Storestraumen 71
5212 SØFTELAND

Sameiet Hjellemarka II B10

Velkommen til Storestraumen 71 - Flott familiebolig over to plan med følgende inndeling: 1.etg: Entré, stue med kjøkkendel, bad, soverom og innvendig bod. Sportsbod med utvendig tilkomst. 2.etg: Stue, bad og to soverom. Fra stuen i 1. etg er det utgang til stor terrasse på ca. 47 kvm, og fra 2.etg er det utgang til altan på ca. 6,4 kvm fra ene soverommet. I tilknytning terrassen i 1.etg er det en flott vinterhage på ca. 6 kvm.

Standard

Velkommen til Storestraumen 71!
Det lekre rekkehuset har en flott intern beliggenhet med blant annet gode solforhold, og herlig utsikt mot vannet Gåsakilen. Her ligger alt til rette for fine dager med gjennomgående gode kvaliteter i tillegg til fine uteområder.

Et innbydende og moderne rekkehus med tiltalende standard og en praktisk planløsning.
1.etg: Entré, stue med kjøkkendel, bad, soverom og innvendig bod. Sportsbod med utvendig tilkomst.
2.etg: Stue, bad og to soverom. Opprinnelig tiltenkt 3 soverom i 2.etg, dette kan enkelt tilføres ved hjelp av lettvegg.

ENTRÈ
Pent ogg innbydende inngangsprati, delvis overbygd og god plass til å kunne parkere to biler utenfor. Entreen følger opp med det gode førsteinntrykket, og gir en liten smakebit på den innbydende og trendy stilen som preger boligen.

Entrè/gang med en luftig utforming, lekker parkett på gulvet (nytt 2023) og lyse slette overflater på veggene. Her er det god plass til å kunne henge fra seg yttertøy, og den innvendige boden er like ved for ekstra lagringsplass om ønskelig. Det er også gulvvarme i gangen, stue/kjøkken og bad.

STUE / KJØKKEN
Det lekre parkettgulvet strekker seg innover i stue og kjøkken, og de store vindusflatene sikrer godt med naturlig lys til rommet. Rommet måler rett i overkant av 30 kvm som sikrer god plass til spise- og sittegruppe om ønskelig. Gjennom sommerhalvåret er det kort vei ut til den herlige terrassen hvor man kan dekke opp til stor langbord om ønskelig.

KJØKKEN
Kjøkkenet er lyst og moderne med innredning fra Epoq og Ikea. I 2023 ble kjøkkenet malt av Malermester Kvittingen AS. Kjøkkenet er godt utstyrt med både skap- og benkeplass, og av integrerte hvitevarer finner du stekeovn, platetopp, ventilator og oppvaskmaksin. Laminert benkeplate, og fliser over benkeplater på deler av kjøkkenet. God plass til frittstående kjøleskap, og kjøleskapet medfølger i handelen. Ventilasjon via kjøkkenventilator med avtrekk ut av boligen.

BAD 1.ETG:
Baderommet er helfliset i tidløse fargetoner, samt gulvvarme. Rommet er utstyrt med vegghengt toalett, dusjhjørnet med foldedører, varmtvannsbreder, møbel med servant og speil med lys over. Her er det også opplegg for vaskemaksin, og god plass til tørketrommel om ønskelig.

TV-STUE
Opp trappen finner du den flotte tv-stuen som måler ca. 28,9 kvm. Her er det god plass til romslig sittegruppe for hele familien, og det store vinduet sikrer godt med lys til rommet. Opprinnelig var det tiltenkt et 4. soverom her, og kan tilbakeføres dersom det er behov for et ekstra soverom.

BAD 2.ETG:
Delikat helfliset baderom tidløse fargetoner, med gulvvarme. Rommet er utstyrt med vegghengt toalett, dusjhjørnet med foldedører og møbel med servant, speil og lys over. Det store vinduet sikrer gode lysforhold.

SOVEROM
Det er totalt tre soverom i boligen, to i 2.etg og ett i 1.etg. Rommene måler henholdsvis 11,2 kvm, og de to minste måler 6,3 kvm. Fra hovedsoverommet i 2.etg er det utgang til solrik altan på ca. 6,4 kvm. Perfekt plass for å kunne trekke seg tilbake og nyte den fine utsikten. Soverommet er utstyrt med en romslig garderobeløsning. De øvrige soverommene er utstyrt med kommoder, rommene er perfekt som barnerom, gjeserom eller kanskje hjemmekontor?

OPPBEVARING
Innvendig bod med adkomst fra gangen.
Garderobeskap hovedsoverom.
Sportsbod med utvendig adkomst.

TEKNISKE INSTALLASJONER
- Vannrør av plast i rør-i-rør system.
- Avløp i plast.
- Varmtvannsbereder på 200 liter, står i bad/vaskerommet.
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
- Luft til luft- varmepumpe i kjøkkenet.
- Elektriske varmekabler i entré, kjøkken og bad/vaskerommet i 1. etasjen, og i baderommet i 2. etasjen.
- El. anlegget har sikringsskap med automatsikringer.
- Det er brannslukningsutstyr og brannvarslere i boligen.

For utfyllende teknisk standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Byggeår

2017

Tomteareal

5430m2

Parkering

Parkering i innkjørsel med god plass til to biler. Det ble montert elbil lader i 2022.

Gjesteparing på oppmerkede plasser på fellesområdet.

Arealbeskrivelse

1.etg: Entré, Kjøkken m. trapp, Soverom, Bad/vaskerom. 2.etg: Stue m/trapp, 2 soverom og bad.

Beskaffenhet

Stor felles eiet tomt som er opparbeidet med asfalterte biloppstillingsplasser, bed, lekeplass, gruset felles uteområde med sittegruppe bed og noe naturtomt. Boligen har asfaltert inngangsparti, og en stor terrasse i tre på baksiden av 1. etasjen.

Oppvarming

Gulvvarme i underetasjen i stue, kjøkken og gang, samt gulvvarme på begge badene. Varmepumpe montert på kjøkkenet.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Nils Sæther Mathisen, Mathisen Takst.

Ansvarlig megler

Ole-André Strand
Eiendomsmegler I Partner I Boligfotograf
oas@kapa.no
41 65 88 50

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

04-06-2024

Kart
Storestraumen 71, 5212 SØFTELAND

Se flere boliger i området

Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Berge 63A
261 m2 - 5 soverom
kr 8 290 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Stegen 2G
63 m2 - 1 soverom
kr 2 790 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Gåsakilen 53B
137 m2 - 4 soverom
kr 5 190 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Olavegen 21
233 m2 - 4 soverom
kr 5 290 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Stegen 6
247 m2 - 3 soverom
kr 5 700 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Skorpo 12
186 m2 - 5 soverom
kr 4 990 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Skipavika 120
203 m2 - 3 soverom
kr 4 850 000
Meny