Giljavegen 40, 5200 OS

Innholdsrik og oppgradert enebolig. Supersentral og landlig beliggenhet med fantastisk utsikt til Bjørnafjorden

Giljavegen 40
5200 OS

Velkommen til Giljavegen 40! Boligen går over tre etasjer og inneholder følgende: Hoveddel: 1.etg.: Gang, soverom, stue, kjøkken og bad. 2.etg.: Gang, 3 soverom og bod med vask. Kjeller: Vaskerom. Utleiedel: 1.etg.: Stue, kjøkken, soverom, baderom og alkove. Forøvrig har boligen stor garasje og grillhytte.

Standard

Ditlev Haukenes har stor glede av å presentere Giljavegen 40! En flott enebolig med svært attraktiv beliggenhet i sentralt og veletablert boligområde på Os. Boligen har gjennomgått en vesentlig modernisering i perioden 2019-2023. 

Hoveddel:
Velkommen inn i stuen! Rommet er stort og rommer både sitte- og spisegruppe. Store vindusflater tilfører rommet rikelig naturlig belysning. Rommet har flott parkett på gulv og veggene er malt i tidsriktig farge. Fra stuen har man utgang til svær terrasse på hele 54 m². Her er det nylig bygd en flott og stor grillhytte med fantastisk utsikt over Bjørnafjorden og Sandholmane hele veien over til Folgefonna.

Stuen har lukket løsning mot kjøkkenet. Kjøkkenet er innredet med lys og delikat kjøkkeninnredning med benkeplate av laminat. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, induksjonstopp, stekeovn og ventilator. Kjøleskapet er ikke integrert.

Hovedsoverommet er romslig og måler hele 20 kvm. Her er god plass til å innrede med både dobbeltseng og garderobe. Dette påbygget er fra nyere tid og tidligere eiere har brukt dette som forlengelse av stuen. 

Det er for øvrig tre soverom i hoveddelen som måler hhv. 9,4, 9,2 og 8,2 m². Alle rommene har god plass til både seng og garderobeløsning.

Baderommet er delikat helfliset med varmekabler i gulv. Rommet er innredet med servantmøblement med servant, veggmontert toalett og dusjhjørne med dusjgarnityr. Her er elektrisk styrt vifte.

Vaskerommet i underetasjen tilhører hoveddel og har flisbelagt gulv med varmekabler, og vegger med malt platekledning. Rommet har elektrisk styrt vifte.

Eier har i år opparbeidet en flott og stor garasje/mancave med gjennomtenkte oppbevaringsløsninger. Denne må sees!

Uteområdet er i dag godt opparbeidet ved å ha planert hage for bedre utnyttelse, bygget flott grillhytte og gjerdet inn eiendommen med porter. Leiligheten har eget uteområde på andre siden.

Utleiedel:
Stuen i utleiedelen er av god størrelse og måler 13,1 m². Her er god plass til både sitte- og spisegruppe. Kjøkkenet har innredning med profilerte fronter og benkeplate av laminat.

Soverommet i utleiedelen er også av god størrelse og måler hhv. 7,6 kvm. Her er god plass til både seng og garderobe.

Baderommet er utstyrt med servant, baderomsinnredning, toalett og dusjkabinett. Rommet har vindu ved dusjsonen.

Utleiedelen har også en alkove på 7 kvm med gode oppbevaringsmuligheter.

Selger opplyser at følgende er oppgradert og fikset etter takstmann var på besøk:
-Gravd opp veien og lagt ned overvannsrør fra ny støpt kum ved innkjørsel for å unngå fremtidig vann på gårdsplassen ved høy vannføring.
-Terrassen bak garasje er rettet opp (tidligere tg3)
-Elektrisk inntak/skrusikringer på loftet fra 1957 er byttet ut med ny hovedinntaksboks. Nå er alt elektrisk fra nyere tid. 
- Dusjkabinett i kjellerleiligheten er byttet til mer moderne.
- Ny ventil på soverom ved trappeoppgang.

Byggeår

1957

Tomteareal

595m2

Parkering

Rikelig med plass til parkering på eget tun eller i garasje.

Arealbeskrivelse

Hoveddel: 1.etg.: Gang, bad, stue, kjøkken og soverom. 2.etg.: 3 soverom og gang. Kjeller: Vaskerom. Utleiedel: Kjøkken, bad, soverom, stue, vaskerom, alkove.

Beskaffenhet

Boligen ligger i dels skrånende terreng med interne fallforhold. Tomten er forutenom boligens bygningsmasse pent opparbeidet med plen, grillhytte og beplatning.

Oppvarming

Det er installert varmepumpe. Det er varmekabler på bad/vaskerom, ildsted og for øvrig elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

02.10.2023

Tilstandsrapport utført av

Jan-Eirik Bjordal

Ansvarlig megler

Ditlev Haukenes
Eiendomsmegler
dh@kapa.no
95 45 10 55

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

18-03-2024

Meny