Tverrgaten 15
5017 BERGEN

Eierseksjonssameiet Markens Tverrgate 15

Romslig 4-roms leilighet midt i Bergen sentrum. Leiligheten ligger i 1.etasje i bygg fra 2000, og inneholder følgende: Entré, gang, stue, kjøkken, tre soverom, bad og vaskerom. Utgang til terrasse på 5,7 kvm. Ekstern bod i kjeller.

Standard

Velkommen til Tverrgaten 15, en flott og romslig 4-roms leilighet med super beliggenhet i Marken. Her har man bylivet tett på, samtidig som leiligheten vender ut mot et hyggelig parkområde som ligger noenlunde tilbaketrukket fra gatene rundt. Leiligheten fremstår lys og trivelig, med pene kvaliteter og koselig terrasse. Umiddelbar nærhet til alt Bergen sentrum kan by på, og både buss, bybane og jernbanestasjon en kort spasertur unna.

Leiligheten ligger i byggets 1.etasje. Her kommer man inn i en lys entré med flislagt gulv, og god plass til klesoppheng. Det er varmekabler i gulv, dette er gjennomgående i hele leiligheten med unntak av vaskerom. Overflater ble oppgradert i 2021.

Stuen er romslig og trivelig med god plass til møblement. Her er pen laminat på gulv, utstrakt bruk av spotlights i himling, og gipsvegger som er malt i behagelig og tidløs farge. Fra stue er det utgang til trivelig terrasse på 5,7 kvm, med tilkomst til parkområdet.

Rett ved stuen ligger kjøkkenet, som er meget pent og praktisk med god skap- og benkeplass. Nytt kjøkken i 2021 med innredningen fra Aubo med slette fronter og laminert benkeplate. Her er også integrerte hvitevarer, herunder platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Leiligheten har tre romslige soverom med god plass til seng og garderobe. To av soverommene har tilkomst fra gang, det tredje har inngang fra stuen.

Lyst bad med fliser på gulv og vegger. Badet er fra byggeår, og er innredet med toalett, dusjkabinett, skapinnredning og servant med skuffeinnredning. Badet er oppgradert med nytt wc og baderomsmøbler i 2021 samt nytt dusjkabinett i 2016. Fra badet går man inn på vaskerommet, som har flislagt gulv og malt strie på veggene. Innredningen på vaskerommet består av utslagsvask, varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin.

Godt med ekstra oppbevaringsplass i ekstern bod i kjeller. Boden er på 5 kvm.

Byggeår

2000

Tomteareal

410m2

Parkering

Soneparkering i området.

Beskaffenhet

Felles tomt, bygningsmassen opptar mesteparten av tomten. Området rundt er opparbeidet med singlet uteområde og kantstein.

Oppvarming

Det er elektrisk gulvvarme i alle gulv med unntak av vaskerom.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 04.03.2024.

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

25-07-2024

Kart
Tverrgaten 15, 5017 BERGEN

Se flere boliger i området

Bergen-Sentrum
Nyhavn 19
45 m2 - 1 soverom
kr 3 890 000
Meny