Steffen Ljosheim

Eiendomsmeglerfullmektig

98 06 60 39

Anskaffelse og salg av bolig kan være krevende. Å hjelpe andre gir meg stor glede, og har vært den klare røde tråden så langt i min karriere – den samme motivasjonen og entusiasmen tar jeg med meg videre som eiendomsmegler.

Som din megler jobber jeg for at du skal oppleve trygghet gjennom alle steg i prosessen – og at vi tilslutt oppnår høyest mulig salgspris. Det skal jeg og Kaland & Partners sørge for.

Referanser

Steffen er en dyktig megler, i tillegg til å være både hyggelig og hjelpsom. Jeg anbefaler han videre!

— Anna Vala Fredriksen

Jeg må bare begynne med å si at jeg er kjempe kjempe fornøyd med Steffen som megler. Opplevelsen med å selge min bolig har vært utrolig bra, til ære for Steffen. Han har vært utrolig flink med å følge meg opp til seriøst hver eneste lille detalj - gjennom hele prosessen. Steffen har også vært kjapp med å finne ut av ting, vært løsningsorientert og bestandig gitt gode råd for å sikre god kvalitet både for meg og interessenter.

Det har senket skuldrene mine å ha en megler som Steffen med tanke på så mye hjelp han har gitt meg på veien.

Kort fortalt, Steffen er veldig flink i det han driver med og han pusher faktisk på for å få til det lille ekstra for å gjøre kundene sine fornøyd.

Det har vært et kjekt og givende samarbeid med Steffen, og jeg kommer definitivt til å bruke han som megler igjen. Jeg anbefaler Steffen som megler - med glans!

— Mark Richard Meija

Steffen gjorde et veldig godt inntrykk som megler! Han fikset et kjapt og bra salg, og gav oss god kommunikasjon gjennom hele prosessen. Anbefales!

— Even Olsen

Steffen er en veldig dyktig megler! Han gav oss mange gode råd på hvordan vi skulle få et best mulig salg. Han er hyggelig og serviceorientert som gjerne gjør det lille ekstra!

Hele prosessen gikk knirkefritt, og som selger følte jeg at jeg ikke trengte å ha kontroll på noe, da jeg alltid opplevde en god kommunikasjon. Steffen fikset alt og alt jeg trengte å ha kontroll på var å klargjøre boligen for salg.
Vi er veldig fornøyd og anbefaler han på det varmeste!

— Kaia Malene Førde og Morten Fjellby

Boliger jeg har til salgs nå

Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Olavegen 21
233 m2 - 4 soverom
kr 5 290 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Stegen 6
247 m2 - 3 soverom
kr 5 700 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Storestraumen 71
115 m2 - 3 soverom
kr 4 290 000

De siste boligene jeg har solgt

Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Skeisheia 46
127 m2 - 3 soverom
SOLGT
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Kuhnlevegen 59
82 m2 - 2 soverom
SOLGT
Meny