Mangersnesvegen 305
5936 MANGER

Hytte med enkel standard, flott beliggende nær sjø. Hytten går over to etasjer og inneholder følgende: 1.etg: Gang, stue, kjøkken og to soverom. Balkong på 3,6 kvm, og terrasse på 12,3 kvm. Kjeller: Garasje/naust. I tillegg er det utedo på eiendommen.

Standard

Velkommen til Mangersnesvegen 305, en fritidsbolig med nydelig og solrik beliggenhet nær sjø. Hytten har naust i kjelleretasje, og har ellers enkel standard. Det må påregnes betydelige oppgraderinger for å møte dagens krav til standard. Meget stor tomt med nydelige sol- og utsiktsforhold. Mulighet for å inngå avtale om båtplass og parkering ved Boga småbåthavn. Selve strandlinjen tilhører ikke tomten, men er del av festet tomt hvor det betales kr. 2500,- i året for å fritt disponere dette arealet (se info under "Diverse" i salgsoppgaven").

Entré/gang med plass til å henge fra seg yttertøyet og sette fra seg skoene. Eldre overflater med vinylbelegg på gulv og trepanel på vegger, dette gjelder generelt i hele hytten.

Stuen har plass til spisestue og salong, og det er i tillegg ildsted som varmer godt. Vinduene slipper inn mye naturlig lys. Fra stue er det utgang til solrik terrasse.

Kjøkkenet har enkel standard og har plassbygget innredning i trevirke. Det er ikke innlagt vann på kjøkkenet. Det er en eldre kokeplate for propan, over denne er det laget til en hette med ventil.

Hytten har to trivelige soverom med plass til seng og kommode.

I kjeller er det naust/garasje med god plass til oppbevaring.

Byggeår

1947

Tomteareal

1000m2

Parkering

Eiendommen har ikke fast parkering. Nåværende eier har båtplass i båtforeningen og dermed benyttet parkeringsplassen her. Ny eier må eventuelt inngå egen avtale for båtplass/parkering.

Beskaffenhet

Tomten er en naturtomt, med enkel opparbeidelse av gressplener og terrasse rundt boligen.

Oppvarming

Det er ikke fast installerte oppvarmingskilder i hytten.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Ole Andre Skage, datert 30.04.2024.

Ansvarlig megler

Kristoffer Mjøs
Daglig leder - Eiendomsmegler - Partner
km@kapa.no
48 88 84 06

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

24-05-2024

Kart
Mangersnesvegen 305, 5936 MANGER

Se flere boliger i området

Ingen resultater
Meny