Helgatunvegen 65, 5713 Vossestrand

Nytt og strøkent fritidsrekkehus rett ved Helgatuntrekket | Ski in/ski out-beliggenhet | Carport | Vannbåren varme

Prisantydning

7 550 000,-

Omkostninger totalt

11 140,-

Totalpris inkl. omkostninger

7 561 140,-

Omkostninger

240,-  Pantattest kjøper
500,-  Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk
500,-  Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk
9 900,-  Boligkjøperforsikring Gar-Bo (valgfritt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  • Boligtype:

    Rekkehus

  • Byggeår:

    2023

  • Kommunenr.:

    4621

  • Gårds/Bruksnr.:

    272/61

  • Primærrom:

    113 m2

  • Bruksareal:

    130 m2

  • Tomteareal:

    1543 m2

  • Energimerking:

    A

  • Felleskostnader:

    4200,-

  • Takseringsdato:

    07-03-2024

  • BRL/Sameie:

    Helgatunlia 6 BRL

  • Meglers ref.nr:

    3240034

Helgatunvegen 65
5713 Vossestrand

Helgatunlia 6 BRL

Andelsbrevnummer

69

Nytt og flott fritidsrekkehus i Helgatunområdet i Myrkdalen fjellandsby. Rekkehuset ligger i bygg som nylig var innflyttingsklart, og inneholder følgende: 1. etg: Carport, gang, soverom og bad/vaskerom. I tillegg bod/teknisk rom med tilkomst fra carport. 2.etg: Trappegang, stue/kjøkken, bad og to soverom. Trapp fra stue/kjøkken til hems. Utgang fra stue til balkong på 6,3 kvm. 3. etg./Hems: Stue og bod.

Standard

Velkommen til Helgatunvegen 65, et nyoppført og strøkent fritidsrekkehus med ski in/ski out beliggenhet. Her har man Helgatuntrekket i Myrkdalen Fjellandsby like utenfor døren, og ellers flotte turløyper like i nærheten. Boligen har pene kvaliteter og god planløsning. Her er blant annet vannbåren varme i stue/kjøkken og gang via NIBE-anlegg, Sigdalkjøkken og parkering i åpen carport i underetasje.

Rekkehuset går over to etasjer + hems, og har inngang via carport i 1. etasje. Her kommer man inn i trivelig entré/gang med flislagt gulv. Det er vannbåren varme i gulv, som også omfatter stue/kjøkken.

Fra gang er det også tilkomst til bad/vaskerom. Badet har fliser på gulv og våtromsplater på vegg, og elektriske varmekabler i gulv. Innredningen består av dusjhjørne, vegghengt toalett og skuffeseksjon med overliggende servant. Her er også opplegg for vaskemaskin.

Ett av boligens tre soverom ligger i 1.etasje. Soverommet er romslig med plass til seng og garderobe. På gulv er det laminat, og det er malte gipsvegger. Her er også elektriske varmekabler i gulv.

Fra gang går vi opp i 2.etasje, og kommer opp i hyggelig gang. Herfra går vi inn i stuen, som er romslig og pen med plass til salong og spisestuegruppe. Det er pen laminat på gulv, og veggene består av malte gipsvegger samt trevirke fra massiv veggelementer. Dette gir et koselig hyttepreg, samtidig som boligen er moderne og tidsriktig.

Åpen løsning til kjøkkenet, som er fra kvalitetsleverandøren Sigdal. Innredningen har god skap- og benkeplass, og består av lyse fronter og laminert benkeplate. Det er også integrerte hvitevarer, herunder stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap.

Fra stue/kjøkken er det også utgang til trivelig balkong med pen utsikt over nærområdet.

Boligens to resterende soverom ligger i 2.etasje. Soverommene er omtrent like store og har plass til dobbeltsenger eller familiekøyer, og det er laminat på gulv. Begge soverom har tilkomst fra gang, og fra ett av soverommene er det tilkomst til hyggelig uteplass.

I 2.etasje er også bad nr. 2 i boligen. Her er flislagt gulv med underliggende elektriske varmekabler, og våtromsplater på vegg. Badet er innredet med dusjhjørne, vegghengt toalett og skuffeseksjon med overliggende servant.

Fra gang er det trapp opp til koselig hems i 3.etg. på 24 kvm. Hemsen er delt inn i stue og bod. Stuen har god boltreplass og flere innredningsmuligheter.

Meget god oppbevaringsplass i bod/teknisk rom ved carporten. Boden er oppvarmet via elektriske varmekabler i gulv.

Boligen har ellers balansert ventilasjon med varmegjenvinning, og varmtvann via NIBE-anlegget. Dette gir godt inneklima og er energieffektivt.

Byggeår

2023

Tomteareal

1543m2

Parkering

Parkeringsplass i carport i underetasje.

Oppvarming

Det er vannbåren varme i gulv gang og stue via Nibe-anlegg. Elektriske varmekabler på begge bad, soverom i u-etg og bod i u-etg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter A. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Bjørnar Berg
Eiendomsmegler
BB@KAPA.NO
48 88 84 68

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

11-04-2024

Meny