Lægdefjellsvegen 2
5314 KJERRGARDEN

Romslig enebolig med eldre standard, flott og landlig beliggende på Skråmestø. Boligen går over tre etasjer og inneholder følgende: U-etg: Uinnredete kjellerrom. 1.etg: Entré, gang, trappegang, to soverom, stue, kjøkken og bad. 2.etg: Gang og to soverom.

Standard

Velkommen til Lægdefjellsvegen 2, en romslig enebolig med oppgraderingsbehov flott og landlig beliggende på Skråmestø. Her er nydelig natur rett utenfor døren, og man har en stor tomt med gode solforhold. Kort kjørevei til skoler og barnehager, og 200 meter til nærmeste busstopp.

Det er inngang i 1.etasje. Det er generelt eldre standard i boligen, oppussing må påregnes.
Entréen har plass til å henge fra seg yttertøyet, og vi går inn i hyggelig gang med ytterligere plass til oppbevaring. Både entré og gang har belegg på gulv samt malt strie på vegg.

Stuen er lys og romslig med godt lysinnslipp fra store vinduer. God plass til salong- og spisestuegruppe, og det er både varmepumpe og vedovn i stuen. Her er det laminat på gulv, og malt strie på vegger.

Kjøkkenet ligger like ved, og har god skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen har profilerte fronter og laminert benkeplate, og det er keramiske fliser på vegg over benkeplaten. Her er også opplegg for oppvaskmaskin. Kjøkkenet har ellers laminat på gulv.

Lyst bad med keramiske fliser på gulv og vegger, og underliggende elektriske varmekabler. Innredningen består av toalett, dusjhjørne, servant med skapinnredning og opplegg for vaskemaskin. Det er elektrisk styrt vifte i vegg.

To av boligens fire soverom ligger i 1.etasje. Hovedsoverommet er av god størrelse med god plass til dobbeltseng og garderobe, og har belegg på gulv. Soverom nr. 2 er lyst og trivelig med plass til seng og garderobe/kommode, her er det laminat på gulv.

Vi går opp i 2.etasje.
Her kommer man opp i romslig og luftig gang med takvindu som slipper inn mye naturlig lys. De to resterende og romslige soverommene ligger også i 2.etasje, disse er på hele 11 kvm hver med god boltreplass.
Alle rom i denne etasjen har laminat på gulv.

Godt med lagringsplass i knevegger.

Underetasjen i boligen har flere uinnredete kjellerrom.

Byggeår

1969

Tomteareal

2057m2

Parkering

Det er biloppstillingsplass på eiendommen.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed og naturtomt.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.
Opplyst varmekabler på bad. Varmepumpe i stue. Dovre peisovn med glassfront i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Kristoffer Bjerk Hansen, datert 28.05.2024.

Ansvarlig megler

Yvonne Halvorsen
Eiendomsmegler
yh@kapa.no
91 84 29 72

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

21-06-2024

Kart
Lægdefjellsvegen 2, 5314 KJERRGARDEN

Se flere boliger i området

Askøy
Vikane 2
152 m2 - 4 soverom
kr 4 790 000
Meny