Skorpo 12
5218 Nordstrøno

Hytten går over tre plan og har følgende inndeling: Loft: Loftstue m/trapp og soverom. Hovedetasje: Hall m/trapp, 4 soverom, bad/vaskerom, wc, stue med kjøkkendel, bod og sportsbod. U.etg: Blindkjeller og teknisk rom. Vestvendt terrasse på ca. 100 m² med utgang fra stue/kjøkken og fra gangen.

Standard

Kaland & Partners ved Ole Andre Strand har stor glede av å presentere Skorpo 12. En sjelden perle med fantastisk beliggenhet på den idylliske øyen Skorpo like utenfor Hagavik/ Os. Hytten stod ferdig i 2020 og fremstår med gjennomgående svært god standard på alle deler. Hytten har en vestvendt beliggenhet som sikrer meget gode solforhold i tillegg til nydelig utsikt i alle himmelretninger. Den romslige terrassen slingrer seg rundt hytteveggen og måler ca. 100 kvm. Her er det plass til å kunne møblere i flere soner, grill, jacuzzi, eller kanskje langbord og rekefest med hele familien? Det er også montert utvendig vannkran på hver side av hytten med både varmt og kaldt vann. På terrassen er det også utsparringer slik at man kan montere nedsenket boblebad om ønskelig, like foran hvor utesofaen står plasser på bildene.

Velkommen inn!
Inngangspartiet er innbydende med flott treplatting med vinkeltrapp, samt gruset uteområde med god plass til spisebord om ønskelig. Inngangspartiet er østvendt så her kan man gjennom sommeren nyte frokosten i morgensol når været tillater det. Videre inn kommer man til den romslige hallen med flotte fliser på gulv, downlights og lekker peisovn (gjennomgående til stuen). Fra hallen er det utgang til den romslige terrassen og de doble glassdørene lar deg nyte den fantastiske utsikten fra første sekund. Her er det god plass til å kunne henge fra seg yttertøy.

Stuen er absolutt hyttens hjerterom, den generøse takhøyde i kombinasjon med de takhøye vinduene gir en meget behagelig atmosfære. Utsikten oppleves nærmest som et vakkert maleri gjennom vinduene ,og det beste er at den kan nytes fra alle kriker og kroker. Også her kan man nyte den flotte peisen som er gjennomgående fra hallen, samt downlights i himling. Lekker parkett på gulvet og slette lyse vegger.
Kjøkkenet er levert fra IKEA og fremtrer som svært moderne med slette grå fronter i kombinasjon mot lys laminat benkeplate og oppvaskkum i stål. Integrerte hvitevarer: oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp, mikro, ventilator og kjøleskap/frys. Hyttens hobbykokk vil oppleve kjøkkenet som en fryd med mye benkeplass og rikelig med skapplass. Også her er det store vindusflater som gir godt med naturlig lys og oppvasken kan man ta med herlig utsikt mot fjorden.

Baderommet er romslig og meget innbydende med lekre flisevalg på gulv og vegger. På gulvet er lekre 60*60 fliser i behagelig fargetone, samme fargetoner fortsetter på veggene. I dusjsonen er det lagt lekre heksagonfliser i behagelig fargetone. Her er man garantert en god start på dagen og badet er ellers utstyrt med dusjhjørnet med rainshower, vegghengt toalett og helstøpt servant med skuffeseksjon. Overskap med speilfronter over servant, dowlight og opplegg for vaskemaskin. Gjestetoalettet ligger vegg i vegg med baderommet og er utstyrt med vegghengt toalett og servant med underskap og speilskap over. Veggene er malt i en behagelig fargetone og på gulvet er det fliser. Også her er det downlights i taket.

Videre er det fire gode soverom i denne etasjen. Hovedsoverommet med nydelig utsikt fra sengen og gode lagringsmuligheter i romslig skyvedørsgarderobe. Alle soverommene har god plass til dobbeltseng / familiekøye og i dag er hytten utstyrt med 10 sengeplasser i hovedetasjen og 2 sengeplasser på hemsen.

Hemsen/ loftsetasjen har adkomst fra hallen og etasjen er innredet med loftstue og soverom. På tegnignene er rommene betegnet som hems. Fra loftstuen kan man også nyte den nydelige utsikten fra sofakroken, en ypperlig plass for å trekke seg litt tilbake eller kanskje en sone for ungdommen? Rommet som blir bruks som soverom er innredet med seng og sofa, og herfra er det også nydelig sjøutsikt.

Selger har innredet deler av kjeller til beboelse, tiltaket er ikke søkt om eller godkjent hos kommunen. Godkjent krypkjeller til 1,86 meter under taket, men denne høyden er etter å ha fulgt terrenget blitt på 2,5 m. Dette tiltaket er ikke søkt om eller godkjent hos kommunen. Del av kjeller med stor dør er innredet som teknisk rom med varmekabler og fliser på gulv. Denne delen inneholder varmtvannstank, fordelerskap for vann, opplegg for vaskemaskin. Den andre del av kjeller er ikke innredet. Her er det lagt avløpsrør klart for nytt bad som stikker opp av grus i bakken.

Oppsummert en sjelden perle med særdeles flott beliggenhet i maritime og naturskjønne omgivelser. Her ligger alt til rette fin avkobling både i hagen og i strandkanten.

Byggeår

2020

Tomteareal

646m2

Parkering

Parkeringsmuligheter på fastland. Båtplass på fastland og båtplass på øyen medfølger.

Arealbeskrivelse

Hovedetg: Hall m/trapp, 4 soverom, bad/vaskerom, wc og stue med kjøkkendel. Loft: Loftstue m/trapp og soverom.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med stor terrasseplatting, grus og diverse beplantning. Ellers naturtomt.

Oppvarming

Luft til luft varmepumpe i stue/kjøkken. Elektrisk oppvarming. Varmekabler i trappehall, wc, bad. Fast brensel.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

David Bryn, datert 19.09.2022.

Ansvarlig megler

Ole-André Strand
Eiendomsmegler I Partner I Boligfotograf
oas@kapa.no
41 65 88 50

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

24-06-2024

Se flere boliger i området

Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Berge 63A
261 m2 - 5 soverom
kr 8 290 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Stegen 2G
63 m2 - 1 soverom
kr 2 790 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Gåsakilen 53B
137 m2 - 4 soverom
kr 5 190 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Olavegen 21
233 m2 - 4 soverom
kr 5 290 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Stegen 6
247 m2 - 3 soverom
kr 5 700 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Skorpo 12
186 m2 - 5 soverom
kr 4 990 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Skipavika 120
203 m2 - 3 soverom
kr 4 850 000
Meny