Kleppevegen 73C, 5300 KLEPPESTØ

Strøken bolig fra 2016 innredet del med egen inngang| 2 bad | Sentralt på Kleppestø | Parkering med lader

SOLGT

Kleppevegen 73C
5300 KLEPPESTØ

Del av tomannsbolig over to plan fra 2016 inneholder: 1.etg: Entré/gang, Kjellerstue/kjøkken, Soverom 1, Soverom 2, Bad. 2.etg: Stue/kjøkken, Gang, Soverom, Garderobe, Bad, Vaskerom. Nord-østvendt terrasse på 34,3 m² medutgang fra kjellerstue. Nordvendt fransk balkong med utgang fra sov 2.etg. Sør-vestvendt altan på 12,2 m² med utgang fra stue/kjøkken. Sør-vestvendt terrasse på 15,6 m² med utgang fra kjellerstue og entré/gang. Utvendig bod på 4,9 m².

Standard

Kaland & Partners ved Eivinn Bendiksen har gleden av å presentere Kleppevegen 73C. Denne boligen har en sentral og attraktiv beliggenhet. Det er en praktisk planløsning, og rom for rom inneholder den følgende kvaliteter:

Ønskes velkommen til en romslig entré med god plass til å henge av seg yttertøyet. Videre ledes man naturlig til boligens første stue med laminat på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Her er det innredet med kjøkken, og denne etasjen kan enkelt deles til egen utleiedel. Videre har denne etasjen to soverom av god størrelse på hhv. 7,1 og 6,6m² som gir god plass til ønsket seng og garderobeløsning.

Opp trappen finner man etasje med stue/kjøkken, soverom, bad og vaskerom. Stuen er av god størrelse på 35,9m², her er det plass til flere soner og god plass på kjøkkenet til å kokkelere. Kjøkkeninnredning fra JKE Design med slette fronter som inneholder laminert benkeplate, underlimt stål vaskekum, ventilator og opplegg for vaskemaskin. Bad på 5,4m² med keramiske fliser på gulv/vegger og malt platekledning i himling. Inneholder servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, dusjgarnityr, dusjvegg og badekar. Vaskerommet på 2,6m² har keramiske fliser på gulv/vegger og malt platekledning i himling. Soverommet i denne etasjen har parkett på gulvet, malt platekledning og tapet på vegger og malt platekledning i himling.

Videre har boligen fra 2016 en nord-østvendt terrasse på 34,3m² med utgang fra kjellerstue, nordvendt fransk balkong med utgang fra soverommet i 2. etasje, sør-vestvendt altan på 12,2m² med utgang fra stue og sør-vestvendt terrasse på 15,6m² med utgang fra entré/gang.

Byggeår

2016

Tomteareal

702m2

Parkering

Parkering til 3 biler på eiendommen. Kontakt på sørsiden av huset er beregnet for El-bil.

Arealbeskrivelse

1. etg: Entré/gang, kjellerstue/kjøkken, 2 soverom, bad.
2. etg: Stue/kjøkken, gang, soverom, garderobe, bad, vaskerom.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, div. prydbusker/beplantning og terrassedekke.

Oppvarming

Elektrisk anlegg:
Sikringsskap i bod.

Inneholder: Automatsikringer (jordfeilautomater).

Hovedsikring på 56 ampere.
Kurser:
25 ampere: 1 stk.
15 ampere: 12 stk.

El. oppvarming:
- Opplyst varmekabler i kjellersue/kjøkken, begge soverom og bad 1.etg. Bad 2.etg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

15-06-2024

Meny