Svegane 50, 5210 OS

Koselig enebolig med stor hage | Rolig nabolag | CA 20 min. Bergen sentrum | Parkering med el-lader | Landlig & sentralt

Svegane 50
5210 OS

Velkommen til Svegane 50! Boligen går over 1 plan og inneholder følgende: Entré/gang, stue, kjøkken, soverom, kott og bad/vaskerom.

Standard

Kaland & Partners ved Ditlev Haukenes har stor glede av å presentere Svegane 50! En sjarmerende enbolig med stor hage og usjenert beliggenhet i rolig nabolag.

Velkommen til denne sjarmerende eneboligen på 77 kvm, som har en unik beliggenhet med umiddelbar nærhet til både skog og mark. Boligen ble opprinnelig bygd i 1965, og ble senere utvidet i 1988. En unik mulighet til å bo i en klassisk enebolig med stor tomt og moderne fasiliteter. Boligen har et koselig og lyst interiør, og gir deg en følelse av å være midt i naturen. Med en flott beliggenhet i et rolig nabolag, kan du nyte fred og ro i ditt eget hjem.

Entréen/gangen har varme i gulv og god plass til å henge fra seg yttertøy.

Stuen er romslig og har god plass til å innrede med både sittegruppe- og eventuell spisegruppe. I stuen finnes både varmepumpe fra 2012 og ildsted. Fra stuen har man adkomst til terrasse på hele 18m².

Kjøkkenet har innredning med profilerte fronter og laminat benkeplate. Khjøkkenet er videre utstyrt med nedfelt kjøkkenvask, ventilator, oppvaskmaskin, kjøleskap og komfyr. Fra kjøkkenet har man tilkomst til praktisk kott med gode lagringsmuligheter.

Soverommet måler 11m² og har god plass til både dobbeltseng og garderobeløsning. Rommet har praktisk integrert skyvedørsgarderobe.

Badet rommer hele 9,5m² og har varme i gulv. Gulvet er belagt med belegg og er innredet med dusjkabinett, klosett, servant med skapinnredning, skyllekar på vegg av stål og opplegg for vaskemaskin. Rommet har ventilasjon med mekanisk avtrekk i vegg.

Velkommen til visning!

Byggeår

1965

Bruksareal per etasje

1.etg.: 77m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

802m2

Parkering

Biloppstillingsplass på egen tomt.

Arealbeskrivelse

1. Etasje: Entré, soverom, stue, kjøkken.

Beskaffenhet

Boligen ligger i dels skrånende terreng med interne fallforhold. Tomten er forutenom boligens bygningsmasse pent opparbeidet med plen og beplatning.

Oppvarming

Det er installert varmepumpe i stue (2012). Det er varmekabler i gang og bad/vaskerom, ildsted og for øvrig elektrisk oppvarming.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

31.05.2022

Tilstandsrapport utført av

Ingolf Høvik

Ansvarlig megler

Lisa Neteland
Eiendomsmegler, serviceansvarlig
LN@kapa.no
92 45 41 47

Kaland & Parnerts

Fana Eiendomsmegling AS
Nesttunvegen 94
Nesttunvegen 94
5221

Salgsoppgavedato

15-01-2024

Meny