Tråstølsvegen 612
5710 SKULESTADMO

Meget attraktiv og innholdsrik fritidsbolig, som går over to etasjer og inneholder følgende: 1.etg: Gang, to soverom, hall/stue/kjøkken, bad og vaskerom. Utvendig bod på 3,2 kvm. 2.etg: Gang, loftstue, to soverom og bad. Her er også utgang til meget stor terrasse som omkranser boligen på grunnplan, platting ved inngangsparti samt to koselige altaner i 2.etasje. Frittliggende garasje på 20 kvm.

Standard

Velkommen til Tråstølsvegen 612, en meget lekker og innholdsrik fritidsbolig med særegne og eksklusive kvaliteter. Her har man også bilvei helt frem til egen garasje, og store, solrike terrasser hvor man kan nyte flotte soldager både sommer og vinter. Hytten har blant annet loftstue, fire soverom og to bad, og fantastisk beliggenhet øverst i Tråstølen med skitrekk og skiløyper rett i nærheten. Dette er med andre ord en perfekt fritidsbolig for hele familien!

Et hyggelig, overbygget inngangsparti med flislagt platting fører inn til entréen, som er romslig med god plass til klesoppheng. Her er også fliser på gulv.
Videre går man inn i hall/stue/kjøkkenløsning med meget god boltreplass. Stuen er lys og luftig med god takhøyde og store vindusflater som slipper det naturlige lyset inn, samtidig som man kan nyte utsikten gjennom vinduene. God plass til spisestuegruppe og flere sittegrupper. Lekre kvaliteter med heltre eikeparkett på gulv, vegger av kostbart tømmer og i himling er det malt panel. Her er også utstrakt bruk av spotlights i himling.

Lekkert, romslig kjøkken med åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredningen er fra Ikea med flotte, profilerte fronter og laminert benkeplate. Integrerte hvitevarer, herunder komfyr, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjøleskap. Vask i porselen.

Med varmepumpe i entré og flott peisovn i stue trenger man ikke fryse vinterstid. Varmepumpen kan styres via app.
Det er også lagt varmekabler i hele 1.etasje, samt på bad i 2.etasje og utvendig under fliser.

Via gang fra entré/hall er det tilkomst til ett av hyttens to bad, samt vaskerom og to av soverommene. Badet ble oppusset i 2020, og er innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne med nedsenket dusjsone, og servant med innredning. Det er elektriske varmekabler i gulv.
Eget vaskerom med keramiske fliser på gulv, innredet med utslagsvask, innredning/skap, benkeplate og opplegg for vaskemaskin. Her er god arbeidsplass.

To flotte soverom på drøye 8 kvm hver, med plass til dobbeltseng eller familiekøye samt garderobeskap eller kommode.

Terrassen på grunnplan omkranser boligen og har meget gode sol- og utsiktsforhold. Det er utgang til terrassen fra entré, stue og bad i 1.etasje.

Fra hall går vi opp i 2.etasje.
Koselig loftstue med god plass og godt lysinnslipp fra vinduene, og utgang til trivelig altan med fantastisk utsikt over dalen.

De to resterende soverommene i hytten ligger i 2.etasje. Soverommene har god boltreplass og begge har utgang til altan med utsikt mot nærområdet.

Bad nr. 2 ligger også i denne etasjen, og er lyst og flott med fliser på gulv. Badet ble oppusset i 2020 og har fliser på gulv samt på vegg i dusjsone. Det er elektriske varmekabler i gulv. Innredningen består av vegghengt toalett, dusjhjørne med nedsenket dusjsone, samt servant med skapinnredning.

Stor og flott opparbeidet tomt med muligheter for å etablere boblekar, og god plass til utemøbler.
Godt med ekstra oppbevaringsplass i utvendig skibod på 3,2 kvm, med god plass til slalåmstøvler og klær. Boden har flislagt gulv.

Egen garasje på 20 kvm. på eiendommen.

Iht. tidligere eier er hytten bygget etter TEK 10-regler mht. vinduer og tak.

Byggeår

2013

Tomteareal

862m2

Parkering

Biloppstillingsplass til flere biler på eiendommen, derav en plass i garasje.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med gruslagt plass, grøntarealer og terrassedekke.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming. Varmepumpe i entré.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstmann Ken Abbedissen, datert 28.05.2024.

Ansvarlig megler

Yvonne Halvorsen
Eiendomsmegler
yh@kapa.no
91 84 29 72

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

19-06-2024

Kart
Tråstølsvegen 612, 5710 SKULESTADMO

Se flere boliger i området

65 m2 - 2 soverom
kr 3 390 000
Meny