Hanøyvegen 359, 5310 HAUGLANDSHELLA

UNIK MULIGHET! Fantastisk sjøeiendom | Naust | Fine uteområder | Dypvannsbrygge | Må sees!

Prisantydning

8 990 000,-

Omkostninger totalt

240 890,-

Totalpris inkl. omkostninger

9 230 890,-

Omkostninger

224 750,-  Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 990 000,-)
240,-  Pantattest kjøper
500,-  Tingl.gebyr pantedokument
500,-  Tingl.gebyr skjøte
14 900,-  Boligkjøperforsikring Gar-Bo (valgfritt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

 • Boligtype:

  Fritidseiendom

 • Byggeår:

  1952

 • Kommunenr.:

  4627

 • Gårds/Bruksnr.:

  19/116

 • Primærrom:

  153 m2

 • Bruksareal:

  170 m2

 • Tomteareal:

  778 m2

 • Antall rom:

  2

 • Antall soverom:

  1

 • Antall baderom:

  1

 • Energimerking:

  G

 • Kommunale avg.:

  14615,-

 • Ligningsverdi:

  127738,-

 • Meglers ref.nr:

  6230253

Hanøyvegen 359
5310 HAUGLANDSHELLA

Fritidsbolig over tre plan som inneholder følgende: U.etg: Toalettrom, bod 1.etg: Entré/gang, Stue/kjøkken, Toalettrom, Vaskerom. 2.etg: Loftstue, Soverom, Bad, Garderobe Nordvendt altan med utgang fra loftstue, Nord-østvendt altan med utgang fra stue/kjøkken, Nordvendt terrasse med utgang fra stue/kjøkken, Frittliggende terrasse med utvendig tilkomst og Frittliggende terrasse med utvendig tilkomst. Tilhørende naust, bod og vinterhage.

Standard

Kaland & Partners v/Eivinn Bendiksen har gleden av å presentere Hanøyvegen 359. Dette er en meget flott beliggende fritidsbolig med herlig sjøutsikt, og flere idylliske uteområder rundt boligen inkludert et flott naust, bod og vinterhauge.

Litt om boligens kvaliteter:
Her ønskes du velkommen inn via entré/gang på 5,7 m² med keramiske fliser på gulv, malt platekledning på vegger og takplater i himling. Her er det innfelte spotlights i himling.

Vi beveger oss videre fra entré/gang inn i en åpen stue/kjøkken på 63,5 m² med parkett på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Innfelte spotlights i himling.
Ikea kjøkkeninnredning med profilerte fronter.Tre overskap med glassfronter. Kjøkkenet inneholder laminert benkeplate, stål vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Mosaikkfliser over deler av benkeplaten.
Integrerte hvitevarer er stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøleskap, fryseskap, kaffemaskin. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut. Stuen er av god størrelse og kan fint innredes med både en sosial sofagruppe og et hyggelig spisebord. Fra stue/kjøkken er det utgang til en nord-østvendt altan på 20,0 m² og nordvendt terrasse på 48,9 m² med en tilhørende terrassebod på 4,3 m².

I denne etasjen finner vi også et toalettrom og vaskerom. Toalettrommet er på  2,8 m² med keramiske fliser på gulv/vegger og takplater i himling. Innfelte spotlights i himling. Toalettrommet inneholder servant med møblement/speil, belysning og vegghengt toalett. Avtrekksventil i himling.
Vaskerommet er på 10 m² med keramiske fliser på gulv/vegger og takplater i himling. Innfelte spotlights i himling. Vaskerommet inneholder Innredning/skap, utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Avtrekksventil i himling. Sluken er av plast.

Vi beveger oss opp i boligens 2.etg og blir møtt av loftstue på 42,2 m² med parkett på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Innfelte spotlights i himling.

I denne etasjen finner vi også baderom på 9,8 m² med keramiske fliser på gulv/vegger og takplater i himling.Innfelte spotlights i himling. Baderommet inneholder servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr og dusjhjørne.Avtrekksventil i himling. Sluken er av plast.

Stort soverom på 16 m² med parkett på gulv, malt strie på vegger og takplater i himling. Innfelte spotlights i himling. Her er det god plass til å innrede med seng av ønsket størrelse og ellers ønskelig innrednig. I denne etajsen er det også garderobe på 6,4 m² - praktisk med litt ekstra oppbevaringsplass!

I boligens underetasje finner vi et ekstra toalettrom med keramiske fliser på gulv, malt panel på vegger og i himling. Toalettrommet inneholder servant med møblement/speil, belysning og toalett. Det er ikke avtrekk i rommet.
I denne etasjen er det også bod på 9,8 m².

Utvendig bod på  6 m².

Flott tilhørende naust på 68 m² like ved sjøkanten. Naustet er innredet med entré/gang, Stue/kjøkken, Bad, og Bod. Her er det også båtslipp.

Boligen har en herlig vinterhage på 13 m² - her kan man nyte sjø og de flotte uteområdene til boligen hele året!

Byggeår

1952

Tomteareal

778m2

Parkering

Parkering til flere biler på eiendommen.

Arealbeskrivelse

1.etg: Entré/gang, Stue/kjøkken, Toalettrom, Vaskerom. 2.etg: Loftstue, Soverom, Bad

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, div. prydbusker/beplantning og terrassedekke.

Oppvarming

Opplyst varmekabler i på bad 2.etg og alle rom i 1.etg.
Vegghengte panelovner
Varmepumpe i trapp

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter ORANSJE - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 08.11.2023.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

12-04-2024

Meny