Bygardslii 258
5713 VOSSESTRAND

Romslig og flott hytte, høyt og fritt beliggende i Myrkdalen Fjellandsby. Hytten går over to etasjer og inneholder følgende: 1.etasje: Entré, vaskerom, stue, kjøkken, gang, matbod, to soverom, bad og badstue. Terrasseplatting ved inngangsparti og romslig terrasse på forsiden av hytten. Loft: Stue, to soverom og bad. Utgang til altan. I tillegg er det en utvendig bod på eiendommen, denne er på ca 6 kvm.

Standard

Velkommen til Bygardslii 258, en meget stor og flott hytte nydelig beliggende høyt og fritt i Myrkdalen Fjellandsby. Her har man fantastisk utsikt utover dalen, og kort vei til skitrekk og skiløyper. Hytten er velholdt og har pene kvaliteter, god planløsning og store, solrike uteplasser. Her er også romslig stue med god takhøyde, egen badstue og koselig loftstue med utgang til altan. Dette er en fritidsbolig som må sees!

Ved inngangspartiet er det en hyggelig, takoverbygget terrasseplatting på drøye 3 kvm. Like ved ligger en stor, utvendig bod på 6 kvm med meget god oppbevaringsplass.

Vi går inn i entréen som er av god størrelse, og har fliser på gulv. God plass til klesoppheng og annen oppbevaring.

Rett til høyre fra entréen ligger vaskerommet, som har flislagt gulv med underliggende elektriske varmekabler samt panel på vegg. Vaskerommet er innredet med vegghengt toalett, utslagsvask i stål og opplegg for vaskemaskin.

Fra entré går vi inn i gang, og videre til høyre ligger stuen. Stuen er romslig og trivelig med lekker askeparkett på gulv, denne er gjennomgående i hele boligen og gir et flott og helhetlig uttrykk. Trepanel på vegger som bidrar til den koselige hyttefølelsen. God takhøyde og store vindusflater gir et lyst og luftig inntrykk. Dekorativ peis med innsatsovn, som varmer godt på kalde vinterdager. Stuen har god plass til spisebord, salong og flere sittegrupper. Her er også utgang til stor og solrik terrasseplatting på hele 59,9 kvm, hvor du kan nyte utsikten utover dalen.

Like ved stuen ligger kjøkkenet, som er pent og praktisk med god skap- og benkeplass. Innredningen har profilerte fronter og benkeplate av laminat, samt integrert kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, komfyr og platetopp.

Vi går tilbake i gangen og mot andre siden av hytten.
To av hyttens fire soverom ligger langs høyre side av gangen. Hovedsoverommet er på 10,9 kvm med god plass til dobbeltseng og garderobe, soverom nr 2 er på 7,4 kvm og kan innredes med familiekøye eller lignende.

I enden av gangen ligger badet, som er lyst og pent med fliser på gulv og deler av vegg; resterende vegger med panel. Det er elektriske varmekabler i gulv. Badet er innredet med vegghengt toalett, servant og dusjhjørne, og man har også tilkomst til koselig badstue hvor man kan slappe av etter en lang dag i skiløypene.

I denne etasjen er også en praktisk matbod med god hylleplass.

Fra gang går vi opp i loftsetasjen.
Her kommer vi opp i en trivelig loftstue med god boltreplass og luftig takhøyde, og egen utgang til hyggelig altan på 8 kvm.

De to resterende soverommene ligger på loftet, disse er av god størrelse med plass til seng og kommode eller garderobeskap.
Plassbygde senger og møbler, utført av lokal snekker.

Bad nr. 2 i hytten er pent og praktisk, innredet med servant, vegghengt toalett og dusjhjørne. Det er fliser på gulv og vegger, og underliggende elektriske varmekabler.

Alt i alt en perfekt familiehyttte med god boltreplass - denne må sees!

Byggeår

2010

Tomteareal

786m2

Parkering

Parkering på egen tomt.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet og beplantet.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Energimerking

Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.
Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.
Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstmann Ken Abbedissen, datert 12.05.2024.

Ansvarlig megler

Yvonne Halvorsen
Eiendomsmegler
yh@kapa.no
91 84 29 72

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

17-06-2024

Kart
Bygardslii 258, 5713 VOSSESTRAND

Se flere boliger i området

65 m2 - 2 soverom
kr 3 390 000
Meny