Heien 16, 5037 BERGEN

Strøken 3-roms selveier – hele bygget renovert i 2018 – solrik og lun uteplass med utsikt – attraktivt nabolag!

SOLGT

Kristoffer Mjøs

Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner

48 88 84 06 / km@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Heien 16
5037 BERGEN

Sameiet Heien 16

Pen 3-roms leilighet med attraktiv beliggenhet i Sandviken. Leiligheten inneholder gang, stue/kjøkken, to soverom, bad og bod. Terrasse på ca 21 kvm.

Standard

Kaland & Partners har gleden av å presentere denne lekre leiligheten i Heien 16. Hageleiligheten har en gjennomført god standard hvor både leiligheten og bygget ble renovert i 2018. Flere av de innvendige overflatene er nymalt i 2024 med behagelige og nøytrale farger. Bygget ble i 2018 renovert med nytt tak, kledning, etterisolering, vinduer, rør og elektrisk samt nytt kjøkken, bad og alle innvendige overflater. Det er varmekabler i gulv i hele leiligheten samt balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Koselig og lun uteplass i front av leiligheten med meget gode solforhold.

Det første du blir møtt av er en romslig gang med plass til yttertøyet. Videre er det rikelig med oppbevaringsplass i boden som ligger ved gangen.

Stue og kjøkken er i åpen løsning. Meget lekker 1-stavs parkett på gulv som er gjennomgående i hele leiligheten. Slette vegger og tak med integrerte spotlights i kassen i taket. Stue og kjøkken er på 22,5 kvm og har god plass til både sofagruppe og spisebord. Flere store vindusflater slipper inn rikelig med dagslys. Pent kjøkken med hvite slette fronter og laminat benkeplate med stål vaskekum. Kjøkkenet har integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med frys. Fra stue er det utgang til terrasse og hage. Her er det svært gode solforhold hvor sommersolen kan nytes fra formiddag til sene kvelder.

Fra gangen er det inngang videre til leilighetens bad og to soverom. Badet er fra 2018 og inneholder dusjhjørne, skuffeinnredning med overliggende servant, toalett og opplegg for vaskemaskin. Overflater er med fliser på gulvet, fliser på veggene og malt gips i taket. Avtrekk via balansert ventilasjonsanlegg.

To gode soverom, begge med parkett på gulv og plass til både seng og garderobe. Det er slette malte overflater og spottkasser i tak på begge rommene.

Byggeår

1938

Tomteareal

422m2

Parkering

Parkering i offentlig vei etter gjeldende bestemmelser (soneparkering).

Beskaffenhet

Felles tomt. Tomten er opparbeidet med singlet uteareal, gressplen, terrasseplating i trevirke og spredt buskebeplantning.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 05.02.2024.

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

23-02-2024

Meny