Vestheim 97, 5314 KJERRGARDEN

Strøken enebolig på ett plan fra 2015. Solrike uteplasser og godt med parkering. Egen «ungdomsfløy». Barnevennlig!

SOLGT

Vestheim 97
5314 KJERRGARDEN

Boligen går over ett plan og inneholder følgende: 1. etasje: Stue, TV-stue, kjøkken, soverom 1, soverom 2, soverom 3, soverom 4 (disp rom), hall, vaskerom, bad hoved, bad nr. 2, garderobe og bod. Terrasse bygget på bakkeplan med dekke av belegningsstein.

Standard

Kaland & Partners ved Charlotte Andersen har gleden av å presentere Vestheim 97! Dette er en svært flott enebolig over ett plan med flotte utearealer og gode solforhold. Da boligen er bygget i 2015 er det en gjennomgående god standard, samt en god planløsning. Nabolaget beskrives som meget barnevennlig og attraktivt i Kjerrgarden. Her bor du i et hyggelig nabolag med nærhet til alt man skulle trenge i hverdagen som skole, barnehage, butikk og kollektivtransport.

Litt om kvaliteter og løsninger, rom for rom:

Gang |
Du ønskes velkommen av en stor hall med fliser på gulv, malte slette overflater på vegg og takplater i himling. Her er det godt med plass til å sette fra seg sko og henge bort yttertøyet.

Stue |
Vi følger hallen videre inn til husets hjerte, stuen. Det første som møter deg her er det gode lysinnslippet fra et rikt antall vinduer, samt den gode takhøyden. Stuen er stor med god plass til å innrede i flere soner etter ønske og behov. Her er det plass til den gode sofakroken, det lune lesehjørnet og koselige lekehjørnet for de minste. Det er valgt laminat på gulv, malte slette flater vegger og takplater i himling. Her er også en flott peisinnsats med vedovn som gir god varme og ellers en god atmosfære både i stuen og mot kjøkkenet.

Kjøkken |
Kjøkkenet har innredning fra kvalitetsleverandøren JKE Design med hvite slette fronter. Her er god plass til å samle hele familien rundt spisebordet, både i travle hverdager og som i helgen. Videre inneholder kjøkkenet laminert benkeplate, vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Av integrerte hvitevarer er kjøkkenet utstyrt med stekeovn, induksjonstopp, mikrobølgeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin. Herifra er det også utgang til terrassen, hvor solen kan nytes sammen med frokosten på de fineste dagene.

Bad |
Vi følger gangen videre til badet. Dette er et pent og tidløst bad med fliser på gulv og vegger. Videre inneholder badet servant med møblement/speil, belysning, veggmontert toalett og dusjhjørne. Sluken er av plast og avtrekk er tilkoblet det balanserte ventilasjonsanlegget.

Vaskerom |
Videre følger et stort vaskerom med fliser på gulv, malte slette overflater på vegger og takplater i himlingen. Vaskerommet har også egen inngang, og elektriske varmekabler som de fleste andre gulv i boligen foruten boden. Videre inneholder rommet skyllekar nedsenket i innredning samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Her ligger alt til rette for en enkel klesvask. Avtrekket er tilkoblet det balanserte ventilasjonsanlegget.

"Ungdoms-fløyen" |
Vi går videre inn til "ungdoms-fløyen" av boligen. Dette er en perfekt plass for barna og et naturlig samlingspunkt når venner er over på besøk. Her er det en stor Tv-stue, 2 soverom samt et eget bad. I Tv-stuen er det valgt laminat på gulv, malte slette overflater på vegger og takplater i himling.

Bad |
Badet er lekkert med fliser på gulv og vegger med takplater i himlingen. Videre inneholder badet servant med møblement/speil, belysning, veggmontert toalett, badekar og dusjhjørne. Sluken er av plast og avtrekk er tilkoblet det balanserte ventilasjonsanlegget.

Soverom |
Boligen har 3 soverom, samt et disponibelt rom brukt til soverom. Alle soverommene er av god størrelse med god plass til både dobbeltseng, nattbord, diverse garderobeløsninger og annet ønskelig møblement. Det største av soverommene har også et eget walk-in closet - en absolutt luksus i hverdagen!

Hjertelig velkommen til visning!

Byggeår

2015

Tomteareal

967m2

Parkering

Det er biloppstillingsplass til flere biler på eiendommen.

Arealbeskrivelse

Stue , TV-stue, kjøkken, soverom 1, soverom 2, soverom 3, soverom 4, hall, vaskerom, bad hoved, bad nr. 2 og garderobe.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med plen, terrasser med belegningsstein, forstøtningsmurer, gruset innkjørsel og parkering.

Oppvarming

Boligen har isolert stålpipe. Vedovn montert i stue.

El. oppvarming:
Alle rom har varmekabler foruten om bod.

Skjult elektrisk installasjon, automatsikringer i sikringsskap.

Boligen har balansert ventilasjonssystem.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Frode Haugland.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

02-03-2024

Meny