Blådalen 1
5106 ØVRE ERVIK

Flott enebolig med to leiligheter, attraktivt beliggende nær skoler, barnehager og kollektivtransport. Boligen går over to etasjer og inneholder følgende: U-etg: Entré/gang, kjøkken, soverom, soverom/stue, bad, kott og garasje. 1.etg: Entré, gang, hall m/trapp, to soverom, garderobe, bad og stue/kjøkken. Utvendig bod med 13 kvm gulvareal.

Standard

Velkommen til Blådalen 1, en stor og flott enebolig med to leiligheter. Nylig oppussede overflater og gode kvaliteter, god planløsning og en romslig terrasse med pene solforhold. Parkering i garasje, og god plass til flere biler på tomten. Flott beliggenhet med nærhet til skoler, barnehager og kollektivtilbud med mer.

Underetasje:
I underetasje går man inn i en lys og hyggelig entré/gang med laminat på gulv og mdf-panel på vegger. Overflatene er gjennomgående i hele etasjen, og gir et pent og helhetlig uttrykk.
Like til høyre for entréen ligger ett av etasjens to soverom, dette er lyst og trivelig med god plass til seng og garderobe.

Vi går videre inn fra entré og kommer til kjøkkenet, som er pent og praktisk med takhøy kjøkkeninnredning fra IKEA. Slette fronter og laminert benkeplate, og integrert stekeovn, platetopp m/induksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys.

Fra kjøkken er det tilgang til soverom nr. 2, som er kombinert soverom og stue. Rommet er delvis avgrenset slik at man kan innrede ene delen av rommet til soveromskrok med god plass til dobbeltseng, og sofa-/sittegruppe i den andre delen. Lyse overflater og godt lysinnslipp fra vinduene gir et luftig inntrykk.

Pent og romslig bad med keramiske fliser på gulv og vegger, og underliggende elektriske varmekabler. Innredningen består av toalett, dusjhjørne, servant med skap- og skuffeinnredning og opplegg for vaskemaskin.

1.etasje:
Fra entré i u-etg. kan vi gå opp i 1.etasje, her er også egen inngang fra terrassen. Pen laminat på gulv som er gjennomgående i hele etasjen, og vegger malt i tidsriktige farger.
Langs ene siden av gangen ligger etasjens to soverom samt et garderoberom. Soverommene er romslige med god plass til seng og kontorpult om ønskelig, og garderoberommet har god plass til oppbevaring.

Stor og flott stue med åpen kjøkkenløsning, og store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys. Det er god plass til både salong- og spisestuegruppe, og montert varmepumpe fordeler varmen godt i etasjen. Det er utgang til terrasse også fra stuen.
Kjøkkenet er lekkert med god skap- og benkeplass. Innredningen er fra IKEA med slette fronter og laminert benkeplate, og det er montert stilige kitchen boards over deler av benkeplaten. Her er også integrerte hvitevarer, herunder stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys.

Flott og flislagt bad med elektriske varmekabler i gulv. Badet er innredet med vegghengt toalett, innfellbart dusjhjørne og servant med skuffeinnredning. Det er også opplegg for vaskemaskin.

Stor og solrik terrasse utenfor inngangspartiet i 1.etasje. Terrassen er på hele 77,3 kvm med god boltreplass.

Godt med ekstra oppbevaringsplass i utvendig bod med 12 kvm gulvareal.

Byggeår

1961

Tomteareal

798m2

Parkering

Plass til flere biler på eiendommen, derav flere i garasje.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med asfaltert plass og terrassedekke.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmepumpe i stue/kjøkken.

Det er ikke installert ildsted i boligen. Pipen er ikke i bruk. Skal den tas i bruk, må tiltak utføres.Pipen er utvendig slitt.

Energimerking

Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.
Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.
Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Kristoffer Bjerk Hansen, datert 02.05.2024.

Ansvarlig megler

Yvonne Halvorsen
Eiendomsmegler
yh@kapa.no
91 84 29 72

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

18-06-2024

Kart
Blådalen 1, 5106 ØVRE ERVIK

Se flere boliger i området

Bergen-Åsane
Blådalen 1
211 m2 - 4 soverom
kr 5 190 000
Bergen-Åsane
Sethøyen 7
74 m2 - 2 soverom
kr 1 460 000
Meny