Torvbakken 9
5122 MORVIK

Stor og flott enebolig med svømmebasseng i underetasje, pent beliggende i Morvik med gode sol- og utsiktsforhold. Boligen går over tre etasjer og inneholder følgende: U-etg: Entré, gang, soverom, svømmebasseng, bad, dusjrom, vaskerom, badstue og teknisk rom. 1.etg: Gang, stue/kjøkken, soverom og bad. Innglasset balkong på 8,8 kvm, og sørvestvendt terrasse på 54,3 kvm. 2.etg: Gang, soverom, bad og boder. To av bodene er i dag innredet som soverom. Nordvestvendt altan på 11,4 kvm. Det er carport i tilknytning til boligen under terrasse.

Standard

Velkommen til Torvbakken 9, en unik og innholdsrik enebolig med flott og attraktiv beliggenhet. Her har man blant annet meget gode solforhold, nydelig utsikt mot Byfjorden og Askøy, og stor terrasse med god boltreplass. I underetasje er det i tillegg svømmebasseng og badstue. Parkering i carport med elbillader. Perfekt familiebolig i barnevennlige omgivelser, med kort avstand til barnehager og skoler.

Parkér bilen i carporten som ligger i tilknytning til boligens underetasje. I samme etasje ligger entréen som har plass til yttertøy og sko, samt videre tilkomst til romslig gang med god oppbevaringsplass. Entré og gang har keramiske fliser på gulv, og det er underliggende elektriske varmekabler i store deler av etasjen (bad, gang, vaskerom, soverom, bassengrom og dusjrom).

Soverommet i underetasje er av meget god størrelse, med god plass til dobbeltseng og garderobeskap. Avdelt del via buegang som i dag er innredet som trimrom av nåværende eier. Det er laminat på gulv og lysmalte vegger.

Lekkert bad som ble oppusset i 2022. Badet har keramiske fliser på gulv og vegger, og er innredet med vegghengt toalett, innfellbart dusjhjørne og servant med skuffeinnredning.
Like ved ligger vaskerommet, som ble oppgradert i 2021 og har god arbeidsplass. Det er keramiske fliser på gulv og malt platekledning på vegg. Innredningen består av utslagsvask, innredning/skap samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Underetasjen kan også by på svømmebasseng med tilknyttet dusjrom og badstue.

Fra gang går vi opp i 1.etasje. Det er montert varmepumpe i trapp.
Her kommer vi opp i lys gang med laminat på gulv. Til venstre ligger bad og soverom, og til høyre er det inngang til stue/kjøkken.

Badet er lyst og romslig med keramiske fliser på gulv og vegger, og varmekabler i gulv. Badet ble oppusset i 2018 og er innredet med vegghengt toalett og servant med skuffeinnredning.

Pent soverom på 9 kvm. med plass til seng og garderobe. Det er laminat på gulv, og veggene er malt i dus farge.

Meget romslig og flott stue med åpen kjøkkenløsning. Kjøkkenet ble oppusset i 2013 og har meget god skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning fra HTH med lyse, profilerte fronter og laminert benkeplate. Det er montert pene keramiske fliser på vegg over benkeplaten, praktisk med tanke på rengjøring. Integrert stekeovn, platetopp med induksjon, mikrobølgeovn og kjøleskap/frys. Det er også montert waterguard. Spisestuen ligger like ved, og fra kjøkkenvinduet og spisestuevinduet er det nydelig utsikt mot Byfjorden.
Stuen er meget lys og trivelig med god plass til spisestue, salong og flere sittegrupper. Her er også Jøtul peisinnsats med glassfront, denne varmer godt. Det er også montert varmepumpe i spisestuen. Salongdelen har meget god takhøyde, og i kombinasjon med flere store vindusflater i stuen gir dette et lyst og luftig inntrykk av rommet. Det er parkett på gulv og lysmalt platekledning på vegger.
Fra stue er det utgang til både innglasset balkong/vinterhage og terrasse. Vinterhagen har flislagt gulv med underliggende varmekabler, og fantastisk utsikt. Terrassen er stor og sørvestvendt med flotte solforhold, og god plass til utemøblement. Nydelig utsikt også fra terrassen som er på drøye 54 kvm.

Vi går opp i 2.etasje og kommer opp i lys trappegang. Til høyre går vi inn på soverommet, som er på 15,8 kvm med 22,6 kvm gulvareal. Her er god plass til dobbeltseng og garderobe. Det er laminat på gulv, og lysmalte vegger. Soverommet har også utgang til koselig, nordvestvendt altan på 11 kvm som er takoverbygget.

Bad nr. 3 i boligen ligger i denne etasjen, og ble oppusset i 2012. Badet har keramiske fliser på gulv og vegger, og det er skråtak i rommet. Innredningen består av vegghengt toalett, massasjebadekar, dusjhjørne og servant med skuffeinnredning. Det er elektriske varmekabler i gulv.

I 2.etasje er også to rom som på tegninger er betegnet som boder, men som av nåværende eier er innredet som ekstra soverom. Rommene har laminat på gulv og lysmalte vegger, og har gulvareal på henholdsvis 6,7 og 11,6 kvm.

Rundt boligen er det pent opparbeidet, med belegningsstein på ene siden av huset hvor man også kan lage til en hyggelig uteplass. Her er også en hageflekk med gressplen og blomsterbed.

Boligen er generelt velholdt og jevnlig oppgradert. Badene og røropplegg er oppgradert i tidsrommet 2012-2022. Vaskerom ble oppusset i 2021, og kjøkkenet er fra 2013. I tillegg er overflater i stue og soverom malt i 2023, og alle himlinger malt i 2020. Utvendig ble det foretatt takfornying i 2016, skiftet kledning i 2014 og lagt belegningsstein og singel på tomten i 2011.
Det må imidlertid påregnes noe vedlikehold enkelte steder. Blant annet har det tidligere vært montert balansert ventilasjon; dette er nå avkoblet, men opplegg for ventilasjon er fremdeles på plass. Enkelte vinduer, vinterhage, svømmebasseng, dusjrom og ovn på badstu bør oppgraderes.

Byggeår

1987

Tomteareal

792m2

Parkering

Parkering i carport med elbillading, ellers plass til parkering på åpen plass på eiendommen.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, div. prydbusker/beplantning og terrassedekke.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Jøtul peisinnsats med glassfront i stue.
Opplyst varmekabler på 3 bad, i dusjrom, vinterhage, vaskerom, gang, basseng rom og soverom nede.
Varmepumpe i trapp og stue/kjøkken.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Kristoffer Bjerk Hansen, datert 21.04.2024

Ansvarlig megler

Yvonne Halvorsen
Eiendomsmegler
yh@kapa.no
91 84 29 72

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

24-06-2024

Kart
Torvbakken 9, 5122 MORVIK

Se flere boliger i området

Bergen-Åsane
Blådalen 1
211 m2 - 4 soverom
kr 5 190 000
Bergen-Åsane
Sethøyen 7
74 m2 - 2 soverom
kr 1 460 000
Meny