Stephansens veg 2
5267 ESPELAND

Stor og innholdsrik enebolig på Espeland i Arna. Boligen går over tre etasjer + loft og inneholder følgende: U-etg: Entré/gang, stue/kjøkken, to soverom og bad. 1.etg: Entré/gang, to soverom, kjøkken, bad og vaskerom. Terrasse på 13 kvm. 2.etg: Gang, soverom, loftstue, kjøkken og bad. Loft: Uinnredet loft. I tillegg har man en utvendig bod på 5,4 kvm.

Standard

Velkommen til Stephansens veg 2, en stor og innholdsrik enebolig med landlig beliggenhet på Espeland i Arna. Fra boligen er det kort gangavstand til busstopp, treningssenter og Espeland idrettsplass, samt gangavstand eller kort kjørevei til skole, barnehage og dagligvarebutikker. Boligen har nyoppusset underetasje med egen inngang. Det er også foretatt jevnlige oppgraderinger både innvendig og utvendig, samtidig gjenstår det noe arbeid for å få boligen opp til dagens standard. Her kan man med andre ord skape sitt eget preg på sitt nye hjem.

Pent opparbeidet hage ved underetasje, som er separat fra resten av boligen. Her er hellebelagt sti frem til et hyggelig, takoverbygget inngangsparti.
Vi kommer inn i entré med keramiske fliser på gulv, og god oppbevaringsplass.

Videre går vi inn i romslig og lys stue malt i tidløs farge og med flott laminat på gulv. Utstrakt bruk av spotlights i himling bidrar til et lyst og luftig inntrykk. Overflatene er nylig oppusset.
Like ved ligger kjøkkenet, som er helt nytt i 2024. Kjøkkenet er pent og praktisk med innredning fra IKEA. Kjøkkeninnredningen har lyse, slette fronter og laminert benkeplate, og integrert stekeovn, induksjonsplatetopp og oppvaskmaskin.

Badet er fra 2023 og er meget stilig, med moderne keramiske fliser på gulv og vegger samt spotlights i himling. Her er også elektriske varmekabler i gulv. Innredningen består av vegghengt toalett, dusjhjørne og servant med møblement, speil og belysning.

Det er to trivelige soverom i underetasje, begge soverom er malt i duse og flotte farger og har god plass til seng og garderobe. Flott laminat på gulv.

Inngangen til boligens hoveddel ligger i 1.etasje.
Her kommer vi inn i en hyggelig entré med god plass og montert varmepumpe. Eldre overflater med teppe på gulv og malt tømmer samt panel på vegg.

Til venstre går vi inn i kjøkkenet, som var nytt i 2020 og har god skap- og benkeplass. Pen kjøkkeninnredning fra Kvik med lyse, slette fronter og laminert benkeplate. Her er også integrerte hvitevarer, herunder stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjøleskap/frys. Innfelte spotlights i himling, og keramiske fliser på gulv med underliggende elektriske varmekabler.
Fra kjøkkenet er det utgang til terrasse på 13 kvm med pene solforhold og utsikt mot nærområdet.

Badet i 1.etasje er pent med keramiske fliser på gulv og vegger, elektriske varmekabler i gulv og spotlights i himling. Badet ble oppusset i 2018 og er innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne og servant med skuffeinnredning.

Det er to romslige soverom i 1.etasje. Soverommene er av meget god størrelse og kan innredes med dobbeltseng, kontorpult og garderobeskap om ønskelig. Begge rommene har laminat på gulv og tapet på hele eller deler av veggene, ett soverom har i tillegg lysmalt tømmer og mdf-panel på vegg.

Det er også et lite vaskerom i denne etasjen, med våtromsbelegg på gulv og malt platekledning på vegger. Her er det opplegg for vaskemaskin.

VI går opp i 2.etasje.
Her kommer vi opp i lys trappegang med vinylbelegg på gulv.

Det er også et kjøkken i denne etasjen. Innredningen er fra IKEA og er av eldre dato, med profilerte fronter og laminert benkeplate. Keramiske fliser over deler av benkeplaten. Det er laminat på gulv. Kjøkkenet har oppussingsbehov for å møte dagens krav til standard.

Flott bad med moderne, keramiske fliser på gulv og vegger, og elektriske varmekabler i gulv. Innredningen består av vegghengt toalett, dusjhjørne og servant med skuffeinnredning.

Koselig loftstue med god utsikt gjennom stuevinduene. Her er lysmalte vegger og teppe på gulv. God boltreplass og flere innredningsmuligheter.
Fra loftstuen er det tilkomst til det siste soverommet i boligen, og det eneste i denne etasjen. Soverommet er stort med god plass til seng og garderobe, og det er også tilkomst fra gangen. Her er teppe på gulv.

Stort, uinnredet loft med god oppbevaringsplass.

Boligen har balansert ventilasjon, som gir et behagelig og godt inneklima.

Det er et generelt vedlikeholdsbehov i eneboligen, blant annet må det påregnes takskifte, noe arbeid med fasade, utbedring av pipe/ildsted og generelt oppussing av overflater som er av eldre dato.
Det er imidlertid gjort en del vedlikehold i perioden 2018-2023, blant annet bytte av enkelte vinduer og dører, vedlikehold på deler av fasade, utbedring av drenering på forside samt begge sider av boligen, og modernisering av rør.

Byggeår

1933

Tomteareal

703m2

Parkering

Parkering langs offentlig veg. Det er elbillader nedenfor boligen langs veien.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, div. prydbusker/beplantning og interne veier.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisk oppvarming. Selger opplyser at det er fyringsforbud på pipe/ildsted. Pipe kan ikke brukes før den er utbedret forskriftsmessig.
Opplyst varmekabler på alle bad, kjøkken 1.etg. og i store deler av u.etg. Vegghengte panelovner på begge sov 1.etg, sov, loftstue, kjøkken 2.etg. Varmepumpe i entré/gang 1.etg.

Energimerking

Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.
Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.
Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør Kristoffer Bjerk Hansen, datert 19.03.2024.

Ansvarlig megler

Yvonne Halvorsen
Eiendomsmegler
yh@kapa.no
91 84 29 72

Kaland & Parnerts

Vestland Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

29-04-2024

Kart
Stephansens veg 2, 5267 ESPELAND

Se flere boliger i området

Bergen-Arna
Plytten 24
267 m2 - 4 soverom
kr 4 750 000
Meny