Kvitura 10
5252 SØREIDGREND

Enebolig over to plan med følgende inndeling: Hovedetasje: Entré/trapperom, Stue , Kjøkken , 2 Soverom , Bad , Toalettrom , Vaskerom , Matbod Loft: Gang/trapperom, Loftstue , 2 Soverom , Bad Stor terrasse i tre på ca. 35 m² med adkomst fra kjøkken og stuen, og en terrasse i tre på 9,5 m² med adkomst fra det ene soverommet i hovedetasjen. I tillegg finner du to uteboder, ene på 5 m² over ett plan, og den andre på totalt 34 m² fordelt på to plan. Romslig garasje på 85 m² fordelt på to plan.

Standard

Kaland & Partners ved Ole-André Strand har stor glede av å presentere Kvitura 10. En flott familiebolig med særdeles landlig og idyllisk beliggenhet på Grimstad, på Søreide. Her bor du tilbaketrukket i rolige omgivelser, men likevel med nærhet til alt du måtte trenge. Boligen er opprinnelig bygd i 1986, men bruksendret, tilbygget og ombygget i 1999.

Boligen holder normal standard.
Stuen er stor og åpen med fin utsikt, god plass til salong og spisegruppe, samt utgang til terrassen.

Kjøkkenet har innredning med god skapplass, malte profilerte fronter av heltre og fliser over kjøkkenbenk. Kjøkkeninnredning med god skapplass, malte profilerte fronter av heltre, laminerte benkeplater, fliser over kjøkkenbenk, benkebeslag og ventilator.
Det er foretatt målinger med fuktindikator i benkeskap under utslagsvask og på gulv ved utslagsvask og oppvaskmaskin under befaringen, og det ble ikke registrert fukt. Ventilasjon via kjøkkenventilator med avtrekk ut av boligen.

Boligen har to baderom, ett i hver etasje.
Baderommet i hovedetasjen ble sist oppgradert i 2018 og har alminnelig bruksslitasje. Badet har fliser og varme i gulv, på veggene er det baderomsplater og det er downlights i himlingene. Sanitærutstyr består av veggmontert toalett, dusj i dusjkabinett, boblekar og innredning med servant.

Badet i loftsetasjen har belegg gulv, på veggene er det malt panel og fliser i dusjen. Badet er innredet med toalett, dusj i dusjnisje og servant. Baderommet i loftsetasjen er fra byggeperioden når huset ble tilbygget.

Vaskerommet er fra perioden huset ble tilbygget og har alminnelig bruksslitasje. Rommet har fliser på gulv og panel på vegger.
Rommet er innredet med skyllekar i stål, veggmontert skap, og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Overflater i toalettrommet består av fliser på gulv og malt panel på vegger og i tak. Rommet er innredet med toalett og servant.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Vannrør av plast i rør-i-rør system, og det står igjen to ledninger av kobber til kjøkken fra byggeår.
Avløp i plast.
Nyere varmtvannsbereder på 200 liter, står i krypkjeller.
Naturlig ventilasjon med ventiler i vegger/tak og spalteventiler i vinduer, samt elektriske vifter i kjøkken og baderommet.
El. anlegget har sikringsskap med automatsikringer.
Det er brannslukningsutstyr og brannvarslere i boligen.

Byggeår

1986

Tomteareal

2897m2

Parkering

Parkering i garasje, på biloppstillingsplass og på gårdsplassen.

Beskaffenhet

Stor eiet tomt som er opparbeidet med asfaltert innkjørsel og gårdsplass, og gruset biloppstillingsplass. Hagen er opparbeidet med plener, bed, prydbusker, trær og hekker

Oppvarming

Luft til luft- varmepumpe i stuen fra ca. 2012. Elektriske varmekabler i entré, deler av stuen, deler av kjøkken, baderommet og en sløyfe fra entré inn i toalettrom i hovedetasjen. Peis med innsats i stuen fra 2008. Ellers el. ovner

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Nils Mathisen.

Ansvarlig megler

Ole-André Strand
Eiendomsmegler I Partner I Boligfotograf
oas@kapa.no
41 65 88 50

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

22-07-2024

Kart
Kvitura 10, 5252 SØREIDGREND

Se flere boliger i området

Meny