Yvonne Halvorsen

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner

91 84 29 72

Produktet jeg leverer skal til enhver tid være av god faglig kvalitet. Kundene skal alltid oppleve meg som pålitelig, effektiv og fleksibel – og med godt humør! Jeg selger både prosjekterte boliger og bruktboliger. Utenom jobb er jeg glad i å stå på ski, reise, trene og treffe venner.

Referanser

Jeg har hatt en svært god erfaring med Aksel som megler. Jeg har solgt en del boliger og han er definitivt den beste! Han har mye kunnskap og erfaring med begge beina godt plantet på jorden. Aksel fremstod med troverdighet og tillit, valget blant meglere var enkelt. Vårt samarbeid har vært upåklagelig, han oppleves som engasjert, ryddig og tilgjengelig. Anbefales på det varmeste!

— Gitte Cathrine Larsen

Var i telefonsamtale med Aksel, og er strålende fornøyd! Megleren var alt det han sa han var! Vi hadde en fin samtale, og diskuterte alt jeg trengte. Sammen la vi en god plan, nydelig opplevelse!

— Torkel Normann

I vårt valg av megler av mange tilbydere av å selge våres bolig, falt valget på Aksel, grunnet han innbyr til tillit. Han er imøtekommende og vennlig med en stor evne til å sette kundene sine behov og ønsker i fokus. Alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål, både på telefon og mail, og han oppleves svært positiv og trygg i alle deler av salgsprosessen. Han har mye kunnskap og erfaring som gjør at det føles trygt med ham som megler. Med ansvar for både kjøp og salg av bolig, er våre erfaringer at Aksel kan anbefales på det varmeste.

— Per Ragnar Jensen og Anne Margrethe Hoddevik

Yvonne har vært en fantastisk megler fra befaring til boligen ble solgt. Hun har vært tilgjengelig og kommet med gode forslag under hele salget. Dette gjorde at vi fikk en kanonpris i ett marked som vi opplevde som tregt. Vi intervjuet flere meglere men var aldri i tvil. Dette har vi ikke angret på ett sekund. Anbefales på det sterkeste!

— Christian Hagevik 

Jeg er meget fornøyd med arbeidet Yvonne utførte i forbindelse med salget av vår bolig. Yvonne er profesjonell og hun hadde stålkontroll gjennom hele salgsprosessen. Jeg anbefaler henne på det sterkeste som megler.

— Kristine Lango 

Yvonne Halvorsen og Per Magne Birkeland solgte to leiligheter for meg på vegne av mine to barn hvor jeg stod for salget. Jeg oppfattet begge som svært profesjonelle og dyktige meglere som jeg anbefaler andre som skal selge! Den ene leiligheten solgte de direkte til budgiver de hadde fra tidligere salg i området. Det gjorde dette salget billigere for oss. Det andre salget ble også gjennomført raskt og effektivt på en svært god måte. Gode anbefalinger på styling og annonsering sikret en rask og god prosess. Ta gjerne kontakt dersom du trenger en referanse fra meg utover det som står her! Arne Solberg

— Arne Solberg 

Boliger jeg har til salgs nå

Bergen-Arna
Plytten 24
267 m2 - 4 soverom
kr 4 750 000
Bergen-Åsane
Blådalen 1
211 m2 - 4 soverom
kr 5 190 000

De siste boligene jeg har solgt

Meny