Møllendalsveien 4
5009 BERGEN

Lungegaarden Borettslag

Andelsbrevnummer

88

Boligen disponerer en bod på 4,4 m² i felles bodarealer. Det er en stor felles terrasse på ca. 450 m² på taket, med overdekket uteplass, sittegrupper, mm.

Standard

VELKOMMEN INN!
Leiligheten har en flott beliggenhet med nydelig utsikt over Store Lundegårdsvannet, byfjellene og nærområde ellers. Borettslaget har også en fantastisk felles takterrasse med svært gode sol- og utsiktsforhold. Leiligheten befinner seg i byggets 3.etasje og inneholder entré ,stue/kjøkken, 2 Soverom, bad .

ENTRÈ
Boligen har en lys og innbydende entré med svært gode lagringsmuligheter med romslig garderobe. På gulvet er gjennomgående flott parkett som strekker seg inn i stuen.

STUE / KJØKKEN
Stuen og kjøkken befinner seg i åpen løsning, og det store vinduet sikrer godt med naturlig lysinnslipp. Legg gjerne merke til den flotte utsikten. I stuen er det god plass til sittegruppe og spiseplass.

KJØKKEN
Kjøkkeninnredning fra Det Norske Kjøkkensenter med god skapplass, glatte finerte fronter, laminerte benkeplater, benkebeslag og ventilator. Ventilasjon via kjøkkenventilator tilknyttet mekanisk avtrekk i boligen. Plass til frittstående kjøleskap, oppvaskmaskin og komfyr.

BAD
Baderommet har adkomst fra entréen og er helfliset i tidløse fargetoner, varmekabler i gulv. Baderommet er i dag utstyrt med dusjhjørnet med glassdører, toalett og seksjon med servant og vegghengt speil med lys. Her er det også opplegg for vaskemaskin.
Rommet er tilknyttet mekanisk avtrekk.

SOVEREOM
Det er to soverom i leilighete, praktisk plassert med stuen i midten. Perfekt for venner, eller egen leilighet hvor man leier ut et rom. Det største soverommet måler hele 11,6 kvm og det minste måler ca. 5,9 kvm.

TEKNISKE INSTALLASJONER
- Vannrør av plast i rør-i-rør system.
- Varmtvannsbereder på 120 liter står innbygget i baderommet.
- Naturlig ventilasjon med ventiler i tak, samt mekanisk avtrekk i kjøkken og baderommet.
- Elektriske varmekabler i baderommet.
- Ellers el. ovner.
-Callinganlegg med døråpner.
- El. anlegget har sikringsskap med automatsikringer.
- Det er brannslukningsutstyr og brannvarsler i boligen.

Byggeår

1948

Tomteareal

1766m2

Parkering

Borettslager disponerer 52 plasser. En må søke om å få parkeringsplass, men ingen har fast plass. Ladeplassene deles på.
Per nå betales det kr 250,- per mnd. for leie av parkeringsplass.

Det er inngått avtale med Aneo Mobility, hvor borettslaget leier ladeløsning for elbiler. Denne løsningen funger slik at alle parkeringsplassene kan lade elbil. Det må påløper betaling ved bruk av elbillader.

Bygget har 52 parkeringsplasser og rundt 40 plasser blir til enhver tid leid ut til beboere i bygget. I tillegg leies 15 plasser ut til Møllendalsveien 1A Bergen AS i nabobygget. Styret inngikk avtale med Vestpark for parkeringskontroll da styret så at det var mange uten godkjent parkeringsbevis som benyttet seg av borettslagets parkeringsplasser, spesielt på dagtid. Det er innført en ordning der styret kan slette parkeringsbot dersom beboere har stått parkert med lapp med riktig tekst i vinduet.

Borettslaget har ikke gjesteparkering .

Beskaffenhet

Tomten er bebygget og opparbeidet med parkeringsplasser og felles kaianlegg for beboere.

Oppvarming

Elektriske varmekabler i baderommet. Ellers el. ovner

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstingeniør, Nils Sæther Mathisen.

Ansvarlig megler

Ole-André Strand
Eiendomsmegler I Partner I Boligfotograf
oas@kapa.no
41 65 88 50

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

09-06-2024

Kart
Møllendalsveien 4, 5009 BERGEN

Se flere boliger i området

Bergen-Sentrum
Nyhavn 19
45 m2 - 1 soverom
kr 3 890 000
Meny