Hordvikneset 76F, 5108 HORDVIK

Flott 3-roms eierleilighet med trappefri adkomst – solrik og lun uteplass på 117 kvm – parkering med elbillader

SOLGT

Kristoffer Mjøs

Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner

48 88 84 06 / km@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Hordvikneset 76F
5108 HORDVIK

Hordviktunet velforening

Flott 3-roms leilighet i veletablert boligområde på Hordvikneset. Leiligheten ligger i 1.etasje og inneholder følgende: Gang, stue/kjøkken, to soverom, bad/vaskerom og bod. Terrasseplatting rundt hele boligen. I tillegg har man en utvendig bod ved ytterdør.

Standard

Velkommen til Hordvikneset 76F, en lys og lekker 3-roms eierleilighet med flott beliggenhet og trappefri adkomst. Rundt leiligheten har man en meget romslig og lun uteplass på hele 117 kvm, med gode solforhold. Leiligheten fremstår moderne og flott med pene kvaliteter, balansert ventilasjon, god planløsning og god oppbevaringsplass i to boder. Fast parkeringsplass med elbillader medfølger.

Leiligheten ligger i 1.etasje, og man kommer inn i en trivelig gang med plass til yttertøy og sko. Flislagt gulv med underliggende varmekabler, og vegger av malt gips.

Rett frem kommer vi inn i åpen stue/kjøkkenløsning med ny parkett på gulv og god plass til både salong og spisestuegruppe. Godt med naturlig lysinnslipp fra mange og store vinduer. Kjøkkenet er lekkert med hvite, slette fronter og laminert benkeplate, og god skap- og benkeplass. Her er også integrert platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin.

Fra stue/kjøkken er det utgang til den store og solrike terrasseplattingen som strekker seg rundt leiligheten. Her kan man virkelig nyte flotte solrike vår- og sommerdager.

Det er to soverom i leiligheten, som ligger på hver side av gangen. Soverommene har parkett på gulv og lysmalte gipsvegger, og det er god plass til seng og garderobeskap.

Badet er fra byggeår, og er lyst og pent med fliser på gulv og vegger og varmekabler i gulv. Innredningen består av vegghengt toalett, dusjhjørne, skuffeinnredning med overliggende servant, og opplegg for vaskemaskin.

Godt med oppbevaringsplass i innvendig bod, samt utvendig bod ved ytterdør.

Byggeår

2009

Tomteareal

996m2

Parkering

En fast parkeringsplass med ladestasjon følger med leiligheten.

Beskaffenhet

Felles tomt. Tomten er opparbeidet med asfaltert adkomst, asfaltert biloppstillingsplass, terrasseplatting i trevirke, hekkbeplantning og spredt buskebeplantning.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 06.02.2024.

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

22-02-2024

Meny