Troldhaugvegen 35
5232 PARADIS

Sameiet troldhaugvegen 35

Leiligheten befinner seg i herskapshusets underetasje, og har følgende inndeling: Entré (2,9m²), gang (3,9m²), bad (3,6m²), soverom (5,9m²), stue og kjøkken (16,2m²).

Standard

Velkommen til Paradis!

Presentert er en 2-roms i et vakkert og klassisk herskapshus, beliggende pent på Paradis. Leiligheten har et moderne uttrykk, og gir deg i tillegg luksusen av parkeringsplass like ved dørstokken. Eiendommen ligger solrikt til i en tilbaketrukket og rolig gate, og solskinnsdagene kan nytes i sameiets hage og plen. Leilighetens beliggenhet sørger for en enkel hverdag med nærhet til et rikt tilbud av det meste.

Kort fortalt, en ypperlig mulighet for de som ikke behøver mer enn ett soverom.

Det mektige herskapshuset ble bygget i 1901, og har blitt jevnlig oppgradert og vedlikeholdt opp gjennom årene.

VELKOMMEN INN

ENTRÉ
Entréen gir plass til sko og oppheng av klær.

SOVEROM
Soverommet måler 5,9 m² og gir plass til en stor seng og praktiske skapløsninger. Rommets store vindu inviterer inn naturlig lysinnslipp.

BAD
Badet holder en stilren og tidløs standard, og byr på både praktiske og moderne løsninger. Dushjørnet er i klart glass, servanten er helstøpt og med praktiske skuffer med slette fronter under. Servanten og speilet gir en tydelig moderne fremtoning. Varmekabler i gulv. Kombimaskin (vaskemaskin + tørketrommel) praktisk til i hjørnet. (Kombimaskinen medfølger)

STUE
Leilighetens stue er boligens klare høydepunkt, og den gjennomgående stilen kommer pent frem i leilighetens oppholdssted. Stuen måler 16,2 m², og rommet lyses fint opp av de store vinduene.
Stuen byr på plass til en liten spisegruppe i tillegg til sittegruppe.

KJØKKEN
Kjøkkenet er av en lys, behagelig og tidløs stil, og er av åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredningen består av blant annet slette fronter, laminat benkeplate, fliser over benkeplaten, ventilator, induksjonstopp og integrert oppvaskmaskin.

Byggeår

1901

Tomteareal

1239m2

Parkering

Tilknyttet leiligheten er én parkeringsplass på nedsiden av eiendommen, like ved dørstokken. Opplyst av selger.

Beskaffenhet

Felles tomt som er opparbeidet med parkeringsplass på opp- og nedsiden av eiendommen, plen og terrasse.

Oppvarming

Det er varmekabler i gulv på bad og stue. Ellers elektrisk oppvarming

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Tilstandsrapport

Se tilstand og mangler under 'mangler'

Tilstandsrapport utført av

Mats Hansen

Ansvarlig megler

Lisa Neteland
Eiendomsmegler, serviceansvarlig
LN@kapa.no
92 45 41 47

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

12-07-2024

Kart
Troldhaugvegen 35, 5232 PARADIS

Se flere boliger i området

Meny