Kalvedalsveien 49
5022 BERGEN

Enebolig med oppussingsbehov, flott beliggende i Kalfaret. Boligen går over ett plan og inneholder følgende: Gang, stue, kjøkken, vaskerom, tre soverom, bad, toalettrom og kott ved vaskerom. Utgang til terrasseplatting fra stue. I tillegg har man en bod med utvendig adkomst, denne er på 2,6 kvm.

Standard

Velkommen til Kalvedalsveien 49, en trivelig enebolig over ett plan med attraktiv beliggenhet i Kalfaret. Boligen har eldre standard og må renoveres, så her kan du få et fantastisk hjem helt etter egen smak. God planløsning, hyggelig terrasseplatting og frodig hage. Meget flott beliggenhet med nydelig utsikt og kort vei til sentrum, Byfjellene, fritidstilbud, skoler med mer.

Hyggelig entré/gang med god plass til yttertøy og sko. Gulv av tre, dette er gjennomgående i alle rom utenom kjøkken og våtrom. Overflatene er ellers av eldre dato og trenger oppussing.

Til høyre går man inn i stuen, som er romslig og luftig med godt lysinnslipp fra mange og store vinduer. Stuen har god plass til salong og spisestue, og her er også montert vedovn. Fra stue er det utgang til terrasseplatting med nydelig utsikt og pene solforhold.

Like ved stuen ligger kjøkkenet, som har innredning fra byggeår og belegg på gulv. Kjøkkeninnredningen har slette fronter og benkeplate av respatex, og det er fliser på vegg over benkeplate.
Fra kjøkkenet er det inngang til vaskerom. Vaskerommet har gulvbelegg i flisformat, og malte vegger. Innredningen består av skyllekar, diverse skapinnredning og opplegg for vaskerom. Inngang til kott fra vaskerom.

I andre enden av boligen ligger de tre soverommene, samt bad og toalettrom.
Hovedsoverommet er på 13 kvm med god plass til dobbeltseng og garderobe. De to andre soverommene er på rundt 9 kvm med god boltreplass.

Bad innredet med badekar og servant. Like ved ligger toalettrom med belegg på gulv, rommet er innredet med toalett og servant.

Byggeår

1959

Tomteareal

328m2

Parkering

Parkering og adkomst med bil er ikke tinglyst eller formalisert. Det vises til egenerklæring og kommunikasjon med nabo.
Pr 31.05.2024 kan det leies ut en parkeringsplass for langtidsleie på 4-er rekken nederst på naboeiendommen 49A, til 850 kr/måned med en måneds oppsigelse. Kfr. megler for mer informasjon.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med gressplen og noe beplantning. Trenger vedlikehold.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.
Div panelovner. Stråleovn på vegg i bad. Vedovn i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Byggmester/Takstmann Gisle Børge Johnstad, datert 02.06.2024.

Ansvarlig megler

Yvonne Halvorsen
Eiendomsmegler
yh@kapa.no
91 84 29 72

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

25-06-2024

Kart
Kalvedalsveien 49, 5022 BERGEN

Se flere boliger i området

Bergen-Sentrum
Nyhavn 19
45 m2 - 1 soverom
kr 3 890 000
Meny