Oldernesveien 7
5163 LAKSEVÅG

Leiligheten befinner seg i småhusets underetasje og har følgende inndeling: Entré(2,7m²), bad/vaskerom(5,3m²), soverom (ikke godkjent for varig opphold og ikke søkt om bruksendring av nåværende eier) (6,3m²), soverom(10,8m²), kontor(6,1m²), stue og kjøkken(23,8m²).

Standard

Herlig leilighet av god størrelse med en sentral og sjarmerende beliggenhet på Laksevåg. Her er du boende i sameiets største leilighet med to soverom (hvor det ene riktignok ikke er godkjent) og du befinner deg usjenert til i småhusets underetasje. Gaten gir deg sjarmen og særpreget av klassisk Laksevåg stil, og leiligheten byr på en praktisk planløsning og en moderne fremtoning.

Sameiet byr på en stor felles terrasse, og rett foran leiligheten er det en stor opparbeidet plen som med sine hekker skjermer for innsyn. 

Leilighetens beliggenhet gir deg umiddelbar nærhet til et rikt tilbud av det meste, og du er alltid bare en kort rusletur unna havets sjarm.

VELKOMMEN INN

ENTRÉ / GANG
Lys og innbydende entré. Entréen gir en smakebit på den gjennomgående stilen i boligen, med gulv og overflater av en moderne og behagelig fremtoning.

SOVEROM (IKKE GODKJENT FOR VARIG OPPHOLD)
Like ved entré finner er én av leilighetens to soverom. Rommet måler 6,3 m², men er på opprinnelige tegninger fra 1939 tegnet inn som bod. Det presiseres at det ikke har blitt søkt om bruksendring av nåværende eier, og per dags dato er ikke rommet godkjent for varig opphold.

BAD / VASKEROM
Badet / vaskerommet befinner seg like ved entré og måler 5,3 m². Badet ble modernisert i 2005/2006, har flislagt gulv og vegger, og byr på vegghengt toalett, 2 helstøpte servanter, dusjdør i klart glass, opplegg for vaskemaskin, og fordelerskap til rørsystemet.

BOD
Bod på 6,1 m² som nå anvendes som kontor. Innvendig bod blir i dag benyttet som kontor, men vi gjør oppmerksom på at rommet ikke er godkjent for varig opphold.

KJØKKEN
Kjøkkenet er av lys og behagelig stil, og av åpen løsning mot stue. Kjøkkeninredningen består av benkeplate av heltre, slette fronter, overrskap av glassfronter, oppvaskkum, ventilator. Følgende hvitevarer er integrert:
 -Integrert induksjonsplatetopp
- Integrert stekeovn
- Integrert oppvaskmaskin
- Integrert kjøl- og frys

STUE
Leilighetens stue fremheves som høydepunktet med leiligheten, og den gjennomgående behagelige stilen kommer pent frem i leilighetens samlingspunkt. Stuen og kjøkken måler 23,8m² og gir plass til både sitte- og spisegruppe. Stuen lyses opp av de store vinduene vendt mot sameiets hage, som fint skjermes av store grønne hekker. Vinduene er i tillegg fint plassert og vendt mot morgensolen. Veggen foran sofagruppe er gir godt med plass til oppheng av stor TV. Kveldsstemningen kan settes ved dimmet lys fra spottene i taket, og om vinteren kan både varmepumpe og vedovnen sørge for deilig varme.

HOVEDSOVEROM / SOVEROM 2
Hovedsoverommet er på 10,8 m²  og befinner seg praktisk til i enden av leiligheten. Soverommet gir plass til både stor seng og garderobeskap. Parkett-gulv.
Merk også at soverommene befinner seg praktisk til i hver sin ende.

Selger nevner blant annet følgende oppgraderinger:
 -Badet ble pusset opp i 2005/2006.
- Kjøkkeninnredning fra 2005/2006.
- Varmtvannsberederen er fra 2005.
- Taktekkingen ble skiftet i 2016.
- Ny oppvaskmaskin

Styreleder / regnskapsansvarlig nevner følgende:
- Kloakk ble ordnet i fjord, og vil være holdbart til omtrent 50 år fremover
- Vinduene i kjeller er skiftet for et par år siden
- Stoppekran ute og inne er nylig skiftet.

Byggeår

1941

Tomteareal

445m2

Parkering

Tilknyttet leiligheten er ikke en fast parkeringsplass, men det kan gateparkeres like ved eiendommen. Gaten befinner seg i parkeringssone 14 og det kan parkeres med p-kort eller mot avgift.

Beskaffenhet

Felles tomt som er opparbeidet med inngangsparti til småhuset, terrasse, plen og hageområde, blomsterbed og diverse beplanting.

Oppvarming

Varmekilder: Vedovn og varmepumpe. Det er varmekabler i gulv på badet.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Tilstandsrapport

Leiligheten har TG:1 og TG:2. Ingen TG:3. Se tilstand under 'mangler'. Tilstandsrapporten er også å finne som vedlegg til salgsoppgaven.

Tilstandsrapport utført av

Mats Hansen

Ansvarlig megler

Lisa Neteland
Eiendomsmegler, serviceansvarlig
LN@kapa.no
92 45 41 47

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

19-07-2024

Kart
Oldernesveien 7, 5163 LAKSEVÅG

Se flere boliger i området

Meny