Tveitevågvegen 39B
5310 HAUGLANDSHELLA

Romslig halvpart av tomannsbolig flott beliggende i etablert boligområde på Askøy. Boligen går over to etasjer og inneholder følgende: U-etg: Entré/gang, to soverom, kjellerstue, bad/vaskerom og bod. Nordøstvendt terrasse på 33,5 kvm. 1.etg: Gang, to soverom, stue/kjøkken og bad. Nordøstvendt altan på 50,5 kvm. I tillegg har man en stor utebod på 8 kvm.

Standard

Velkommen til Tveitevågvegen 39B, en stor og innholdsrik halvpart av tomannsbolig med flott beliggenhet i etablert boligområde. Boligen fremstår lys og velholdt med pene, tidløse kvaliteter, og har god og funksjonell planløsning. I tilllegg er det blant annet balansert ventilasjon, romslige utearaler, fire soverom og to bad - noe som gjør dette til en perfekt familiebolig. Det er også gangavstand til både skole, barnehage og lekeplass med mer.

Et hyggelig og overbygget inngangsparti ved boligens underetasje ønsker oss velkommen. Her er også en trivelig terrasseplatting på 33,5 kvm, og romslig utvendig bod på 8 kvm.
Vi går inn i lys og romslig entré/gang med keramiske fliser på gulv, spotlights i himling og lysmalte vegger. Her er også god garderobeplass i skyvedørsgarderobe. Det er varmekabler i gulv i hele underetasjen med unntak av bod.

To av boligens fire soverom ligger i denne etasjen. Soverommene er lyse og trivelige med pen parkett på gulv, og har god plass til seng og garderobeskap.

Romslig og trivelig kjellerstue med spotlights i himling. Her er god boltreplass, og stuen kan enkelt møbleres etter ønske. Parkett på gulv og lysmalte vegger.

Ett av boligens to bad ligger også i underetasje. Badet er kombinert bad/vaskerom og har keramiske fliser på gulv og vegger. Innredningen består av vegghengt toalett, innfellbart dusjhjørne, servant med skuffeinnredning, og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. God plass til skap/oppbevaring i vaskeromsdelen av badet.

Rett ved badet ligger også en innvendig bod på 4,2 kvm, med god plass til diverse oppbevaring.

Vi går opp i 1.etasje.
Her kommer vi opp i lys gang, og går videre inn i pen og romslig stue/kjøkkenløsning. Overflater i gang og stue ble nylig malt i 2024. Stuen har store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys, og med utstrakt bruk av spotlights i himling bidrar dette til et lyst og luftig inntrykk. God plass til salong og spisestue, og her er både vedovn og varmepumpe som varmer godt.
Åpen løsning til kjøkkenet, som er lyst og lekkert med innredning fra JKE Design. Kjøkkeninnredningen har lyse, slette fronter og laminert benkeplate, med god skap- og benkeplass. Integrert stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap. Her er også waterguard og komfyrvakt.

Fra stue/kjøkken er det utgang til stor altan på 50,5 kvm med god plass til flere sittegrupper. Altanen er nordøstvendt med utsikt mot nærområdet.

De to resterende soverommene ligger i 1.etasje. Rommene er av god størrelse med plass til dobbeltseng og garderobeskap. Parkett på gulv, og vegger malt i lyse og pene farger.

Flott bad nr. 2 med keramiske fliser på gulv og vegger, og varmekabler i gulv. Badet er innredet med vegghengt toalett, innfellbart dusjhjørne og servant med skapinnredning.

Balansert ventilasjon i boligen gir et godt inneklima.
Alt i alt en meget flott bolig som passer for hele familien!

Byggeår

2013

Tomteareal

1624m2

Parkering

Plass til flere biler ved boligen.

Beskaffenhet

Felles tomt i sameiet.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.
Opplyst varmekabler i alle rom u.etasje (unntatt bod) og på bad 2.etasje. Varmepumpe i stue/kjøkken. Peisovn i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Kristoffer Bjerk Hansen, datert 06.03.2024.

Ansvarlig megler

Yvonne Halvorsen
Eiendomsmegler
yh@kapa.no
91 84 29 72

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

24-06-2024

Kart
Tveitevågvegen 39B, 5310 HAUGLANDSHELLA

Se flere boliger i området

Askøy
Vikane 2
152 m2 - 4 soverom
kr 4 790 000
Meny