Fureneset 42, 5310 HAUGLANDSHELLA

Lekker enebolig fra 2012 med flere uteområder, gode solforhold og utsikt. Godt med parkeringsplass. Barnevennlig!

SOLGT

Fureneset 42
5310 HAUGLANDSHELLA

Boligen går over tre plan og inneholder følgende: 1. etasje: Gang, bad, vaskerom og tre soverom. 2. etasje: Stue/kjøkken, bad, mellomgang og soverom. Loftsetasje: Loftstue og bod. Boligen har også en ekstern bod som måles til 10,3 kvm., en stor hage og to terrasser på 32,3 m² og 37,2 m².

Standard

Kaland & Partners ved Charlotte Andersen har gleden av å presentere Fureneset 42!

Dette er en stor og lekker enebolig med en gjennomgående god standard da den er bygget i 2012. Boligen har en god planløsning over tre plan med blant annet en ekstra loftstue, to bad og vaskerom med egen inngang - perfekt for barnefamilien! Med flere uteområder i form av terrasser og hage er det mulig å nyte fine dager ute for både store, små og firbeinte.

1. etasje |

Gang |
Velkommen inn! Det første du møter er en romslig gang som er fliselagt på gulv. Her er det flere oppbevaringsmuligheter for yttertøy og sko, blant annet i en praktisk skyvedørsgarderobe.

Bad |
Boligen har en praktisk planløsning med to bad - ett i hver etasje. Dette badet måles til 8,1 kvm. og er helfliset med varmekabler i gulv. Badet er innredet med vegghengt toalett, badekar, dusjhjørne med dusjgarnityr og baderomsmøbel med servant, speil og belysning.

Vaskerom |
Et viktig rom for en familie - det praktiske vaskerommet med egen inngangsdør. Vaskerommet er fliselagt på gulv med baderomsplater på vegg. Her er det en stor innredning med benke- og skapplass som gir mulighet for oppbevaring og god arbeidsplass. Ellers er det opplegg for vaskemaskin, plass til tørketrommel i tårn og utslagsvask. Rommet fungerer også som et teknisk rom med varmtvannsbereder, rør-i-rør fordelerskap og aggregat for balansert ventilasjon.

Soverom |
Boligens tre soverom ligger i denne etasjen og måles til 14,8 kvm., 14,8 kvm. og 9,2 kvm. Alle rommene har god plass til seng, garderobeløsninger og annet ønskelig møblement. Fra det som i dag brukes som hovedsoverom er det utgang til terrassen som er sørvendt.

Walk-in closet |
Like ved inngangsdøren er det inngang til et walk-in closet som har en stor og romslig garderobeinnredning. Her er det svært god plass til å oppbevare både klær og annet etter behov.

2. etasje |

Stue |
Når vi ankommer 2. etasje kommer vi inn i den romslige og åpne stue- og kjøkkenløsningen. Rommet måles til hele 65,3 kvm. og har store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys og en flott utsikt mot Hanøytangen. Grunnet rommets størrelse og planløsning har man meget god plass til å møblere med en sofakrok, et spisebord av god størrelse og andre soner. I rommet er det også en peis som varmer godt på kaldere dager.

Kjøkken |
Kjøkkenet er av god størrelse og har en innredning av slette fronter og benkeplate av laminat. Her er det godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap, samt arbeidsplass på benkeplaten. Her kan man også nyte utsikten mot Hanøytangen under matlagingen. Kjøkkenet er godt utstyrt med følgende hvitevarer som er integrerte: induksjonsplatetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, kaffemaskin og oppvaskmaskin. Ellers er det et stort kjøleskap og et stort fryseskap som sklir godt inn i innredningen.

Bad |
Badet i denne etasjen måles til 5,2 kvm. og er fliselagt på gulv med baderomsplater på vegg. Her er det også varmekabler i gulv. Det er innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne med dusjgarnityr og baderomsmøbel med servant, speil og belysning.

Soverom |
I denne etasjen er boligens siste soverom plassert og det måles til 12,5 kvm. Her er det også god plass til en stor seng med nattbord på hver side og garderobeskap for oppbevaring.

Loftsetasje |

Loftstue |
Vi beveger oss opp og ankommer den store loftsetasjen som måles til ca. 35 kvm. Her er det god plass til å møblere i forskjellige soner, så her kan man både ha en ekstra TV-krok og en lekekrok til både barna og ungdommene. Et svært praktisk og kjekt rom for barnefamilien!

Uteområder |
Boligen har flere uteområder, blant annet en terrasse og stor hage på plan med hovedetasjen. Med terrassen som beveger seg rundt deler av huset og en flott pergola er det mulig å skape flere soner hvor en kan nyte fine dager. Det er også god plass til grillen for å kokkelere sommermåltidet! Fra denne uteplassen er det en trapp ned til uteområdet på bakkeplan. Her er det også en terrasse som har god plass til å møblere med hagemøbler. Uteplassene vender både mot sør og vest, og en har dermed svært gode solforhold store deler av dagen.

Alt i alt en svært flott enebolig perfekt for barnefamilien - hjertelig velkommen til visning!

Byggeår

2012

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

1. etasje: 86 m²
2. etasje: 87 m²
Loftsetasje: 35 m²

Tomteareal

623m2

Parkering

For parkering er det god plass til flere biler på tomten og el-bil lader, samt at det er mulighet for å bygge garasje iht. gjeldende reguleringsplan.

Arealbeskrivelse

1. etasje: Gang, bad, vaskerom og tre soverom. 2. etasje: Stue/kjøkken, bad, mellomgang og soverom. Loftsetasje: Loftstue.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med gruslagt innkjørsel, biloppstillingsplasser, murer, trapper, terrasse, plen og beplantning.

Oppvarming

- Peis.
- Panelovn.
- Varmekabler i gulv i gang, begge bad, vaskerom og to soverom i 1. etasje.

Boligen har også balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Mats Hansen, datert 21.04.2023.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

26-01-2024

Meny