Elvenesvegen 52
5223 NESTTUN

Ulsmåg Borettslag

Andelsbrevnummer

114

Leilighet med tilhørende garasjeplass befinner seg i byggets første etasje med følgende inndeling: Entré/gang, stue/kjøkken, to soverom, bad og toalett, samt utgang fra stue til balkong på 10,5 m² Leiligheten disponerer også en ekstern bodplass på 8,7 m²

Standard

Stor og moderne 3-roms som ligger praktisk til i byggest første etasje. Her er du boende med en sentral beliggenhet, samtidig som du befinner deg tilbaketrukket i naturskjønne omgivelser. Leiligheten er nylig oppgradert og modernisert, og borettslaget har også gjort en rekke kvalitetsfremmede oppgraderinger i senere tid.

Blant annet nevnes følgende av eier:
       - Bygget ble utvendig rehabilitert i regi av borettslaget i 2021.
       - Ny balkong fra 2021.
       - Kjøkkeninnredningen ble montert i 2023.
       - Montert ny varmtvannsbereder i 2023.
       - Laminatgulvene ble lagt i 2023-2024.
       - Malt overflater i 2024.
       - Sikringsskapet ble skiftet i 2021.

VELKOMMEN INN

ENTRÉ / GANG
Lys og innbydende entré. Entréen gir en smakebit på den gjennomgående stilen i boligen, med blant annet helt nytt gulv og nymalte overflater.

SOVEROM 1
Hovedsoverommet befinner seg like ved inngangspartiet, og måler 13 m². Praktisk og fin garderobe fra fra 2021.

BAD / VASKEROM
Badet har flislagt gulv og vegger, og er innredet med blant annet helstøpt servant, dusjkabinett, og opplegg for vaskemaskin. Badet har varmekabler i gulv.

TOALETT / WC
Leiligheten har WC i tillegg til badet. Praktisk når morningene er travle.

SOVEROM 2
Leilighetenes andre soverom er av god størrelse (9 m²). Laminatgulv av samme stil som i resten av leiligheten.

STUE
Leilighetens romslige stue på 26,6 m² er av moderne og behagelige fargetoner, og gir naturlig lysinnslipp med sine store vinduer. Stuens praktiske utforming gir godt med plass til både spise- og sittegruppe. Fra stuen er det direkte utgang til leilighetens balkong, leilighetens balkong, som rommer plass til både grilling og sittegruppe.

KJØKKEN
Kjøkkenet er av åpen løsning mot stue, som fremmer leilighetens romsliget. Kjøkkenet er fra Norema og ble installert i 2023. Innredningen byr på slette fronter, med ene overskapet av glassfront, laminat benkeplate, lamintatplate over benkeplaten, oppvaskkum av stål, og ventilator (kullfilter). Følgende hvitevarer er integrert:
      - Integrert induksjonsplatetopp
      - Integrert stekeovn
      - Integrert mikrobølgeovn
      - Integrert kjøl- og frys

OPPBEVARING
Stor bod i kjeller på 8,7 m².

Byggeår

1973

Tomteareal

29493m2

Parkering

Tilknyttet leiligheten er en parkeringsplass i garasje som inkluderer el-bil lader.

Alle beboere i Ulsmåg borettslag har en parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Elbil-lader kan leies eller kjøpes om ønskelig. Hver leilighet har sin egen nummererte parkeringsplass knyttet opp mot leiligheten som det kreves garasjeleie for. Garasjeleie og nummerert parkeringsplass følger leilighetene.

Garasjeanlegget ble bygget 1972/1973. Den gang var bilene vesentlig mindre enn dagens biler og plassene er begrenset til 2300 cm per leilighet. Eksempelvis kan f.eks ikke 2 store el-biler parkere ved siden av hverandre. Borettslaget har ingen mulighet til å utvide parkeringsarealet.
Fra ordinær generalforsamling:
- Garasjeanlegget er i dårlig forfatning. Dette skyldes hovedsakelig saltlekkasjer fra veien, i tillegg til kraftig økning i tungtrafikken de siste årene. Ulsmåg BRL har månedlig kontroll på hele anlegget og kritiske punkter blir utbedret fortløpende. En omfattende tilstandsrapport er utarbeidet, men vi har fremdeles et stykke å gå, ettersom omfanget av ansvarsforholdet i skrivende stund er uavklart. Kort fortalt bunner dette i at Statens Vegvesen/Bergen Kommune eier veien, Ulsmåg BRL eier anlegget, og Bergen Kommune eier grunnen. Sak ble opprettet via Ryger Advokatfirma AS. Det er fremgang i saken, men når den blir håndtert vites ikke. Frem til det må Ulsmåg BRL belage seg på å utbedre kritiske punkter selv.

Beskaffenhet

Stor felles eiet tomt som er pent opparbeidet med store grøntarealer, opparbeidede lekeplasser, grillhytte, stikkveier og utearealer for beboerne.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på badet.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Leiligheten har fått TG:1 og TG:2. Se ellers tilstand under 'Mangler'.

Tilstandsrapport utført av

Mats Hansen

Ansvarlig megler

Lisa Neteland
Eiendomsmegler, serviceansvarlig
LN@kapa.no
92 45 41 47

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

17-06-2024

Kart
Elvenesvegen 52, 5223 NESTTUN

Se flere boliger i området

Meny