Gåsakilen 53B
5212 SØFTELAND

Gåsakiltoppen Bygg 2 Og 3

Underetasje: Gang/allrom, Bad, Vaskerom, Soverom 1, Soverom 2 og Platting. 1. etasje: Entré, Kjøkken/spisestue, Stue, Sportsbod m/utvendig adkomst og Platting 2. etasje: Gang m/trapp, Soverom 3, Soverom 4, Bad og Altan Parkeringsgarasje: 2 stk faste parkeringsplasser

Standard

Velkommen til Gåsakilen 53B - en herlig familiebolig for den som ønsker å bo godt. Her får du mange oppholdsrom og uteplasser, sol og fantastisk utsikt! Boligen har bl.a. to stuer, fire soverom, to bad, tre uteplasser og 2 stk parkeringsplasser i felles garasjeanlegg. Her har dere behovene dekket for uoverskuelig fremtid.

Boligen er et rekkehus ferdigstilt i 2022 og derav både av god standard og fortsatt omfattet av utbyggers garanti. I hele huset finner du en gjennomgående stil med slette malte vegger og parkett på gulv (med unntak av våtrom). Vinduene er store og slipper inn mye lys der det kommer best til nytte. Da boligen skulle bygges i 2021 gjorde eier en del gjennomtenkte tilvalg som gjør akkurat dette rekkehuset spesielt attraktivt.

Entré:
Forbi det overbygde inngangspartiet kommer du inn i en luftig og pen entré på 4,4m² med god plass til yttertøy. Rommet er innredet med garderobeskap..

Kjøkken og stue:
Forbi entréen kommer du inn i hjemmets allrom. Her finner du spisestuen med åpen løsning mot kjøkkenet. Rommet glir videre over i stuen, og du vil umiddelbart bli dratt mot det store vinduet innerst, som takket være sin størrelse, og at man ikke ligger bak skogen (slik mange naboer gjør) gir en enorm utsiktsopplevelse utover Vinddalsvatnet.
Totalt har man 44,8 m² å boltre seg på i disse tre sonene. Her kan du møblere med flere sittegrupper. Nydelig lyst parkettgulv binder stuen og kjøkkenet sammen, og store skyvedører gjør at du kan lukke av den innerste stuen ved behov. Veggene er slette og malt i fine farger med unntak av en stilig spilevegg.

Kjøkken:
Kjøkkenet er oppgradert utover utbyggerstandard på bestilling fra eier som selv er proff kokk. Huset kommer med en fin og praktisk innredning fra HTH med finerte fronter, laminert benkeplate og planlimt komposittvask med praktisk uttrekkbar slange fra blandebatteriet. I kontrast til utbyggerens standardkjøkken har eier her bestilt kjøleskap og frys til å plasseres på innerveggen. Dette skaper et mye åpnere kjøkken og gir bedre lysgjennomstrømming fra kjøkkenvinduet til spisebord og stue. Innredningen gir god skap- og benkeplass. Integrerte hvitevarer er levert av Siemens: integrert stekeovn, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap med frys. Det er også montert kjøkkenvifte fra Røroshetta med kullfilter.
Fra kjøkkenet er det utsikt mot treplatting ved entréen og mot lekeplassen over garasjeanlegget.

Bonusrom i underetasje:
I underetasjen har boligen et kjekt bonusareal på 20,8m². Her kan barn eller ungdommer ha sin egen avdeling, eller man kan for eksempel ha egen TV-stue.

Bad:
Boligen har to bad, ett i underetasjen og ett i 2. et. slik at de begge betjener to soverom hver. Begge badene er fliset og velutstyrte med vegghengt toalett, dusjsone med dører i herdet glass, både regndusj og håndholdt dusjhode, servant med møblement, speil med belysning, sensorstyrt blandebatteri, gulvvare og avtrekksventil. Her gjøres altså ikke forskjell på barn, voksen eller gjest når det kommer til komfort.

Vaskerom:
Alle familieboliger med respekt for seg selv skal ha separat vaskerom. Det får dere også her, med våtromsbelegg og sluk i gulvet. Det er også egen avtrekksventil installert, og man har tilgang til rørskap med stoppekran. Det er rør-i-rørsystem montert i huset, og avløpsrør er av plast.
Er det ikke praktisk å gjemme bort klesvask og rengjøringsutstyr i et eget avlukk? Her finner dere vaskeromsinnredning med slette fronter, benkeplate i heltre og nedfelt stålvask med ett-greps blandebatteri, opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og varmesentral fra NIBE.

Soverom (4 stk):
Boligen har totalt fire soverom. To av dem, på hhv. 6,8 og 9,6 m² ligger i 2.etasje, og to ligger i underetasjen. Disse måler 10,6 og 7,1 m². Ett i hver etasje har spesielt god plass til dobbeltseng så man kan velge hvilken etasje man foretrekker å ha hovedsoverommet. Trenger du hjelp opp om morgenen velger du kanskje 2. etasje hvor du kan vekkes av morgensolen. De som liker det svalt og mørkt om morgenen velger kanskje underetasjen.

Uteplasser:
I tillegg til treplattingen ved inngangen på 19 m²har boligen to til uteplasser. Fra gangen i 2.etasje har man utgang til en herlig takaltan på 18 m² med fantastiske sol- og utsiktsforhold mot vest. I front av boligen, har man en treplatting på 16 m²med utgang fra det største soverommet i underetasjen. Denne ligger på samme side av huset som altanen. Her kan man altså mulighet til å drikke morgenkaffen tett på naboen i 1. etasje, nyte middagen med flott utsikt i 2. etasje eller slikke sol like utenfor soveromsdøren i underetasjen. Du finner utvendig stikkontakt både i underetasjen og på altanen som kan benyttes til elektrisk grill, terrassevarmer, m.m.
Skulle dere ved anledninger trenge enda bedre plass er det både selskapslokale og gjesteleilighet i velforeningens grendahus/festlokale. Se mer info under "Info om sameiet".

Alt i alt har man her en innholdsrik familiebolig som svarer svært godt til de fleste familiers behov, og gi få bekymringer. Med 4 soverom har familien plass til å vokse og bo lenge. Det er flere oppholdssoner både ute og inne hvor alle kan samles eller finne hver sin krok når det er behov for det.

Velkommen til visning!

Byggeår

2021

Tomteareal

1450m2

Parkering

2 faste garasjeplasser følger boligen. Garasjeanlegget ligger bare et par meter fra inngangsdøren.

Biloppstillingsplassene i garasjeanlegget er organisert i realsameiet Gåsakiltoppen Parkering (org.nr:  931 076 515)
- Til hver sameieandel (selger har 2 andeler) medfølger en eksklusiv rett til å bruke én parkeringsplass. Sameieandeler følger som hovedregel seksjonseiers boenhet, og kan kun overdras separat til andre seksjonseiere i Gnr. 8 Bnr. 612, 613 eller 614.
- Garasjesameiet har egne vedtekter som er vedlagt denne salgsoppgaven.

Beskaffenhet

Tomten på 1450 kvm er felles for sameiet. Fellesarealene for sameiet er tett knyttet til fellesareal for velforeningen. Utearealet er opparbeidet med parkeringsanlegg, diverse grøntarealer, lekeplass, m.m. Den aktuelle boligen er opparbeidet med treplatting ved inngangsparti og i front av boligen.

Oppvarming

- Varmesentral: Nibe varmepume F470 plassert på vaskerom. Konvektor i stue/kjøkken. Varmepumpen gir varme, varmtvann, ventilasjon og varmegjenvinning. En avtrekksvarmepumpe er i prinsippet et energigjenvinningssystem som tar opp energien fra den varme inneluften når den forlater boligen gjennom ventilasjonssystemet og gjenbruker den til å varme opp innkommende frisk luft og varmtvann.

- Elektrisk gulvvarme på begge bad.

- Luft-til-luft varmepumpe fra Panasonic med innedel i gang i 2. etasje.

- Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner (via varmesentral). Ventilasjonssystemet sørger for at ny, frisk, filtrert og oppvarmet luft føres inn i boligen.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Lysegrønn - Energikarakter A. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.
Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Utført av Patrick Bang den 21.05.2024

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

26-07-2024

Kart
Gåsakilen 53B, 5212 SØFTELAND

Se flere boliger i området

Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Gåsakilen 53B
137 m2 - 4 soverom
kr 4 990 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Berge 63A
261 m2 - 5 soverom
kr 8 290 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Stegen 2G
63 m2 - 1 soverom
kr 2 790 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Olavegen 21
233 m2 - 4 soverom
kr 5 290 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Stegen 6
247 m2 - 3 soverom
kr 5 700 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Skorpo 12
186 m2 - 5 soverom
kr 4 990 000
Bjørnafjorden - Os (Hordaland)
Skipavika 120
203 m2 - 3 soverom
kr 4 850 000
Meny