Austre Vardane 50, 5306 ERDAL

Stor og lekker familiebolig med fantastisk utsikt fra solrike uteplasser | Garasje | Utleiemulighet | Barnevennlig

Prisantydning

6 490 000,-

Omkostninger totalt

179 990,-

Totalpris inkl. omkostninger

6 669 990,-

Omkostninger

240,-  Pantattest kjøper
500,-  Tingl.gebyr pantedokument
500,-  Tingl.gebyr skjøte
162 250,-  Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 490 000,-)
16 500,-  Boligkjøperforsikring Gar-Bo (valgfritt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  • Boligtype:

    Enebolig

  • Byggeår:

    2010

  • Kommunenr.:

    4627

  • Gårds/Bruksnr.:

    4/1224

  • Primærrom:

    207 m2

  • Bruksareal:

    242 m2

  • Tomteareal:

    905 m2

  • Oppholdsrom:

    3

  • Antall soverom:

    6

  • Antall baderom:

    2

  • Energimerking:

    B

  • Kommunale avg.:

    22955.5,-

  • Ligningsverdi:

    1592976,-

  • Dato ligningsverdi:

    31-12-2022

  • Takseringsdato:

    05-03-2024

  • Meglers ref.nr:

    7240013

Austre Vardane 50
5306 ERDAL

Innholdsrik enebolig skreddersydd for familien. Dagens eier leier ut underetasjen, men man kan fin t benytte hele boligen selv. Her er det mange muligheter. Store, og pent opparbeidede utearealer. Boligen strekkes seg over tre plan med følgende inndeling: 1. etasje: Entré, gang, bad, stue, kjøkken, omkledningsrom og to soverom. 2. etasje: Entré, gang/trapperom, stue/kjøkken, bad/vaskerom, soverom og omkledningsrom. 3. etasje: Gang og tre soverom.

Standard

Kaland & Partners ved Aksel R. Innvær har stor glede av å presentere Austre Vardane 50. En innholdsrik og moderne familiebolig fra 2011 med sentral, og attraktiv beliggenhet på Askøy, på veletablerte Erdal. Planløsning, nærhet til skole, barnehage og buss, samt et bredt utvalg av aktiviteter og fritidstilbud, gjør dette til en eiendom for de som ser etter sted man kan slå seg til ro og bo lenge.  

Oppgraderinger etter byggeår (opplyst fra selger):
- Montert kjøkkeninnredning i 1. egt.
- Innredet loftetasjen med tre gode soverom. (godkjent fra kommunen)

Eiendommen ligger idyllisk til med flott opparbeidet asfaltert tilkomst, med rikelig plass til parkering, samt murer, trapper, terrasser, plen og diverse beplantning.

Det første som møter deg, er en lys og innbydende entré med god garderobeplass, og lagringsmuligheter. Videre kommer man inn til den romslige og åpne stue/kjøkken løsningen på hele 55,9 kvm., med flott utsikt mot innseilingen og Bergen sentrum. Kjøkkenet med profilerte, lyse overflater i kombinasjon med laminat benkeplate inneholder blant annet integrert komfyr, oppvaskmaskin, induksjonsplatetopp og kombiskap med kjøl/frys. Kjøkkenet er av god størrelse som sikrer plass til at flere kan være med på matlagingen. De store vindusflatene sikrer rikelig med naturlig lys til rommet, og den store terrassen på 91,4 kvm med utgang fra stuen ligger flott til med gode solforhold fra tidlig morgen til ut på kvelden sommerstid.

Fra gangen har man tilkomst til boligens hovedsoverom med direkte inngang til walk-in-closet på 4,5 kvm som byr på god garderobe- og lagringsplass. Baderommet med adkomst fra gangen er av god størrelse, helfliset med spotter i tak. Rommet er utstyrt med vegghengt toalett, dusjhjørne, møbel med servant, høyskap og vegghengt speil. Det er også opplegg for vaskemaskin.

Videre er det tre gode soverom i boligens tredje etasje, alle med adkomst via gangen. Rommene måler henholdsvis 7,8, 7,5 og 11,4 kvm. Det største soverommet er av god størrelse, og det store vinduet sikrer godt med naturlig lys. Rommet kan også utnyttes som loftstue/lekerom. Soverom 2 og 3 passer utmerket som barnerom, gjesterom eller hjemmekontor - her er mulighetene mange.

I boligens første etasje finner man en kjellerstue, to soverom som måler 9,9 og 9,3 kvm, bad og kombinert kjøkken og vaskerom. I tillegg til dette er det innebygd garasje på 25 kvm, samt en sportsbod på 10,2 kvm. Denne etasjen blir i dag leid ut for kr. 12000,- per måned.

Alt i alt er dette en perfekt mulighet for deg som ønsker å bosette deg i et veletablert område på Askøy med nærhet til "alt" man måtte trenge i hverdagen!

Diverse utstyr:
- Innebygd garasje
- Balansert ventilasjon
- Rør i rør system

Byggeår

2010

Tomteareal

905m2

Parkering

Parkering for en bil i integrert garasje i boligen. Ellers god plass til flere biler på tomten. Det er montert elbil lader i garasjen.

Beskaffenhet

Tomten måler 905 kvm, og tomten er opparbeidet med asfaltert tilkomst, biloppstillingsplasser, murer, trapper, terrasser, plen og diverse beplantning.

Oppvarming

Varmekabler i 1.etasje utenom i garderoben, varmekabler på badet i 2.etasje, balansert ventilasjonsanlegg. Teknisk tilstand
på varmekilder er ikke kontrollert.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Mats Hansen.

Ansvarlig megler

Aksel Reinholdtsen Innvær
ari@kapa.no
40 23 38 23

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

27-03-2024

Meny