulvvarme i hele denne etasjen, foruten trappegangen.

Like til venstre for entréen ligger vaskerommet, som ble oppusset i 2020. Flislagt gulv med underliggende varmekabler, og malte plater på veggene. Vaskerommet er innredet med servant, toalett og opplegg for vaskemaskin, og har ellers god arbeidsplass.

Fra entré går vi inn i lys og hyggelig gang med tilkomst til boligens tre soverom, samt bad og toalettrom.

Soverommene er av god størrelse med furugulv og lysmalte vegger. God plass til seng og garderobeskap eller kommode. Fra det midterste soverommet er det utgang til stor og herlig terrasse med morgen- og formiddagssol, og god boltreplass. Fra terrassen er det også flott utsikt over nærområdet.

Badet er lyst og trivelig med fliser på gulv og vegger, og elektriske varmekabler i gulv. Innredningen består av servant med skapinnredning og dusjkabinett. Like ved siden av ligger toalettrommet, som er malt i pen, blå farge og er innredet med servant og toalett.

Fra gangen går vi opp i 2.etasje.
Her kommer vi opp i en romslig og flott stue med meget god plass til flere sittegrupper. God takhøyde og store vindusflater bidrar til et lyst og luftig inntrykk. Pene furubord på gulv, og vegger som er malt i duse og pene farger. Stuen har montert vedovn som varmer godt på kalde høst- og vinterdager. Utgang til koselig terrasse på ca 10 kvm, med flotte utsiktsforhold. Her er det også trapp ned til terrassen under.

På motsatt side finner vi spisestue og kjøkken. Hyggelig spisestueavdeling med god plass til spisebord, og ny varmepumpe installert i 2023. I tillegg til peis og varmepumpe, er det også gulvvarme i stue og kjøkken.

Kjøkkenet er lekkert med god skap- og benkeplass, og integrert stekeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Kjøkkenet er nytt fra januar 2020. Her er også vannstoppsystem. Kjøkkeninnredningen har mørke, slette fronter og benkeplate av laminat, og en trivelig barløsning på enden med ekstra sitteplasser.
Fra kjøkkenet er det utgang til flott terrasse, denne er også på ca 10 kvm og har flotte solforhold med sol til ca 21-22 sommerstid.

På loftet finner vi en hyggelig hems med flere innredningsmuligheter.

Godt med ekstra oppbevaringsplass i flere utvendige boder.

Byggeår

1985

Tomteareal

171m2

Parkering

Boligen disponerer en egen garasje med el-bil lader.

Beskaffenhet

Tomten er festet og opparbeidet med terrasseareal.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming. Varmepumpe installert i 2023. Det er gulvvarme i alle rom i 1. etasje og 2. etasje, med unntak av gang mellom bad og toalettrom. Gulvvarme i trappegang 1. etasje er defekt.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Jan Eirik Bjordal, datert 08.02.2024.

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

01-03-2024

Kart
Nedre Ulsetskogen 71, 5119 ULSET

Se flere boliger i området

Bergen-Åsane
Blådalen 1
211 m2 - 4 soverom
kr 5 190 000
Bergen-Åsane
Sethøyen 7
74 m2 - 2 soverom
kr 1 460 000
Meny